ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Τσεκουράτες τροπολογίες(Από την εφημερίδα "Το χωνί")
Ένας ακόμα άνθρωπος αυτοκτόνησε λόγω της σωτηρίας της χώρας. Συμβολικά η αυτοκτονία έγινε ενώπιον της βουλής. Αλλά οι βουλευτές δεν το πήραν χαμπάρι. Διάβαζαν τροπολογίες.

Ο αριθμός αυτοκτονιών έχει αυξηθεί κατά πολύ. Ναι, αλλά τα έξοδα της κηδείας τα χρεωνόμαστε σε ευρώ.

Οι αυτουργοί αυτής της αυτοκτονίας φόρεσαν την υποκριτική μάσκα, αυτή που δήθεν αχνοφαίνεται μια λύπη, και προσπάθησαν να πείσουν για την κατανόηση των προβλημάτων και του αδιεξόδου των πολιτών.

Μετά από την γλοιώδη παράσταση τους και αφού άφησαν να εννοηθεί ότι οι εγκληματικές επιλογές τους έχουν φέρει σε απόγνωση τους πολίτες, χώθηκαν στα ακριβοπληρωμένα γραφεία τους για να συνεχίσουν την ίδια πολιτική.

Τα μεσάνυχτα βγαίνουν οι λυκάνθρωποι και η τροπολογία που δίνει ευρώ στα κόμματα. Ενίοτε βγαίνει και ο Μητσοτάκης. Ή έστω η κόρη του.

Λίγο πριν την σταύρωση του Χριστού θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, που έχει στα σπλάχνα της δύο αντιπολιτεύσεις, τον χρόνο εκλογών. Φαντάζομαι ότι ο προεκλογικός χρόνος θα είναι ο μίνιμουμ δυνατός.

Κακώς προβληματίζονται τόσο πολύ με αυτό το θέμα. Θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα της συνέχισης της συγκυβέρνησης με μια απλή νυχτερινή τροπολογία.


 Το σύστημα της συγκυβέρνησης θέλει να γίνουν οι εκλογές τον Μάιο γιατί τα πράγματα αγριεύουν και θα υπάρχει κοινωνική έκρηξη. Ο μόνος λόγος αναβολής είναι να μην τους βγαίνουν τα νούμερα. Δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μην σχηματίζουν ικανή κυβέρνηση για να συνεχίσει να μας σώζει.

Και αν δεν γίνουν τώρα οι εκλογές θα προσπαθήσουν να το τραβήξουν ως το φθινόπωρο. Του 2013. Αν προλάβουν μέχρι τότε…

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης λέειότι η ΝΔ είναι αντιπολίτευση και ο τσεκουράτος υπουργός της ΝΔ λέει ότι συγκυβερνά. Στην προκειμένη περίπτωση ο τσεκουράτος ως υπουργός τσεκουρώνει τον σφουγγαράκη


Ο λαγός και το παράλογο


Μπορεί τα μέσα μαζικής προπαγάνδας να κρύβουν ή να μισοκρύβουν το τι έχουν υπογράψει οι συγκυβερνώντες αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην μας λένε ότι θα μειωθούν κατά 40% οι μισθοί και οι συντάξεις και ότι θα αλλάξει το ασφαλιστικό.

Από την μια σκέφτομαι ότι με την συνεχή υπενθύμιση των ακόμα πιο νέων μέτρων μας το περνάν υποσυνείδητα ώστε όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να τα αποδεχθούμε σαν «έτσι να γινόταν πάντα». Και από την άλλη σκέφτομαι τι σόι μυαλά κουβαλάει ο ψηφοφόρος που του λένε ψήφισε μας για να σε  αποτελειώσουμε και αυτός χαρωπός – χαρωπός θα πάει να τους ψηφίσει.

Και μετά από αυτήν την σκέψη το μυαλό μου κηρύσσει απεργία διαρκείας διεκδικώντας να επεξεργάζεται πιο λογικά δεδομένα.

Δεν τιμά το κοινοβούλιο η βροχή τροπολογιών, είπε ο πρόεδρος της βουλής. Πράγματι, ντρέπομαι που ψηφίζω τέτοια πράγματα.

Επίσης ο Ραγκούσης ντρέπεται για το πολιτικό σύστημα. Όταν αυτός αποκτήσει κάποιο αξίωμα θα ανατρέψει το σάπιο σύστημα. Και όχι μόνο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αλλά και το καπιταλιστικό σύστημα. Ζήτω ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης.

Ο Τσε Μαυροτζαφέρης όπως είναι γνωστό είναι ο λαγός των εξελίξεων. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από ένα – ενάμιση χρόνο είχε πει ότι ο μισθός θα φτάσει στα 300 ευρώ. Και αυτό έχει ήδη μπει στο μνημόνιο.

Τώρα είπε για δύο νομίσματα στην χώρα. Το ευρώ για να μας ξεζουμίζουν οι δανειστές μας και την ευρωδραχμή για να πεινάμε πιο εύκολα και για να μπορέσουμε να χαρίσουμε την δημόσια περιουσία.

Πρόκειται για τον σχεδιασμό του ΔΝΤ όπως το αποκάλυψε ο Καζάκης την προηγούμενη εβδομάδα… 

Νεοδημοκράτες που διαφώνησαν με την βασική επιλογή του κόμματος, την απόλυτη καταστροφή μέσω μνημονίου και δανειακής σύμβασης,  διεγράφησαν και αφού διαφώνησαν με την διαφωνία τους ξαναεγγράφηκαν. Πασόκοι που διαφώνησαν με την βασική επιλογή του κόμματος, η οποία είναι η ίδια με αυτή της ΝΔ, διαφώνησαν με την διαφωνία τους και θα συνεχίσουν να μας σώζουν  μπενικά.

Και αναρωτιέται κανείς. Ποιος είναι πιο ξεφτίλας; Ο βουλευτής που εκλιπαρεί την επιστροφή σε ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διαφωνεί με την κυρίαρχη πολιτική του επιλογή ή ο πρόεδρος που δέχεται για λίγες ψήφους τους κωλοτούμπες βουλευτές;

Η ερώτηση είναι άτοπη. Από την στιγμή που ο αρχηγός είναι μάστερ αναξιοπιστίας είναι απόλυτα λογικό να θέλει ομοίους του στο κόμμα.

Οπότε η ερώτηση απευθύνεται στον ψηφοφόρο: όσοι πολίτες ψηφίσουν αναξιόπιστους πολιτικούς πώς μπορούν να χαρακτηριστούν;

Τελικά εμείς οι πολίτες είμαστε άδικοι όταν λέμε ότι οι βουλευτές δεν δουλεύουν. Πρώτον, δουλεύουν υπερωρίες για να περάσουν τις χιλιάδες τροπολογίες και δεύτερον δουλεύουν τους πολίτες.

Θα πρέπει να στηρίξουμε τους πολίτες που είναι σε απόγνωση, δήλωσε ο αχυράνθρωπος των τραπεζών που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Και η στήριξη θα έρθει έμπρακτα τον Ιούνιο. Με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με απολύσεις και νέους φόρους.


1 σχόλιο:

manos είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....