ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Τα κεφάλια μέσα

Τέλος οι εκλογές. Τώρα τα κεφάλια μέσα.

Ο Γιωργάκης είπε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα είναι καταστροφική για τους πολίτες. Και συμπλήρωσε από μέσα του: «Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να την κάνω».

Σε εμάς θα ανακοινώσει την πτώχευση αφού πρώτα τελειώσει κάνα δυο δουλειές με τρόικες…

Και αφού εξασφαλίσει στους δανειστές ότι θα πάρουν όλη την δημόσια περιουσία αφού λεφτά δεν θα υπάρχουν για να πάρουν.

Το ωραίο είναι ότι μας δουλεύουν και από πάνω. Στην Ελλάδα, λέει ο Στρος Καν, η αριστερά που κυβερνά έχει την επιδοκιμασία του λαού για τα μέτρα που παίρνει.

Αριστερά το ΠΑΣΟΚ και επιδοκιμασία το 15% θετικής ψήφου προς τον Γιωργάκη. Που άντε να μπεις στο μυαλό αυτών που ακόμα στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Αλλά έχουν καταλάβει με τι πολίτες έχουν να κάνουν και μας την λένε.

Το μόνο καλό αυτών των εκλογών είναι η ήττα του Κακλαμάνη που μετά τις οικολογικές του ευαισθησίες που είχε δείξει κόβοντας τα δέντρα μας έδειξε και τις ανθρωπιστικές του ευαισθησίες υπερασπιζόμενος ακροδεξιές αντιλήψεις.

Κάτι μου λέει ότι ο συγχρωτισμός του με τις μπουμπουκοαπόψεις έβαλε το λιθαράκι του ώστε ο Νικήτας να πάει στο σπίτι του.

Στην Αθήνα, όπως και στην Θεσσαλονίκη, παίζεται ένα μεγάλο στοίχημα. Έγιναν δήμαρχοι δύο άνθρωποι που δεν έχουν βγει από τον κομματικό σωλήνα και δείχνουν ότι έχουν μια διαφορετική νοοτροπία.

Ο Σγουρός κέρδισε την περιφέρεια επειδή έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Ο Βασιλάκης Κικίλιας δεν έκανε για αυτήν την δουλειά και οι ψήφοι που πήρε δεν ήταν επειδή του αναγνώρισαν οι όποιοι πολίτες τον ψήφισαν την αξία του.

Από υποχρέωση στο κόμμα το έκαναν ή επειδή το λυπήθηκαν το παιδί.

Δεν θα μειωθούν οι μισθοί μας διαβεβαιώνει ο Γιωργάκης. Τον πιστεύω. Θα απολύσει εργαζόμενους οπότε πράγματι δεν θα υπάρχει μείωση μισθού. Αφού δεν θα υπάρχει καν μισθός. Πώς να μειώσεις αυτό που δεν υφίσταται;

Είναι πολλά τα λεφτά που πρέπει να βρει η κυβέρνηση αλλά όπως μας έχουν πει δεν θα την πληρώσουν ξανά τα σεσημασμένα κορόιδα. Απλά θα αυξήσουν τον ΦΠΑ, ας πούμε.

Και αυτήν την αύξηση θα την πληρώνουν μόνο οι έχοντες και οι φοροδιαφεύγοντες. Οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι μισθωτοί με τον βασικό δεν θα πληρώνουν την αύξηση στο ΦΠΑ.

Θα μου πεις πως θα τους αναγνωρίζει το σύστημα και δεν θα τους επιβαρύνει με το επιπλέον ΦΠΑ… είναι απλό. Στο μέτωπο τους γράφει ΜΑΛΑΚΑΣ.

Σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Αντωνάκη να αποδείξει ότι είναι ένας μεγάλος ηγέτης όπως ήταν και ο Κωστάκης.

Να κάνει αυτό που έκανε και ο κουρασμένος. Αντί να αφήσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση (λέμε τώρα) για το Βατοπέδι, να αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

Θα εξαντλήσει μας είπε ο Γιωργάκης την τετραετία. Και καλά την εξαντλεί. Ποιους θα κυβερνάει; Οι μισοί θα έχουν ξενιτευτεί και οι άλλοι μισοί θα έχουν πεθάνει.

Οι τρακόσιοι και το σόι τους θα επιζήσουν. Αυτοί και οι κατσαρίδες.

Αλλά ένας άνεμος αλλαγής και φρέσκων προσώπων έρχεται να μας σώσει από την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ο άνεμος της Ντόρας. Που θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Την θυσία του Αβράαμ γιόρταζαν σήμερα οι μουσουλμάνοι και είπαν να προσευχηθούν. Αλλά κάποια κλούβια αυγά αποφάσισαν να δείξουν το χριστιανικό τους πρόσωπο και να δημιουργήσουν επεισόδια.

Τώρα σε τι μπορεί να ενοχλείται κάποιος από την προσευχή ενός ανθρώπου δεν μπορώ να το καταλάβω. Μήπως ενοχλεί που η προσευχή έγινε σε πλατείες;

Ε! Δεν θα χώραγαν όλοι το τέμενος που έχουν. Τι να κάνουν βγήκαν απέξω.

Θα μπορούσε να συμβεί και σε ορθόδοξο χριστιανό αυτό. Να είναι σε μια εκκλησία στην αλλοδαπή και να είναι γεμάτη. Ε! Δεν θα κάτσει απέξω με την λαμπάδα του να ακούσει το Χριστός Ανέστη;

Αλήθεια αυτή η θυσία του Αβραάμ δεν έχει σχέση και με την θρησκεία των κλούβιων αυγών; Βρε μπας και έχουμε κοινές θρησκευτικές ρίζες;

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Odyssey είπε...

θα έχουμε εξαντληθεί