ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μασάζ εγκεφάλου


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Άλλαξε το κλίμα. Άρχισαν οι βροχές και τα κρύα.
 Η φοβία του Στουρνάρα είναι μην και τυχών και  πεινάσουν οι τραπεζίτες… θα πεινάσουμε είπε, αν δεν πάρουμε την δόση. Ως τραπεζίτης μίλησε καθώς όλοι ξέρουμε ότι η δόση στις τράπεζες θα πάει.
Οπότε ο κόσμος που θα πεινάσει είναι οι αχόρταγοι τραπεζίτες…
 Τον Φωτόπουλο και γενικώς τους εργατοπατέρες που ξεφτίλισαν τον συνδικαλισμό έχοντας ως μοναδικό κριτήριο τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα της συντεχνίας τους  (αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους εργαζόμενους)  δεν τους γουστάρω. Όμως για να τον πολεμά έτσι το μεγάλο κανάλι της προπαγάνδας κάποιο δίκιο θα έχει σε τούτη την στιγμή.
 Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ένας νέος φόρος. Είχα ανοίξει κάποτε ένα βιβλιάριο καταθέσεων αλλά πλέον οι καταθέσεις είναι μηδέν. Οπότε ο λογαριασμός αυτός είναι ακίνητος. Και… τσουπ ο φόρος ακινησίας!
 Ο Μπένι ο λαοφάγος έκανε θέμα την απαίτηση των Γερμανών να πηγαίνουν τα δάνεια και τα έσοδα του κράτους σε έναν ειδικό λογαριασμό από όπου πρώτα θα πληρώνονται οι δανειστές και τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του κράτους.
 Βέβαια ολίγον καθυστερημένος ο Μπένι. Ο οποίος σε λίγο θα καταγγείλει και το PSI λέγοντας ότι ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα.
Με το PSI λοιπόν και το νέο μνημόνιο η τότε κυβέρνηση που είχε τα ίδια μέλη  με την τωρινή,  με μόνη αλλαγή τον πασοκοφώτη αντί του Τσε Καρατζαφέρ, είχε αποδεχθεί τον ειδικό λογαριασμό.
 Πόσο πιστεύει ότι μπορεί να μας δουλέψει ο υπερφίαλος και κουτοπόνηρος Μπένι; Βέβαια έχει



ένα σωρό υποστηρικτές που τον στηρίζουν. Τα γνωστά Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Που και αυτά πλασάρουν τα παλιά ως νέα.

 Ο Στουρνάρας θα μείνει χωρίς δουλειά καθώς την οικονομική πολιτική θα την κάνουν οι τροϊκανοί. Ενώ τώρα την κάνει ο Στουρνάρας…. (Μέρες που είναι να λέμε και κανένα αστείο να γελάμε).

 Πως ακριβώς γίνεται αυτό το μασάζ στους βουλευτές και τους πείθουν να γίνουν ρεντίκολο κάνοντας συνεχώς μεγαλοπρεπείς κωλοτούμπες και ψηφίζοντας για την καταστροφή της χώρας και των κατοίκων της;

Μάλλον με τον ίδιο τρόπο που κάνει μασάζ στους αρχηγούς των κομμάτων ο Σόιμπλε…
 
Στην πραγματικότητα δεν είναι μασάζ. Άγριο σεξ είναι…
Το οποίο άγριο σεξ καταλήγει σε άγριο βιασμό των πολιτών…

 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σπάθας, δίνει λένε τον μισθό του στην «Φλόγα». Έτσι μετά από τόσα χρόνια βρήκαμε επιτέλους αυτόν τον έναν που έδινε νόημα στην φράση «Δεν είναι όλοι ίδιοι».

 
Ψύλλοι στα γραφεία

 Δυο πράγματα είναι δύσκολο να βρει κανείς. Ψύλλο στα άχυρα και cd στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου.

 Ευτυχώς που τα cd τα χάνει ο Γιώργος γιατί αν τα έχανε ο Βασίλης θα είχαμε πρόβλημα… αντί να φωνάζουμε στις συναυλίες «Βασίλη ζούμε για να σ΄ ακούμε» θα φωνάζαμε «Βασίλη ζούμε για να τα βρούμε (τα cd)».

 Ο υπεύθυνος πασοκοφώτης επιμένει να θεωρεί ότι η φορολόγηση ακόμα και των κοτετσιών, ότι η μείωση των συντάξεων και των μισθών, ότι η κατάργηση των δώρων ακόμα και σε μικροσυνταξιούχους, είναι αριστερή πολιτική.
 
Φαντάσου τώρα, να αλλάξει πολιτική φιλοσοφία και να γίνει δεξιός…

 Καλό το θέατρο με τις σκληρές διαπραγματεύσεις αλλά εκτός από τις εντυπώσεις υπάρχει και η πραγματική ζωή.
 
Και σε αυτήν την ζωή οι δήθεν αντιστάσεις των σφαγέων δεν παίζουν κανένα ρόλο καθώς δεν λύνουν τα προβλήματα: την ανεργία, την φτώχια, το ανύπαρκτο μέλλον, το ξεπούλημα τη χώρας.

 Λίγα τα ψωμιά για τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη. Τον στηρίζει ο Πάγκαλος. Ο οποίος είχε στηρίξει τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και τον Μπένι τον μισθοφάγο.

 Κίνδυνος ατυχήματος είναι κατά τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη και τον Στουρνάρα τον φιλοτραπεζίτη το να μην πάρουμε την δόση του Ιουλίου.
 
Για άλλη μια φορά λένε ψέματα. Την δόση δεν θα την πάρουμε αν κάτι τέτοιο αποφασίσει η τρόικα.

Δηλαδή δεν θα  ξεκινήσει η δόση να έρθει στην Ελλάδα και στον δρόμο θα τρακάρει με φορτηγό και θα σπάσει το πόδι της.
 
Αλλά θα αποφασίσει η τρόικα, δηλαδή η Γερμανία, να τραβήξει την πρίζα καθώς θα πιστεύει ότι δεν χρειάζεται πλέον άλλον χρόνο.

Γιατί τρία χρόνια τώρα καταστρέφουμε την χώρα για να δώσουμε χρόνο στην Γερμανία να σωθεί…

  
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα