ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤ για όλες τις δουλειέςΣτις 7 - 11 - 2013 η αστυνομία έκανε εισβολή σε κτίριο μιας εφημερίδας και συνέλαβε τους δημοσιογράφους που είχαν διαφωνίες με την κυβερνητική πολιτική. Αυτό στην Ιορδανία που έχει έλλειμμα δημοκρατίας και η δημοσιογραφική ελευθερία είναι στις τελευταίες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.
Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει καν ενας φασίστας (αν υπήρχε όλο και κάποιον θα είχε δει ο Αντωνάκης) και η δημοκρατία λειτουργεί τα ΜΑΤ μπήκαν στο ραδιομέγαρο για να βάλουν ένα χεράκι να βγει το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιατί οι καημένοι οι δημοσιογράφοι είχαν κουραστεί τόσο καιρό.
Τα ΜΑΤ στην Ελλάδα είναι
πάντα δίπλα στον πολίτη. Με ένα δακρυγόνο ή ένα γκλοπ αλλά πάντα δίπλα του... άντε και κάποιες φορές από πάνω του. Για να μας υπηρετήσει... γι΄ αυτό δεν τους πληρώνουμε;

2 σχόλια:

Αθηνά... είπε...

Αλλά και το άλλο, που το πας; Που δεν είχαν λουκέτο να βάλουν στην είσοδο κι έβαλαν χειροπέδες; Τι συμβολισμός κι αυτός, ε;

mikros fokion είπε...

@Αθηνα,
που να δεις συμβλισμο με τις χειροπεδες στον εγκεφαλο...