ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Το ντοπαρισμένο cd


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακατικη εφημεριδα ΤΟ ΧΩΝΙ)Ας ξεκινήσουμε το πρώτο κείμενο της χρονιάς δίνοντας τα εύσημα στον δήμαρχο Αθηναίων. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που προσπάθησε να καθυστερήσει το 2013 και τα δεινά που κουβαλά μαζί του.

Αντί να του πούμε μπράβο για την προσπάθεια τον κατηγορούμε γιατί καθυστέρησε ο νέος χρόνος κατά τρία λεπτά.

Την επόμενη φορά να έρθει να του γράψω εγώ τον λόγο. Να καθυστερήσει ο νέος χρόνος τόσο όσο χρειάζεται για να ξυπνήσουμε.

Λοιπόν, μετά από αυτήν την εισαγωγή, ας μπούμε στο κυρίως θέμα. Στην περίφημη λίστα που χάθηκε, βρέθηκε, νοθεύτηκε και ντοπαρίστηκε.

Καταρχήν έχω την εντύπωση ότι το υλικό δόθηκε σε cd και από τον φερόμενο ως Παπακωνσταντίνου παραδόθηκε σε στικάκι. Άρα έχουμε ήδη ένα το κρατούμενο.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος  δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε όσο ήταν στην κυβέρνηση Παπανδρέου και το στικάκι που του έδωσε ο Παπακωνσταντίνου το είδε ως ένα διακοσμητικό του τρίτου συρταριού του γραφείου του.

Το θετικό με τον Μπένι είναι ότι στικάκι παρέλαβε στικάκι παρέδωσε. Θα μπορούσε να παραδώσει και δισκέτα.

Από εκεί και πέρα το δούλεμα είναι αντάξιο της σωτηρίας μας.

Ο Παπαντωνίου δεν ήξερε για τα λεφτά της γυναίκας του και έμαθε αργότερα ότι ήταν δωράκι του τέως συζύγου της που το είχε μυστικό για να μην ζηλέψει,  ο Μπένι δεν ασχολήθηκε με το στικάκι γιατί ήταν παράνομο και δεν λερώνει τα χέρια του με στικάκια (μόνο με αίμα πολιτών τα λερώνει) και διαγράφει τον Παπακωνσταντίνου γιατί νόθευσε το παράνομο που θα το πέταγε έτσι κι αλλιώς στα σκουπίδια.
 
Λες και τα


σκουπίδια θα είχαν κανένα πρόβλημα αν το στικάκι είχε μέσα όλα τα ονόματα ή όχι…

Ετούτοι που παριστάνουν την κυβέρνηση πιστεύουν ότι με έναν τελειωμένο πολιτικώς που θα θυσιάσουν θα σωθούν αλλά  δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν.

Ο Παπακωνσταντίνου ευθύνεται για το πρώτο μνημόνιο. Για τα μέτρα εξαθλίωσης των πολιτών που πήρε. Αλλά μαζί του ευθύνονται και όσοι αντιπρόεδροι και βουλευτές τα ψήφισαν.

Αυτό δεν το ξεχνάμε. Και πως θα ξεχάσουμε τα χαράτσια, την μείωση των μισθών και συντάξεων, την ανεργία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας…

Και γι΄ αυτά Μπένηδες, Γιωργάκηδες, Σαμαράδες και υπεύθυνοι πασοκοφώτηδες έχουν βάλει τα χεράκια τους. Και τις υπογραφές τους. Δεν τους σώζει ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε ο Άκης.

Σε άλλες εποχές ίσως. Τώρα όχι.

Αλλά είπαμε: τώρα που βρήκαμε Παπα(κωνσταντίνου) να θάψουμε 5-6 (πακετάκια μέτρων).

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Μπένι. Έτσι είχα αφήσει και εγώ μια λίστα να ξεχαστεί μέσα σε ένα συρτάρι. Ήταν η λίστα με τα προσωπικά ψώνια που ήθελε να κάνει η γυναίκα μου.
 
Τελικώς αναγκάστηκα να την δώσω. Το κακό είναι  ότι δεν έχω έναν Παπακωνσταντίνου να τον διαγράψω από το σπίτι.


Ψεκασμένοι υπουργοί

 
Ο κλαψιάρης Ανδρέας μας αποκάλυψε ότι ο Γιωργάκης, η Μέρκελ και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ μας έμπλεξαν με ΔΝΤ.  Ο ίδιος ήταν ένα απλό θύμα των καταστάσεων.

Κατάστρεψε τα εργασιακά, το ασφαλιστικό και διέλυσε την υγεία για την φουκαριάρα την ρίκκσυ του.

Αυτός ο μπαμπέσης ο Γιωργάκης τα έκανε όλα. Και τους ψέκαζε στο υπουργικό συμβούλιο για να ακολουθούν τις καταστροφικές επιλογές του.

Πάντως αν κρίνουμε από το πάθος που μας κατέστρεφε ο Λοβέρδος μου φαίνεται πιο πιθανό να συνεννοήθηκε αυτός με τον Σόιμπλε για να μας μπλέξουν με το ΔΝΤ παρά ο Γιωργάκης.

Μα θα μου πεις, αν το είπε ο πρωθυπουργός τα να έκαναν οι άλλοι;

Ωραία. Έχουμε έναν πατέρα χαρτοπαίχτη. Χάνει τα πάντα και χρεώνεται μέχρι σκασμού. Πάει λοιπόν στην γυναίκα του και της λέει: Πρέπει να κάνουμε περικοπές. Επειδή είναι δύσκολα τα πράγματα δεν θα πας ξανά στην δουλειά για να γλιτώσουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια.

Το δέχεται η γυναίκα ή τον πετάει από το σπίτι; Ε! Ανδρέα μου;

Αναρωτιέται κανείς. Στα 3 τελευταία χρόνια το μόνο αντισυνταγματικό που έχουν κάνει οι τροϊκανές κυβερνήσεις είναι οι μειώσεις στους δικαστικούς;

Όσο θα λειτουργούμε με γνώμονα την ατάκα «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να πηγαίνουν καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να πηδηχτούν» θα είμαστε τα ιδανικά θύματα.

Η κυβέρνηση ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα αναγκάσει τους νεκρούς να πληρώσουν για την δομημένη επιφάνεια που καταλαμβάνουν στα νεκροταφεία. Η πρόταση του Μπένι να τους κόβουν το ρεύμα δεν έγινε δεκτή από τον υπεύθυνο αριστερό.

Διοικητής της δίωξης ναρκωτικών ήταν έμπορος ναρκωτικών. Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Εδώ περιμένεις να σε σώσουν αυτοί που σε κατέστρεψαν να μην πουλάει ο μπάτσος την ηρωίνη;

Οριστικά ο Νομάρχης δεν θα είναι περιφερειάρχης. Του έβαλε πάγο ο Άρειος Πάγος.

Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από χέσιμο. Οπότε ας μην έχουμε κατά νου τον επίτιμο. Είναι πολύ μικρός για τα δεδομένα του για να χαρακτηριστεί γέρος.
 
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: