ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φορομπενική καταιγίδα


Τα μέτρα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και αυτοκτονεί.

Το έκτακτο χαράτσι για τα ακίνητα θα ισχύσει για πάντα. Τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης μου θυμίζουν τον Κώστα Βουτσά σε μια ταινία. «Να τρουπώσω θέλω. Άμα τρουπώσω δεν βγαίνω με τίποτα». Έτσι και τα έκτακτα μέτρα. Έτσι και επιβληθούν, όχι μόνο δεν έχουν χρονικό ορίζοντα παύσης αλλά κάθε μέρα πίνοντας το αίμα μας θεριεύουν.

Η κυβέρνηση για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών εγκαινίασε την τηλεφωνική γραμμή «ηλίθιων ψηφοφόρων» όπου η πληροφόρηση είναι συνεχής: Στον επόμενο τόνο τα νέα μέτρα θα είναι τα εξής… Στον επόμενο τόνο τα μέτρα θα είναι τα εξής….

Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την φτώχια είπε ο Μπεγλίτης. Με την φτώχια θα μάθουμε. Με τον κοπανιστό αέρα πως θα τα καταφέρουμε; Ο οποίος αέρας θα φορολογηθεί με έκτακτη εισφορά. Η οποία θα διαρκέσει μόλις 123 χρόνια.

Και για να είμαστε ακριβής δεν είναι εισφορά. Είναι ασφάλιστρο αναπνοής.

Στις 4000 θα πάει το αφορολόγητο. Σκασίλα μας. Σιγά που θα έχουμε τόσο υψηλά εισοδήματα.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες η τρόικα ήθελε να φορολογηθεί και η φράση «καλημέρα». Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις του Μπένυ η φράση δεν θα φορολογηθεί αλλά θα επιβληθεί ένα ασφάλιστρο ευχής το οποίο θα είναι δίκαιο και αναλογικό.

Το 2012 θα έχουμε πλεονασματικό προϋπολογισμό. Θα μας περισσεύουν άνεργοι, φτωχοί, νεόπτωχοι, αυτοκτονίες, και άπειρη βλακεία.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποδείξει ότι τα θαύματα ισχύουν. Γι΄ αυτό οι πολίτες θα έχουν εισόδημα 5000 ευρώ το χρόνο και θα πληρώνουν σε φόρους, έκτακτες εισφορές και ασφάλιστρα 10000 ευρώ.

  Ένας 85χρονος είπε ότι αν και θέλει δεν μπορεί να πληρώσει την εισφορά στα ακίνητα. Και ζει με οξυγόνο. Ας τολμήσουν είπε να μου κόψουν το ρεύμα. Αγαπητέ μου θα στο κόψουν. Και με μεγάλη χαρά. Για να σώσουμε την Ελλάδα. Και ιδίως τις τράπεζες και το ευρώ. Σκέψου ότι αν σου κόψουν το ρεύμα θα γλιτώσουν την σύνταξη που σου δίνουν αλλά και τα χρήματα από το ΙΚΑ που σου καλύπτει το οξυγόνο και τα φάρμακα.

Λίγος πατριωτισμός δεν βλάπτει. Όσοι δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα συνεχή χαράτσια να πάμε στο Ζάλογγο.

Τελικά οι μόνοι που θα επιβιώσουν σε τούτη την χώρα είναι οι φελλοί, τα λαμόγια και οι πολιτικοί. Η κάθε ιδιότητα δεν αποκλείει τις υπόλοιπες.

Σε άλλες εποχές το 1% των μέτρων να είχε ανακοινωθεί θα είχε καεί η χώρα. Τώρα ρίχνουμε καμιά μούντζα, όταν δεν κάνουμε διακοπές. Για να καταλάβετε την δύναμη της προπαγάνδας, της βλακείας, της έλλειψης πολιτικής παιδείας…

Με τα νέα μέτρα θα έχουμε ραγδαία ανάπτυξη. Στην ανεργία, την ύφεση, στα καταστήματα που θα κλείσουν, στην φτώχια…

Αλλά ευτυχώς, όπως λέει ο Μπένυ, υπάρχει η τρόικα. Ευτυχώς, επίσης, που υπάρχουν τα μαστίγια με εννιά ουρές, οι δολοφόνοι με τις γραβάτες και η κακιά μας μοίρα.

  Για να είμαι δίκαιος ο Μπένυ είπε ότι ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα γιατί τα δημοσιονομικά θα είχαν εκτροχιαστεί (πόσο;). Με δυο λόγια ομολογεί την ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών. Αφού είναι ανίκανοι τι στο διάολο επιμένουν να μας σώσουν; Γιατί δεν βγαίνουν σε σωτήρια εφεδρεία και όταν χρειαστούμε ανίκανους να μας καταστρέψουν να τους καλέσουμε;

Και επιτέλους σε αυτήν την χώρα που ανίκανοι, βλάκες, παραπλανηθέντες, λαμόγια, κλέφτες, ψεύτες και καθήκια έχουν συνασπιστεί καταστρέφοντας δεν θα υπάρξει δικαιοσύνη; Πότε θα γίνει δήμευση των περιουσιών τους και θα τους στείλουμε για καταναγκαστικά έργα;

Δώστε και σώστε. Να συμφωνήσω. Αλλά τι ελπίδες έχει να σωθεί ένας ήδη νεκρός αν του δώσουμε όλο το αίμα μας;

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: