ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δάσκαλος του γένους


Ο Δασκαλόπουλος είπε ότι η φτώχια έξω απο την Ευρώπη θα είναι οριστική. Ενώ εντός της Ευρώπης θα κρατήσει απλά 2-3 αιώνες.

Δημοσιογράφος ψήφισε τρεις φορές τον Βενιζέλο. Με βάση αυτό το γεγονός αφήνεται να εννοηθεί ότι οι ψηφοφόροι του Μπένι τον ψήφισαν από τρεις φορές ο καθένας. Αυτό είναι απόλυτα αναληθές. Υπήρχαν και κάποιοι που τον ψήφισαν πέντε φορές.

25η Μαρτίου. Μια μέρα που ενώνει τους Έλληνες. Ακόμα και τον Τσε Πρετεντέρ (καμία σχέση με τον Τσε Καρατζαφέρ) με τον Τσίπρα ενώνει.

Να διαμαρτυρηθεί ο λαός, αλλά όχι ετούτη την μέρα, ή τέλος πάντων να το κάνει κόσμια. Με ευγένεια. Ή ακόμα καλύτερα να ορίσουμε την μέρα διαμαρτυρίας, την ώρα, τα συνθήματα, τον αριθμό των διαμαρτυρόμενων και να τους χώσουμε στο μπλοκ του ΠΑΜΕ.

Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Έλειπαν λευκά ψηφοδέλτια και φάκελοι στην μπένικη γιορτή της δημοκρατίας. Λογικό. Το λευκό είναι το χρώμα της αθωότητας. Όσο για τους φακέλους… ο Μπένι ο μισθοφάγος δεν δέχεται φακελάκια. Τα ευρουλάκια τα παίρνει μέσω τελών και φόρων.
 
Πρέπει όμως να


αναγνωρίσουμε την μεγαλειώδη νίκη του Μπένι του μισθοφάγου στις εσωκομματικές  εκλογές. Με άνεση κατάφερε να βγει πρώτος ανάμεσα σε έναν υποψήφιο.

Ως υπουργός οικονομικών κατάφερε να ξεζουμίσει τους πολίτες και να ξεπουλήσει την χώρα. Φαντάσου τι έχει να προσφέρει αν γίνει και πρωθυπουργός.

Οι νεοδημοκράτες μια ζωή στο περίμενε είναι. Όταν κυβερνούσε ο κουρασμένος περίμεναν ότι θα έκανε την μαγική κίνηση που θα ανέτρεπε την κατηφορική πορεία του κόμματος. Τζίφος.

Στην συνέχεια περιμένουν, πάλι τον κουρασμένο, να μιλήσει και να πει την αλήθεια που θα συντρίψει τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή, τον τελειωμένο. Πάλι τζίφος.

Τώρα περιμένουν τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη να γίνει πρωθυπουργός για να πει το μεγάλο όχι. Ο οποίος όταν λέει ότι δεν υπογράφει εννοεί ότι θα υπογράψει και όταν έχει ήδη υπογράψει λέει ότι θα τιμήσει την υπογραφή του. Μαζί με την υπογραφή του Γιωργάκη.

Η δικαιολογία του Αντωνάκη του σφουγγαράκη είναι η συνέχεια του κράτους. Για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι η δικαιολογία στέκει (όσο στέκει και η φράση: το μνημόνιο σώζει την Ελλάδα). Αρκεί να υπάρχει κράτος. Όταν το κράτος έχει μετατραπεί σε αποικία δεν υπάρχει και συνέχεια…

Σχολή ηγετών θέλει να δημιουργήσει ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής. Το πρώτο μάθημα θα είναι «πως γίνονται οι σωστές επικύψεις μπροστά στους τραπεζίτες».

Πήδημα άνευ σαρδάμ

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ. Απλά θέλει να είναι το ΠΑΣΟΚ αντιπολίτευση συμμετέχοντας στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Η Παπαρήγα ζητάει από τον λαό να ενισχύσει το ΚΚΕ, αλλά, όχι τόσο που να φτάσει σε ποσοστά που θα μπορούσε να κυβερνήσει. Αντιεξουσιάστρια και η Παπαρήγα δεν γουστάρει την εξουσία.

Ουσιαστικά θέλει τόσες ψήφους ώστε να είναι τρίτο κόμμα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράλληλα να μην έχει τόσους βουλευτές που θα το αναγκάσουν να πάρει θέση σε πιθανή συγκυβέρνηση.

Ο Κοντοπυράκης κατηγορεί τον Παπακωνσταντίνου για μαγείρεμα  των στατιστικών στοιχείων. Ο Παπακωνσταντίνου κατηγορεί τον Κοντοπυράκη για μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων. Είναι από τις λίγες φορές που και οι δύο κατήγοροι έχουν δίκιο.
 

Ο Παπακωνσταντίνου είπε ότι μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Η χώρα πενθεί. Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία ενός τέτοιου σωτήρα της.

Παπακωνσταντίνου. Άλλος ένας μαθητής του μεγάλου στοκαστή και δάσκαλου.

Κοίτα να δεις που ξαφνικά, ενώ πάμε σε εκλογές, άρχισαν οι αποκαλύψεις για χρηματισμούς υπαλλήλων.
Δεν είναι στα πλαίσια της προπαγάνδας. Απλά τώρα τα βρήκανε, τώρα τα λένε.

Ποια είναι η διαφορά Γιωργάκη του αντιεξουσιαστή και του Μπένι του μισθοφάγου; Ο Μπένι θα μας αποτελειώσει χωρίς σαρδάμ.

Ο Τσε Καρατζαφέρ δήλωσε ότι είναι έτοιμος για να συγκυβερνήσει. Ο καημένος άφησε την σωτηρία της χώρας στην μέση. Κοίτα να δεις που το σωτήριο μνημόνιο το οποίο είναι καταστροφικό για την χώρα θα είναι η καλύτερη λύση για τις τράπεζες, ουπς για την χώρα ήθελα να πω.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα