ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Νερωμένο ΠΑΣΟΚ


(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Τελικά ότι και να ψηφίσεις το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει. Να το κάνω πενταράκια για να καταλάβουμε το γιατί.

Η Νέα Ντοροκρατία όπως ξέρουμε έγινε ΠΑΣΟΚ και μάλιστα κυβέρνησε με το δημιουργηθέν μόρφωμα της Νέας Πασοκρατίας. Η ΔΗΜΑΡ δημιουργήθηκε για να γίνει ΠΑΣΟΚ στην θέση του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ως ένα σύνολο αντιμνημονιακών συνιστωσών και κατέληξε να γίνει σαν συνιστώσα του Πασοκοφώτη. Άρα, ΝΔ- ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ έχουν πασοκοποιηθεί. Ο ΛΑΟΣ του Μαυροτζαφέρη στήριξε εμπράκτως την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Οι ΑΝΕΛ ξεκίνησαν και αυτοί σαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πολιτικούς του συστήματος και μάλιστα του νεοδημοκρατικού συστήματος είναι ένα αποκούμπι των δεξιών ψηφοφόρων. Ο Καμμένος δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρκεί να μην είναι πρωθυπουργός ο Σαμαρέλος.


Βάζει λοιπόν και αυτός το νεράκι του… το επόμενο βήμα είναι να γίνει σαν την Νέα Ντοροκρατία και ως συνέπεια ΠΑΣΟΚ.

 Το συμπέρασμα είναι ότι το πολιτικό προσωπικό που συμμετείχε με τον έναν τρόπο ή τον άλλον στο σύστημα που καταδίκασε την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι πλήρως ακατάλληλοι να δώσουν λύση.

 Έχουν ποτιστεί με μια λογική Πάκη. Ακίνητη.
 
Για τα μαύρα μεσάνυχτα

δεν έχω να πω τίποτε άλλο… όσα αίτια ή αφορμές και αν έχει η ανάπτυξη του φασισμού δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να επιβληθεί. Μας αρκεί που μας σκοτώνουν οι μνημονιακές πολιτικές δεν χρειάζεται να σκοτωθούμε και μεταξύ μας.

 Η Νέα Ντοροκρατία στο γνωστό σποτάκι της με τον ηλίθιο δάσκαλο που δεν μπορούσε να απαντήσει λέει και το εξής: «Με το μέλλον των παιδιών ΜΑΣ δεν παίζουμε».

 Αυτό όμως το ξέρουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν δεν παίζουν με το μέλλον των παιδιών τους αλλά παίζουν με το μέλλον των δικών μας παιδιών.

  Παρακαλώ τον σοφό λαό να ψηφίσει έτσι ώστε να μην μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση ώστε να πάμε ξανά σε εκλογές. Δεν μου έφτασε ο χρόνος για να αποφασίσω ποιο κόμμα να ψηφίσω. Χρειάζομαι 1-2 μήνες ακόμα.

 Η τρόικα είναι έτοιμη να παρατείνει το σαδο-δολοφονικό της πρόγραμμα. Είναι μια πρόταση του ΔΝΤ η οποία είχε κατατεθεί εδώ και μήνες.

 Οπότε να ξέρουμε, όλοι αυτοί που υπόσχονται απλά διαπραγμάτευση του μνημονίου, θα σκίσουν τα καλσόν τους για να κερδίσουν αυτό που ήδη μας δίνει η τρόικα. Άντε να μας δώσουν και κανένα κοκαλάκι ακόμα για να παρουσιαστούν θριαμβευτές οι υπόδουλοι υπάλληλοι τους.


Άτρωτοι και «καμμένοι»

 Τους ψηφοφόρους που είχαν επιλέξει Μαυροτζαφέρη και τώρα θα ψηφίσουν Νέα Ντοροκρατία τους καταλαβαίνω. Μνημονιακό κόμμα το ένα μνημονιακό και το άλλο.


Τους καμμένους ψηφοφόρους που ήταν πολλοί δεν τους καταλαβαίνω. Ψήφισαν ΑΝΕΛ με στόχο την κατάργηση του μνημονίου. Και τώρα θα ψηφίσουν την Νέα Ντοροκρατία ώστε να μην καταργηθεί το μνημόνιο έστω και με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρασα από την επανάσταση.

 Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους. Και θα τις βάλει στην τρόικα.


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η μείωση του δυναμικού που αδυνατεί να στηρίξει πλέον τις τράπεζες. Το σχέδιο μείωσης έχει τον κωδικό: αυτοκτονίες.


Κάποτε πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Οι Έλληνες είναι άτρωτοι. Άρα δεν χρειάζονται φάρμακα. Αναρωτιέμαι ως προς τι όλος αυτός ο χαμός για την έλλειψη φαρμάκων. Δεν μας αφορά το θέμα.

  Και αν κάποιος Έλληνας ισχυριστεί ότι αρρώστησε και δεν έχει χρήματα να αγοράσει φάρμακα να του κάνουμε μια εξέταση DNA να δούμε κατά πόσο είναι πράγματι Έλληνας.


Για να μην λέμε ότι κανένας πολιτικός δεν προσφέρει τίποτα στον λαό να πούμε ότι υπάρχει μια εξαίρεση. Ο Κουβέλης.

Μέχρι τώρα είχα αϋπνίες αλλά τώρα πλέον έχω γράψει μια ομιλία του, την βάζω το βράδυ και στο πεντάλεπτο επάνω έχω κοιμηθεί.

 Προσοχή στην ψήφο. Ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και ας επιλέξουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο, πέρα από φόβους και προπαγάνδα. Αλλά να μην ξεχάσουμε το κυριότερο. Οι εκλογές από μόνες τους δεν αλλάζουν τα πράγματα. Χρειάζεται συνεχής αγώνας…
Δεν υπάρχουν σχόλια: