ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Συνθέσεις και αποσυνθέσεις


Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός εκφράζει με το επίθετό του πλήρως τον Μπένι τον μισθοφάγο και τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη. Και στις εκλογές η πίκρα θα είναι μεγαλύτερη.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να διώξει ψηφοφόρους γινόμενος ολίγον από ΔΗΜΑΡ η Νέα Πασοκρατία με τις επιθέσεις της τους επιστρέφει από το παράθυρο.

Ο Αλαβάνος είπε αυτό που θα έπρεπε να ήταν η καθαρή θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο δρόμος του μνημονίου που μας έχει καταστρέψει και μαθηματικά μας οδηγεί στο αποτελείωμα μας και ο δρόμος εκτός μνημονίου. Ο δεύτερος δρόμος υπάρχει η περίπτωση να μας οδηγήσει και εκτός ευρώ.

Το ζήτημα λοιπόν είναι πρώτον να ειπωθεί η αλήθεια, εκτός αν αποφάσισε όντως να γίνει ΔΗΜΑΡ, και να αναπτυχθεί το σχέδιο λειτουργίας και εκτός ευρώ.

Όλη η Ευρώπη, εδώ και δύο χρόνια, έχει προετοιμαστεί και σχεδιάσει το τι θα κάνει σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ και εμείς όχι μόνο δεν έχουμε κάνει κανένα σχέδιο, έστω στην μία πιθανότητα εξόδου, αλλά φοβόμαστε και να το συζητήσουμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια η συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους ή ακόμα χειρότερα για επιλεκτική χρεοκοπία αντιμετωπίζονταν όπως τώρα η συζήτηση για έξοδο από το ευρώ.

Άλλα τελικά και αναδιάρθρωση έγινε και επιλεκτική χρεοκοπία. Και μάλιστα παρουσιάστηκαν ως μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας.

Τι φοβόμαστε

να το συζητήσουμε λοιπόν; Μη και τυχών ανησυχήσουν οι αγορές; Ναι, εμάς περιμένουν οι αγορές. Όλη η Ευρώπη το συζητάει, τον Τσίπρα περιμένει για να ανησυχήσει… 

Ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι…

Ο Μπένι θα μας προτείνει να εμπιστευτούμε το ΠΑΣΟΚ. Το σάπιο κόμμα. Θα μου πεις σε μια χώρα που πάει να σαπίσει εντός του μνημονίου ένα σάπιο κόμμα ίσως να είναι το καταλληλότερο.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης θέλει να χτίσει εκ νέου την δεξιά πολυκατοικία. Θα αλλάξει και το όνομα. Από Νέα Πολιτική Άνοιξη θα το πει Νέα Ντοροκρατία.

Έτσι όπως πάνε θα γίνει μεγάλος ανταγωνισμός για το που θα κάτσουν τα εκλογικά ποσοστά. Σε αυτά της ΔΗΣΥ ή σε αυτά της ΠΟΛΑΝ; Μάλλον στο μέσο όρο θα πορευθούν.

Ο Τσίπρας επιλέγει για πρωθυπουργό τον Αρσένη. Καλά είναι. Θα μπορούσε να προτείνει και τον Πετσάλνικο. Να δικαιωθεί και ο αντιεξουσιαστής.

Την πιο σωστή πρόταση την έκανε ο Μάνος. Να ενωθούν και επίσημα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρα και Μάνος. Τον Μαυροτζαφέρη θα τον έχουν ως θυρωρό.

Ο Πάγκαλος είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει 20%-24% θα αρχίσουν εκτελέσεις. Προφανώς έχει μπερδέψει την τρόικα με τον Τσίπρα…

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει με την Κατσέλη για να συνεργαστεί. Προσπαθώ να καταλάβω την λογική τους. Μνημονιακή υπουργός με επικοινωνιακούς αστερίσκους, με το κόμμα της δεν έπεισε ούτε την οικογένεια της, συμμέτοχος σε ένα σύστημα που μας οδήγησε στην καταστροφή. Τι έχει να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο  η Κατσέλη θα κερδίσει. Ένα καλό ξέπλυμα.

Πλυντήριο θα ψηφίσουμε;

Ομαδικό πυρ κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Από κόμματα και προπαγανδιστές. Και μάλιστα με χοντράδες… ο πανικός  είναι  κακός σύμβουλος.

Μιας και μπαίνουμε πάλι σε προεκλογική περίοδο ας ξαναδούμε τα κόμματα. Έχουμε το ΠΑΣΟΚ που είναι ένα κόμμα που μας έχει καταστρέψει επιλέγοντας την μνημονιακή πολιτική. Την ΝΔ που έγινε ΠΑΣΟΚ και μεταλλάσσεται σε Ντορικό ΠΑΣΟΚ. Την ΔΗΜΑΡ που ήθελε να γίνει ΠΑΣΟΚ και κατάντησε να γίνει ΛΑΟΣ με πιο προσεκτικές κωλοτούμπες. Τον ΣΥΡΙΖΑ που πάει να γίνει ΔΗΜΑΡ. Το ΚΚΕ που παραμένει ΚΚΕ. Τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν στελέχη που έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την χρεοκοπία της χώρας με την στήριξη πολιτικών των περασμένων ετών. Τα χρυσά αυγά δεν τα σχολιάζω…

Σε έπιασε μια απογοήτευση αναγνώστη μου; Και εμένα.

Σε αυτές τις μέρες των εντολών είδαμε πόσο τα κόμματα κοίταζαν μόνο τον εαυτό τους και όχι την χώρα.

Θα δεχθώ λοιπόν ότι η χώρα κινδυνεύει και οι εκλογές θα είναι η ταφόπλακα. Έπρεπε λοιπόν να γίνει κυβέρνηση.

Ο Τσίπρας, ανεύθυνος έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί ή να δεχθεί την υποστήριξη των κομμάτων που υπηρετούν το μνημόνιο.

Οι υπεύθυνοι λοιπόν τι έκαναν; Κατηγόρησαν τον Τσίπρα ότι με αυτά που θέλει να κάνει θα μας καταστρέψει (τους κατεστραμμένους) αλλά έδιναν την έγκριση τους να κυβερνήσει ώστε να μας καταστρέψει… προς Θεού, ο σκοπός τους δεν ήταν απλά να τον κάψουν!

Μετά, αφού η χώρα κινδύνευε, δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους για να μας σώσουν. Ωραίοι υπεύθυνοι…

Ναι, αλλά δεν είχαν την πολιτική νομιμοποίηση, αν και με 168 βουλευτές, λένε. Παράλληλα λένε ότι ήταν λάθος του Σαμαρά που είχε ζητήσει εκλογές και δεν έχουμε κυβέρνηση. Δηλαδή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που επί της ουσίας είχε 31% ήταν μια χαρά να συνεχίσει να μας κυβερνάει αλλά μια κυβέρνηση 38% (μαζί με ΔΗΜΑΡ) δεν μπορούσε.

Τέτοιο χοντρό δούλεμα δεν το αντέχω…
Αυτοί οι σωτήρες λοιπόν έχουν τα μούτρα να ζητάν πάλι την ψήφο μας…

 Μικρός Φωκίων
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο  του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
Οι βιλλες στο Ντραφι?

Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυλακή συντομα
ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ