ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πασχαλινές προσφορές

(Από την εφημερίδα "Το χωνί")



Μετά την ενοικίαση αστυνομικών η κυβέρνηση προχωρά σε ένα άλλο μέτρο κοινωνικής ευαισθησίας. Θα νοικιαστούν οβελίες σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό.


Οι οβελίες θα νοικιαστούν μόνο για την ημέρα του Πάσχα και μετά το πέρας της εθιμοτυπικής διαδικασίας οι οβελίες θα πρέπει να επιστραφούν σε καλή κατάσταση προκειμένου να δοθούν στην τρόικα έναντι του τελευταίου δανείου που μας έχει χορηγηθεί.
 
Ο δανεισμός οβελία είναι μέρος του κοινωνικού προγράμματος της κυβέρνησης.

Όπως δήλωσε ο αχυράνθρωπος των τραπεζών που παριστάνει τον πρωθυπουργό, κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει ένα κόκκινο αυγό. Έτσι είναι απαραίτητο στο εικονικό πασχαλινό τραπέζι να συμμετέχουν δύο οικογένειες ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τσουγκριστούν τα αυγά.

Με αυτό το μέτρο γίνεται πράξη η κοινωνική αλληλεγγύη. Πρόκειται για άλλη μία κοινωνική προσφορά της συγκυβέρνησης: Η Νεαμπενοκρατία μας φέρνει πιο κοντά.

Μετά από παρέμβαση της κυβέρνησης το μεγάλο κανάλι προπαγάνδας θα παρουσιάσει το ειδικό ντοκιμαντέρ «Τσουρέκι: μύθος ή αλήθεια;».

Πολλοί λένε ότι η ύπαρξη τσουρεκιού στο πασχαλινό τραπέζι είναι ένας αστικός μύθος. Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Ένα ανεπανάληπτο ντοκιμαντέρ για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι. Άλλη μια κοινωνική προσφορά της τροϊκανής συγκυβέρνησης.

Σε αναμονή βρίσκεται

ο Χριστός καθώς περιμένει την απόφαση της τρόικας η οποία και θα ανακοινώσει αν η ανάσταση του θα επιβαρύνει ή όχι τα δημοσιονομικά της χώρας.

Η τρόικα διαφωνεί με την ανάσταση αλλά αν βρεθεί ένα ισοδύναμο μέτρο δεν θα προβάλει αντιρρήσεις για την ανάσταση.
 
Παρακαλούνται οι θρησκευόμενοι πολίτες της χώρας να μην εκφράσουν πέρα του δέοντος την χαρά τους για την ανάσταση του Κυρίου καθώς υπάρχει ο κίνδυνος οι αγορές να δείξουν νευρικότητα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το ευρώ.

Ο Ιούδας εφέτος θα πληρωθεί με ομόλογα ελληνικού δημοσίου.


Εφιάλτες και απειλές

Ας νοικιάσουμε 10 διμοιρίες των ΜΑΤ με στόχο να χτυπηθούν με τα ΜΑΤ που προστατεύουν το κοινοβούλιο ώστε να μπορέσουμε να διαδηλώσουμε με την ησυχία μας.

 Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, είπε ο υπουργός ασθενείας, κλαψιάρης Ανδρέας. Οι απειλές, όπως βλέπετε, συνεχίζονται.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης είπε ότι τελικά κάποιοι θα μπουν στην φυλακή για το σκάνδαλο της Siemens. Υποψήφιοι όσοι έχουν αγοράσει τα προϊόντα της αγαπημένης εταιρείας. Εγώ πάντως την χάρισα την σκούπα Siemens… να μην έχω στο σπίτι μου αποδεικτικά στοιχεία.

 Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης λέει ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία. Ο Μπένι ο μισθοφάγος λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο. Ο Τσε Μαυροτζαφέρ λέει ότι ο ΛΑΟΣ θα σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση. Και εγώ θα γίνω πλανητάρχης…

Είπαμε, δικαίωμα στο όνειρο, αλλά όχι και έτσι. Ας μην ξεχνάμε ότι τα δικά τους όνειρα είναι οι δικοί μας εφιάλτες.

 Για να μπει ο Τσε Μαυροτζαφέρ ξανά στην βουλή θα πρέπει να έχει μπάρμπα στην Κορώνη. Επειδή όμως δεν έχει, πήρε στο κόμμα την Βάνα Μπάρμπα… αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας.

Πάνω από 14 εκατομμύρια γερμανικά μάρκα βρέθηκαν στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος. Η αξία τους αποτιμάται στην ανάλογη αξία που έχουν τα ελληνικά ομόλογα. Ανύπαρκτη.

Ευθύς μετά την αποκάλυψη αυτών των χρημάτων είχαμε μία δήλωση και μία απόφαση. Η δήλωση ανήκει στον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος κατεβαίνοντας από το ποδήλατο για να ανέβει στο κανό είπε: «Είδατε που τελικά λεφτά υπήρχαν;»…

Και η απόφαση ανήκει στην κυβέρνηση. Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε τα χρήματα αυτά να δοθούν υπό μορφή επιδόματος θέρμανσης στις κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται κάτω από το όριο φτώχιας.

Με την απόφαση αυτή διαφώνησε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης ο οποίος είπε ότι αν γίνει αυτοδύναμος πρωθυπουργός θα καταργήσει αυτό το επίδομα και θα το δώσει στους πολύτεκνους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, καθώς μόνο γι΄ αυτούς έχει δεσμευθεί ότι θα βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα