ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Πολιτική χωρίς σάλιο

Σεξουαλική παρενόχληση δέχθηκε ο Περιφερειάρχης από βουλευτές στην βουλή. Και το έκανε θέμα.

Εμείς τι να πούμε που δεν δεχόμαστε απλά λεκτικές σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά μας βιάζουν καθημερινώς. Και μάλιστα χωρίς σάλιο.

Οι αγράμματοι απελευθέρωσαν την Ελλάδα από τους Τούρκους και οι γραμματιζούμενοι την υποδούλωσαν στην τρόικα.

Επιτέλους να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Οι καημένοι, οι άβουλοι, οι παραπλανηθέντες και μειωμένης αντίληψης πολιτικοί έχουν πέσει θύματα των πολιτών που τους διαφθείρουν.

Για όλα τα δεινά φταίει κάποιος πολίτης. Ποτέ οι πολιτικοί. Μια ο μισθωτός που έδωσε πρώτος τον μισθό του στον Γιωργάκη για να σωθούν οι τράπεζες, την άλλη ο πολίτης που διέφθειρε τον Πάγκαλο… που να δει προκοπή αυτή η χώρα.

Κατά τον Αντώνη τον Σφουγγαράκη, φώτιση σημαίνει ότι φεύγει το σκοτάδι και έρχεται η αισιοδοξία. Άρα για φέτος δεν έχουμε «φώτιση». Απεργεί και το άγιο πνεύμα…

Μαυρίλα.

Απειλούν οι κατασκευαστικές να φύγουν από τα έργα αν δεν πληρώνονται τα διόδια.
Και ποιος θα κατασκευάζει προβληματικούς δρόμους;

Άσε που μπορώ με αυτούς τους όρους να αναλάβω και εγώ την κατασκευή. Αφού πληρώνουμε διόδια και για τους αυτοκινητόδρομους που θα κατασκευαστούν.

Αναλαμβάνω λοιπόν εγώ το έργο και όταν συγκεντρώσω τα λεφτά που χρειάζονται, συν τα λεφτά που χρειάζομαι ώστε να έχουν να πορεύονται μέχρι τα δισέγγονά μου, συν τα λεφτά που χρειάζονται για να τα φάω μαζί με κανέναν πολιτικό, τότε θα φτιάξω και τον δρόμο.

Ο Γιωργάκης στο συμπόσιο που γίνεται στην Γαλλία είπε μισή αλήθεια και μισό ψέμα. Είπε δηλαδή ότι η βοήθεια στην Ελλάδα δεν είναι φιλανθρωπία αλλά κέρδος χρόνου προκειμένου να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι η βοήθεια αυτή είναι κέρδος χρόνου για μια οργάνωση. Των τραπεζών ώστε να αντιμετωπίσουν την πτώχευση.

Νομοθετική πρωτοβουλία για το πολιτικό μαύρο χρήμα θα πάρει η κυβέρνηση. Με νόμο θα δίνεται στους πολιτικούς ένα πλυντήριο για να καθαρίζουν το χρήμα από την μαυρίλα.

Κατά τα άλλα τα spreads συνεχίζουν να είναι στα ψηλά. Υποτίθεται ότι με τόσα μέτρα που μας έχουν πάρει θα δανειζόμασταν πιο φθηνά.

Αλλά τι πειράζει; Εμείς δανειζόμαστε ακόμα από άλλους τοκογλύφους. Οι οποίοι είναι και καλοί άνθρωποι. Αν δεν μπορέσουμε να τους δώσουμε πίσω τα λεφτά θα μας δανείσουν επιπλέον.

Ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα πάρουν όλη την Ελλάδα. Με δώρο 10 εκατομμύρια δούλους στην δούλεψη τους.

Κόμμα θα φτιάξει και ο Δημαράς. Για να καλύψει το χάσμα που δημιουργείται ανάμεσα στην Δημοκρατική Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: