ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Η λατρεία του πολίτη για τον Πάγκαλο


Τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν. Μπορεί για επικοινωνιακούς λόγους ο Πάγκαλος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για το γιαούρτωμα αλλά τα γεγονότα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά.
Ο σερβιτόρος πλησίασε τον αντιπρόεδρο και τον ρώτησε τι θα φάει. Ο Πάγκαλος επειδή έφαγε πολλά μαζί μας αποφάσισε να κάνει δίαιτα και παρήγγειλε γιαούρτι. Αμέσως οι πολίτες που άκουσαν την παραγγελία για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς το πρόσωπο του αντιπροέδρου για όσα έχει προσφέρει σε αυτόν τον τόπο (μαζί βέβαια με όλους τους πολιτικούς) αποφάσισαν να του προσφέρουν αυτοί το γιαούρτι.
Απλά επειδή τα ΜΑΤ εμπόδιζαν τους πολίτες να τον πλησιάσουν και να του το δώσουν, το έριξαν από μακριά. Και το άτιμο το κεσεδάκι λειτουργώντας προβοκατόρικα άνοιξε και το αγνό και φρεσκότατο γιαούρτι προσγειώθηκε στο κεφάλι του Πάγκαλου.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: