ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Λευκή Νέα Πασοκρατία



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ) 
 

Ο Φαρατζ είπε ότι δεν έπρεπε το κόμμα του Αντωνάκη του σφουγγαράκη να λέγεται Νέα Δημοκρατία καθώς δεν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ο καημένος δεν έχει πληροφορηθεί ότι το κόμμα του Αντωνάκη λέγεται ήδη Νέα Πασοκρατία. Γιατί πασοκρατία είχαμε, έχουμε και θα έχουμε στην Ελλάδα.

Το πασοκ είναι θεσμός. Είναι παράδοση. Είναι στο DNA του Έλληνα. Οι υπόλοιποι άνθρωποι κατάγονται από τους πίθηκους. Οι Έλληνες από τους πασοκάνθρωπους.

Το παραμύθι με τα λάθη στο πρόγραμμα «διάσωσης» για πόσο θα πείθει ακόμα; Το πρόγραμμα δεν είχε κανένα λάθος. Η καταστροφή ήρθε ακριβώς όπως την είχαν σχεδιάσει.

Εξάλλου τόση εμπειρία έχει το ΔΝΤ στην διάλυση των κρατών, γιατί να αποτύχει στην δική μας περίπτωση; Επειδή είμαστε απόγονοι του Πλάτωνα;

Είχα μια σακούλα ευρώ (από μίζες) και δεν είχα χρόνο για να τα ξοδέψω. Ευτυχώς ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές… και θα έχουμε και την λευκή εβδομάδα.

Λευκή εβδομάδα, μαύρο χρήμα… ωραίος συνδυασμός.

Είναι ολοφάνερο, αυτοί που προτείνουν τέτοιες λύσεις δεν ζουν στην ίδια χώρα με εμάς. Αυτοί ζουν στην χώρα του Σαμαρά, με την ανάπτυξη της, τα πλεονάσματα, τους καλούς μισθούς και τα χοντρά τυχερά.

ΠΕΔΥ του Άδωνη… ανορθόγραφο όπως και ο παταίρας του.

Σύμφωνα με τον δημοσιευμένο διάλογο των αστυνομικών που ήταν μπροστά στην δολοφονία του


Παύλου Φύσσα οι χρυσαυγίτες τους είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα χτυπήσουν πολίτες αλλά αντιεξουσιαστές…

Οπότε, το εύλογο συμπέρασμα, είναι ότι η αστυνομία και τα μαύρα μεσάνυχτα δεν θεωρούν πολίτες όσους έχουν αντίθετη ιδεολογία από αυτούς.

Και το δεύτερο συμπέρασμα (καλά μην πέφτεις από τα σύννεφα) είναι ότι η αστυνομία δείχνει μια υπέρ του δέοντος ανοχή στα μαύρα μεσάνυχτα.

Κόμματα και τελείες

Έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν το έδαφος ώστε να αλλάξουν τα ρούχα στον Μανωλιό μπας και τον μπερδέψουμε με κανέναν άλλον… δηλαδή να μας πουν έφυγε η τρόικα και ήρθε το ΔΝΤ ή η ΕΚΤ!

Επί της ουσίας όμως… θα συνεχιστεί η υποδούλωση, το πλιάτσικο, η καταστροφή.

Παιδιά κάτι να κάνουμε για την Αννούλα Διαμαντοπούλου…. Απορροφήθηκε λέει το πασοκ από την νδ και δεν την εκφράζει. Αυτή ήθελε το ορίτζιναλ πασοκ, αυτό που έπαιρνε μέτρα για να σώσει την χώρα, που μείωνε τους μισθούς και τις συντάξεις, που έβαζε δυσβάσταχτους φόρους… και μοίραζε φωτοτυπίες στα σχολεία.

Ή μήπως τελικώς θα βολευτεί με τον Σύριζα πέρασα από την επανάσταση αλλά κάθισα στο πασοκ;

Σύμφωνα με κάποιες δημοσιεύσεις που επικαλούνται δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ είναι στα όρια της ανυπαρξίας και η ΝΔ το ακολουθεί με γοργούς ρυθμούς.

Αλλά μας έχουν κάνει τόσο μεγάλη ζημιά που θα διαλυθούν και δεν θα έχουμε κουράγιο να το χαρούμε.

Υπάρχει σε ένα βίντεο ένας σκύλος που λέει «όχι». Να τον πάρουμε για να αντικαταστήσουμε τον Αντωνάκη στην επόμενη «και καλά διαπραγμάτευση» με την τρόικα.

Και άλλο κόμμα (ένα, δύο, τρία;) της κεντροαριστεράς δημιουργήθηκε. Τι τραβάει και αυτή η κεντροαριστερά… γέμισε κόμματα και τελείες.

Στους 58 θα πάει ο Τατσόπουλος, αν τον καλέσουν. Ένας νέος Μπίστης γεννιέται.

Σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε και για τις αποκριές. Ο Αντωνάκης θα ντυθεί πρόεδρος της Ε.Ε. και ο Μπένι αναπληρωτής πρωθυπουργός.

Αναρωτιούνται κάποιοι πως γίνεται και η αστυνομία δεν είχε βρει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Σακκά στην γιάφκα των πυρήνων εδώ και έντεκα μήνες.

Είναι απλό. Ο Σακκάς πέρασε να δει το σπίτι που το είχε επιθυμήσει και άφησε για ενθύμιο δυο δακτυλικά αποτυπώματα, έτσι να βρίσκονται βρε αδερφέ.



Μικρός Φωκίων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμείς έχουμε ζαλωθεί, οικογενειακώς, τα σκι και περιμένουμε πότε πότε να έλθει η Λευκή εβδομάδα για να πάρουμε τα βουνά!
Εν τω μεταξύ ελπίζουμε να θεσπιστεί και μια Κόκκινη εβδομάδα, εκεί γύρω στο Πάσχα για να πάρουμε αντιστοίχως του κάμπους.
Να μην έχει παράπονο κανένας ξενοδόχος σ' αυτή τη χώρα!
Διότι, έτσι όπως μας τρέχουν από τα μπατζάκια τα ευρώ τελευταίως, αν δεν στηρίξουμε εμείς τους ξενοδόχους, ποιος θα το κάνει;

mikros fokion είπε...

@Αθηνα
και εμεις εχουμε γεμισει με ευρω και δεν ξερουμε πως να τα ξοδεψουμε... αντε να καθιερωθει και η πουα εβδομαδα να ξεσαλωσουμε...
Υγ ευτυχως ειμαι ανεργος και πανω των 29 ετων γιατι θα επρεπε να δουλευω τσαμπα... ενω τωρα εχω τα ιδια εισοδηματα και καθομαι! Τα καλα της σαμαρικης αναπτυξεως (ωραιο αυτο που σκεφτηκα να το γραψω στοε πομενο κειμενο μου... αντε παλι με κλεβω!)

Πολιτική σάτιρα