ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Τα μέτρα και ο ΘόδωροςΟ Μολυβιάτης κατέστρεψε την ΝΔ. Είναι ένας εχθρός του κόμματος και της χώρας. Και αυτό γιατί προώθησε τον Σαμαρά στην αρχηγία με αποτέλεσμα η κόρη του επίτιμου να μείνει με τον μηχανισμό στο χέρι.

Θα ήταν μια άλλη Ελλάδα με την Ντόρα αρχηγό της ΝΔ. Πως θα ήταν; Σαν τα μούτρα του επίτιμου.

Δεν μπορεί να το χωνέψει αυτή η γυναίκα. Μια ζωή ο μπαμπάς έφτιαχνε μηχανισμούς στο κόμμα για να τους έχει έτοιμους η κόρη όταν θα ερχόταν η στιγμή της αρχηγίας και την παγίδεψε ο κύριος Τίποτα με την ψήφιση από την βάση.

Έσκασε μύτη και ο Περιφερειάρχης (πρώην Νομάρχης) και είπε ότι θα κάνει τα πάντα για το καλό της παράταξης.

Προκοπή θα δούμε όταν οι πολιτικοί μας θα θελήσουν πρώτα να κάνουν τα πάντα για το καλό της χώρας και όχι για το καλό του κόμματος ή του τομαριού τους.

Δεν θα κλειστούν στα γραφεία τους οι κυβερνητικοί. Αυτό δήλωσε ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής.

Θα πηγαίνουν και στα σπίτια τους. Με συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ.

Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δηλώνει ο αρχιυπάλληλος της τρόικας που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Και για να σωθούν οι τράπεζες πληρώνουμε ότι πληρώνουμε. Όπως θα έλεγε και ο Μητρόπουλος: «οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκές τράπεζες να σωθούνε και ο λαός ας πάει να γαμηθεί».

Και συνέχισε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε αντίτιμο που δεν θα μπορούσε να αντέξει η Ευρώπη. Αυτό ήταν ένα όπλο διαπραγματευτικό. Αλλά ο δικός μας προτίμησε το νεροπίστολο.

Στενεύουν τα πράγματα για τον ωραίο Άκη. Δεν θα διστάσει το ΠΑΣΟΚ να τον στείλει στην σέντρα. Είναι ένα καμένο πολιτικό χαρτί, απόστρατος ήδη, και παράλληλα θα ισχυριστεί ότι δεν καλύπτει η κυβέρνηση τα δικά της παιδιά (καλά δεν τον λες και παιδί!).

Ακόμα και κατάσχεση όλης της περιουσίας του να γίνει (που δεν θα γίνει) δεν θα παύει να είναι μια επικοινωνιακή επιλογή.

Νέα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να κλείσει την τρύπα στα έσοδα του πρώτου τριμήνου. Στην συνέχεια θα πάρει άλλα μέτρα για την τρύπα του δεύτερου τριμήνου.

Μετά θα πάρει νέα μέτρα για το τρίτο τρίμηνο, θα κάνει μια στροφή για να πάρει νέα μέτρα για τα δις που θέλει να βρει για το 2012 και θα συνεχίσει με νέα μέτρα για το έλλειμμα του τέταρτου τριμήνου.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τα νέα μέτρα θα παίρνει κάθε φορά που θα έρχεται η τρόικα για να μας εγκρίνει την επόμενη δόση και θα καταλάβετε που πάει η δουλειά.

Η επίσημη ανεργία σε λίγο καιρό θα είναι στο 16,5% κινούμενη ανοδικά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Πολύ πιθανόν στο τέλος της χρονιάς η κυβέρνηση να πιάσει τον στόχο που είχε περιγράψει ο Λοβέρδος. Το 20%!

Μόλις έλαβα μια επιταγή από τον ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσω τον Πάγκαλο. Αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω κακό στην πατρίδα μου θα αφήσω τον Πάγκαλο να μιλήσει μόνος του.

Πόσο περισσότερο μπορώ εγώ να τον εκθέσω από ότι καταφέρνει μόνος του;

Βλέπω την Αλέκα να πετάει γιαούρτι στον Πάγκαλο μέσα στην βουλή. Πόσο να αντέξει την κυβερνητική πριμοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Πεταλωτής εντωμεταξύ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει κάτι που δεν έχει γίνει. Τα επεισόδια που θα γίνουν κατά την διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα, λογικό.

Ο Πασόκοι είναι ικανοί να αυτογιαουρτώνονται για να μπορούν να κατηγορούν τον Τσίπρα.

Και εκεί που ο Τσίπρας δεν έπειθε ούτε τις συνιστώσες που είχαν απομείνει έγινε το αντίπαλο δέος στην μνημονιακή κυβέρνηση.

Αλήθεια, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν τα βάζει με τον ίδιο τρόπο με τον Κουβέλη; Μήπως γιατί ελπίζει σε καμιά συνεργασία;

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: