ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Το βλέπω στα μάτια σου

Ατάκα του Χάρρυ Κλυνν για τους αναποφάσιστους...

1 σχόλιο:

manos είπε...

ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΕΦΤΑ....!!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ? Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ......!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΟ 1.31.50 ΛΕΠΤΟ ΟΜΗΛΙΑ 12 ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.... http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_001f0185-237f-4128-ad48-b319bf1c6e1a&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…..