ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συντεταγμένη πλύση εγκεφάλου


Όπως   είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος Β΄ Πάγκαλος, αν κουρευτούν τα ταμεία κατά 30% τότε θα καταρρεύσουν και δεν θα μπορούν να δίνουν συντάξεις.

Οπότε ο αντιπρόεδρος Α΄ Μπένι ο μισθοφάγος τα κούρεψε κατά 50% για να έχουν να δώσουν συντάξεις.

Και ο μήνας έχει εννιά…

Λυπάμαι πραγματικά τις τράπεζες. Ο Μπένι τις κατατρόπωσε. Και ας το κάνουμε λιανά για να καταλάβουμε την επιτυχία του Μπένι.

Ας υποθέσουμε ότι μια τράπεζα είχε ελληνικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Η πραγματική τους αξία ήταν το πολύ 15 ευρώ. Ο Μπένι λοιπόν δίνει σε ζεστό χρήμα 15 ευρώ και ανταλλάσει αυτά τα ομόλογα με άλλα αξίας 35 ευρώ. Τα οποία είναι ενυπόθηκα και στο αγγλικό δίκαιο. Και με επιτόκιο το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την ανάπτυξη.

Έτσι οι τράπεζες την πάτησαν. Αντί να έχουν σκουπίδια στα χαρτοφυλάκια τους έχουν ζεστό χρήμα και ομόλογα – χρυσάφι.

Από την άλλη, όπως είπε ο Μπένι ο μισθοφάγος, οι Έλληνες ξεφορτώθηκαν από την πλάτη τους 100 δις. Και πριν προλάβουν να τα ξεφορτωθούν τους έβαλε στην πλάτη 130 δις.

Για να έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία. Να κουρεύεις το χρέος και αυτό να αυξάνεται.
 
Και για να


μην ξεχνιόμαστε. Πριν από ένα χρόνο η συντεταγμένη χρεοκοπία ήταν, σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους – παπαγαλάκια, μια καταστροφική επιλογή.

Τώρα είναι επιτυχία.

Τι είναι όμως η συντεταγμένη χρεοκοπία;
Είναι η χρεοκοπία όπου κερδίζουν οι δανειστές τα πάντα και χάνει η χρεοκοπημένη χώρα τα πάντα. Είναι η χρεοκοπία που δεν γίνεται με επιλογή της χώρας και με τους δικούς της όρους αλλά με επιλογή των δανειστών και τους δικούς της όρους.

Φαγωθήκαμε, ας ακούσουμε μια συγνώμη και ας ακούσουμε μια συγνώμη. Μας την είπε η Siemens.

Την χρυσοπληρώσαμε βέβαια αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Η κυβέρνηση φοβάται επεισόδια κατά την 25η Μαρτίου και σκέφτεται να την καταργήσει. Έτσι το ημερολόγιο από τις 24 Μαρτίου θα πάει απευθείας στις 26 Μαρτίου.

Είναι βέβαια θλιβερό την εξέγερση που θα πρέπει να γίνει από τους πολίτες να την κάνεις χάπενινγκ. Αλλά τέτοιος λαός είμαστε. Μετά το χάπενινγκ της 25ης Μαρτίου θα ακολουθήσει αυτό των εκλογών.

Σωθήκαμε με το κούρεμα και τα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει; Όλοι, ακόμα και οι μνημονιακοί, λένε, ΟΧΙ. Είναι απλά ένα βήμα. Για να μας αποτελειώσουν.

Ο Τσε Καρατζαφέρ μας δείχνει τον δρόμο. Όταν μπαίνουν ληστές στο σπίτι μας να μπορούμε να τους πυροβολήσουμε, είπε.

Και ποιοι είναι οι ληστές που κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν στα σπίτια μας και μας κλέβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα ανεργίας, την ζωή μας, το παρών και το μέλλον μας;

Κάποιος πρέπει να πει στο ΚΚΕ ότι όποιος κριτικάρει το κόμμα δεν είναι αντικομμουνιστής. Γιατί το ΚΚΕ είναι τόσο κομμουνιστικό όσο σοσιαλιστικό είναι το ΠΑΣΟΚ. Ο αυτοπροσδιορισμός δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνεται και στην αλήθεια.

Το πρόβλημα της ευρωπαϊκής κρίσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην δομή του Ευρώ. Και με το Ευρώ οι πολίτες της Ευρώπης θα θυσιάζονται για να σωθούν οι τράπεζες.

Μήπως θα έπρεπε η, εκτός ΚΚΕ, αριστερά (όπως αυτοπροσδιορίζεται) να κάνει μια ανάλυση για να δει κατά πόσο είναι ωφέλιμο για τους πολίτες η παραμονή στο Ευρώ; Ή φοβούνται ότι θα τους κατηγορήσει ο Πρετεντέρης;

Αλλά αν πάμε σε εθνικό νόμισμα θα γίνουμε Αλβανία. Ενώ με το ευρώ θα γίνουμε ευρωαλβανία.
Το «θα» στην προηγούμενη πρόταση είναι περιττό. Γίναμε ήδη.

Τώρα που η Νέα Πασοκοκρατία των Μπένι μισθοφάγου και Αντωνάκη σφουγγαράκη μας έσωσε μπορούμε να καταστραφούμε με την ησυχία μας.

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο  του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
Οι βιλλες στο Ντραφι?

Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυλακή συντομα
ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολιτική σάτιρα