ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Λιάππικο αριστούργημα

  

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)



Η ηθική είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, δεν φταίει η ΝΔ για τον Λιάπη, το ΠΑΣΟΚ για τον Άκη… κραυγάζει η προπαγάνδα.

Θα συμφωνήσω με τον Πρετεντέρ… αλλά κοίτα τώρα γκαντεμιά. Αυτά τα κόμματα είναι γεμάτα με προσωπικές υποθέσεις του καθενός.

Λένε κάποιοι ότι ο Μισέλ έγινε ρεζίλι… αν δει κανείς το απορημένο του βλέμμα καταλαβαίνει ότι ο Μισέλ όχι μόνο δεν αισθάνεται ότι έγινε ρεζίλι αλλά δεν αντιλαμβάνεται γιατί ασχολούμαστε με τέτοια θέματα.

Και επειδή δεν αντιλαμβάνεται το τι έγινε πήγε εκδρομούλα στη Μαλαισία. Αλλά ας μην ανησυχούμε, θα επιστρέψει για να κινήσει το τζιπ… μην χαλάσει και η μπαταρία και άντε να βρει λεφτά ο συνταξιούχος να πάρει καινούρια…

Όμως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον Λιάπη. Πρώτον ο καημενούλης έχει οικονομικό πρόβλημα. 28 ακίνητα έχει, φαντάσου τι χαράτσια πληρώνει.

Μετά, το κάνει για ιδεολογικούς λόγους. Χτυπάει το μνημονιακό σύστημα εκεί που πονάει. Σιγά μην πληρώσει τέλη και φόρους για να τα πάρει ο Στουρνάρας για να τα δώσει στην τρόικα.

Όλο το σκηνικό με τον Λιάπη είναι ένα αριστούργημα.

Έρχεται και ο Γιακουμάτος να αθωώσει τον Μισέλ λόγω βλακείας. Αυτός είναι αρκετά κουτοπόνηρος για να γνωρίζει πώς να μην τον πιάνουν στα πράσα.

ΙΖΑ 4000 περί τεντιμποϊσμού

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η



αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης. Στο 70% βρίσκεται η εργασία έχοντας σαφές προβάδισμα σε σχέση με την ανεργία που βρίσκεται στο 30%.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε αυτή η ψαλίδα να μειωθεί ή ακόμα καλύτερα να ισορροπήσει στο 50%-50% ώστε να δικαιωθεί και το όραμα του μεγάλου στοχαστή για έναν εργαζόμενο για κάθε άνεργο.

Ο Σαμαράς διέγραψε τον Μισέλ γιατί είναι αντιμνημονιακός…


Κολοσσός μίζας


Λένε για τους ψηφοφόρους ότι παλιά έκαναν λάθη ψηφίζοντας πολιτικούς σαν τον Μισέλ. Ενώ τώρα είναι σωστοί ψηφίζοντας Μπένι, Σαμαρά και Μπουμπούκο.

Θα μειωθούν κι΄ άλλο οι μισθοί το 2014. Άλλα λιγότερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα το 2020 δεν θα μειωθούν καθόλου καθώς ο μισθός θα είναι μηδενικός. Μετά θα έρθει και η ανάπτυξη.

Τώρα που ο σύριζα έγινε πασοκ το πασοκ έγινε νδ. Τα δύο κόμματα, νδ και πασοκ, συνένωσαν τα σκάνδαλα τους δημιουργώντας έναν κολοσσό μίζας.


Τρία πόθεν έσχες βουλευτών του συριζα μας αποκάλυψαν ότι ο σύριζα δεν μεταλλάχτηκε απλά σε νέα πασοκρατία αλλά χρησιμοποιεί και τα ίδια πολιτικά επιχειρήματα.

Με κορυφαίο το νόμιμο άρα ηθικό.

Ο σύριζα κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να μας αποδείξει ότι όλοι ίδιοι είναι.

Και όμως υπάρχει η άλλη Ελλάδα. Είναι αυτή της βουλής. Σε αυτήν την Ελλάδα δεν έχουμε σκάνδαλο χρηματιστηρίου, σκάνδαλο Ολυμπιακών αγώνων, σκάνδαλο υποκλοπών, σκάνδαλο δομημένων ομολόγων, σκάνδαλο Βατοπεδίου, σκάνδαλο υποβρυχίων… γενικώς δεν έχει γίνει ούτε ένα σκάνδαλο.

Ο Παυλόπουλος, καθηγητής συνταγματολόγος αποφασίζει να ψηφίσει αντισυνταγματικό, κατά τον ίδιο, νόμο. Και μετά ήρθε ο Λιάπης…

Ο Γιακουμάτος ήθελε να τελειώσει ο Καμμένος την ομιλία του στην συζήτηση για τα υποβρύχια επειδή ήθελε να πάει στο γήπεδο…

Αυτός είναι ένας έξυπνος πολιτικός, όχι σαν τον Λιάπη. Απόδειξη: ακόμα τον πληρώνουμε ως βουλευτή για να μας δουλεύει…

Επειδή δεν παρακολούθησα την επικαιρότητα ετούτη την εβδομάδα: οι 58 έγιναν 59 ή έχουν μείνει στάσιμοι;



Μικρός Φωκίων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε, τον φάγαμε τον γάιδαρο. Η ουρά μας έμεινε τώρα. Σύμφωνα με ένα αντίστροφο μετρητήρι που συμβουλεύομαι για την έλευση της ανάπτυξης έχουν απομείνει μόνον 4 ημέρες, 23 ώρες και 41 λεπτά!

Χρόνια πολλά είπα;

mikros fokion είπε...

Προσεχε με την αναπτυξη μην την καταπιεις αμασητη, βαραινει το στομαχι

καλη χρονια

Πολιτική σάτιρα