ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Εξουθενωτική πολυφωνία


Την βοήθεια της Παναγιάς ζήτησε ο Καμμένος. Άμα έχεις την βοήθεια της Παναγιάς τότε δεν χρειάζεσαι ψηφοφόρους. Θα έχεις μαζί σου τους Αγίους.

Η Παναγιά δεν νομίζω να καθίσει να ασχοληθεί με τις προδοσίες των χριστιανών πολιτικών, όπως δεν ασχολείται και με το ποδόσφαιρο.

Και όταν οι πολιτικοί, όπως ο Αντώνης ο σφουγγαράκης ή ο Καμμένος ζητούν την βοήθεια από τον Θεό ή την Παναγιά τότε, επί της ουσίας, παραδέχονται ότι είναι αδύναμοι και ανίκανοι να φέρουν εις πέρας το έργο που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει.

Κουρασμένος είναι ο Μπένι. Δεν κουράστηκε τρώγοντας μισθούς και συντάξεις αλλά από την εξουθενωτική πολυφωνία.

Παρακαλούνται οι πεινασμένοι να επιβάλουν την σιωπή στην κοιλιά τους που γουργουρίζει από την πείνα διότι ενοχλείται ο μέγας σωτήρας.

Οι υπάλληλοι του Σόιμπλε που παριστάνουν τους εθνικούς σωτήρες πανηγυρίζουν για την άλλη μια σωτηρία της χώρας. Το αφεντικό όμως τους άδειασε κανονικά λέγοντας λίγο πολύ ότι έχει γίνει μια τρύπα στο νερό…

Μέχρι τώρα οι φόροι ήταν μικρότεροι από το εισόδημα των μισθωτών. Από τώρα και στο εξής αυτή η αναχρονιστική συνήθεια μεταρρυθμίζεται. Πλέον ο μισθός θα είναι μικρότερος των φόρων.

25% επί των φόρων θα υπολογίζεται πλέον ο μισθός.
 
Διάγγελμα θα

κάνει την Καθαρά Δευτέρα η πρωθυπουργός της Ελλάδας, Μέρκελ, όπου θα απευθυνθεί στους ιθαγενείς για να τους εξηγήσει για το χρέος τους.

Για να μας πείσει ότι θα μας καθαρίσει για το καλό μας.

Με το PSI ο κάθε Έλληνας ξεφορτώθηκε 10000 ευρώ από αυτά που χρώσταγε, μας είπε ο Μπένι ο μισθοφάγος και τα megaλα παπαγαλάκια του.

Οπότε είμαι μια χαρά. Ήταν ακριβώς το ποσό που χρώσταγα. Πλέον δεν θα με παίρνει τηλέφωνο η τράπεζα να μου θυμίζει το χρέος μου.

Αν δεν πάρουμε το νέο δάνειο πως θα εξοφλήσουμε το προηγούμενο; Ρωτάνε οι μνημονιακοί.

Αν κηρύτταμε  χρεοκοπία πως θα πληρώναμε τις δόσεις; Αναρωτιούνται οι ίδιοι. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι αν πας σε πτώχευση σημαίνει ότι δεν πληρώνεις δόσεις;

Τι ακριβώς καταλαβαίνουν όταν ακούν την λέξη χρεοκοπία; Μόνο την χρεοκοπία των πολιτών;

Η κόρη του επίτιμου έφερε σχέδιο νόμου για την μείωση των βουλευτών σε 200. Το πήρε απόφαση φαίνεται ότι δεν πρόκειται το κόμμα της να μπει στην βουλή, οπότε… από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί!

Τα υπόλοιπα κόμματα που θα φαν από την πίτα θα καταψηφίσουν.

Ο κλαψιάρης Ανδρέας είπε δημοσίως αυτό που είναι γνωστό σε όλους: Και μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αγκαζέ θα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Και δυστυχώς, οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν αυτό το δικαίωμα σχεδιασμού. Διότι η μεγάλη αποχή τους δίνει μπόνους. Το ΠΑΣΟΚ από 8% με την αποχή θα φτάσει το 13% και η ΝΔ από το 18% στο 24%.

Έχοντας η ΝΔ και το μπόνους 50 εδρών θα κάνουν μια σούμα βολευτών που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Να τιμωρηθούν οι μαθητές που εξέφρασαν αυτό που νιώθουν οι πολίτες για τους πολιτικούς, ζήτησε η Αννούλα άνευ παιδείας.

Πόσο μεγαλύτερη τιμωρία μπορείς να τους επιβάλλεις; Δεν τους φτάνει που είναι η ίδια υπουργός άνευ παιδείας;

Τον σεβασμό δεν τον επιβάλλεις με τιμωρίες ούτε με ηθικολογίες. Τον κερδίζεις. Και όλοι ετούτοι που παριστάνουν τους σωτήρες προφανώς δεν έχουν κερδίσει τον σεβασμό μας.

Είμαστε αχάριστοι. Αυτοί μας σώζουν και εμείς τους φτύνουμε.

Φέτος  οι πολιτικοί θα φορέσουν την πιο ταιριαστή στολή καρνάβαλου. Θα ντυθούν ο εαυτός τους.

Σιγά σιγά πρέπει να βρούμε κώδικες επικοινωνίας, να γράφουμε με συνθηματικά. Οσονούπω ακόμα και οι σκέψεις θα εξουθενώνουν την κυβέρνηση.

Τι είπε ο Πάγκαλος; Ότι την εθνική μας κυριαρχία την έχουμε παραχωρήσει από την στιγμή που μπήκαμε στο κλαμπ της Ευρώπης.

Και δεν έχει άδικο… Τα λέει αργά και ωμά, αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται το σημερινό ξεπούλημα, η δημιουργία αποικίας της Γερμανίας, και η δουλοποίηση των εργαζόμενων. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.


Μικρός Φωκίων


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα παρών και αναδημοσιεύων.

mikros fokion είπε...

@κλεισθενη
ευχαριστω... -)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, μην ευχαριστείς εμένα, το μυαλό, την σκέψη και τη γραφή σου ευχαρίστησε.

Πολιτική σάτιρα