ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Τι Γιωργάκης, τι Γιωργάκης (μητσοτακικός σοσιαλισμός) - βίντεο

Με αφορμή τον ένα χρόνο πράσινης ανάπτυξης έφτιαξα το βιντεάκι που ακολουθεί. Είναι λίγο μεγάλο (λίγο λιγότερο από 5 λεπτά) αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα αποζημιώσει όποιον το δει μέχρι τέλους. Τουλάχιστον αυτή είναι η φιλοδοξία μου.
Όπότε τα Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα παρουσιάζουν:



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οικολόγοι ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=rKgtWWCGQZ8 (10:10 mini movie)

Ανώνυμος είπε...

O Ιθαγενής

1 χρόνος ΠΑΘΟΚ

Μου αρέσει η …συλλογική λήθη και ενοχοποίηση: από το όλοι μαζί τα φάγαμε του ΠΑΓΚΑΛΟΥ στην άθελη αθώωση της χειρότερης κυβέρνησης…επειδή μιλάμε για τα λεφτά υπάρχουν.
Προσωπικά συμφωνώ με ορισμένους: ήταν μια από τις χειρότερες κυβερνήσεις η προηγούμενη όχι για ότι έκανε όμως αλλά κυρίως για ότι δεν έκανε. Δεν τήρησε καμία προεκλογική της δέσμευση του 2004 και προσπάθησε να γίνει ένα άλλο ΠΑΣΟΚ του 1985-1989 και 2000 – 2004 …της καλής όρεξης.
Για αυτό την στείλαμε στο -10.Προσωπικά δεν ψήφισα ΝΔ τον Οκτώβριο, πήγα για μπύρες. Έρχεται ο επόμενος και δεν τηρεί καμία προεκλογική δέσμευση και όχι μόνο αυτό,( να κάνω τον ηλίθιο και να δεχτώ ότι δεν ήξερε τίποτα) και κόβει πχ μισθούς και συντάξεις για να εξοικονομήσει 1,2 δις και παίρνει τα υποβρύχια των μιζών (83.000.000) 1,5 δις;
Για να εξασφαλίσει δανεικά μας λένε. Εφαρμόζει τον Νόμο Σουφλιά για τα τέλη, βλέπουμε την γελοιότητα των αρεστών, καταργήσεις και επανιδρύσεις Υπουργείων, 48 άτομα να ψάχνουν αρμοδιότητες, τα έσοδα να βαράνε κανόνι, να κάνουν περαίωση, ημιυπαίθριους να υποδέχεται Κινέζους που διαδήλωνε το 2008 για να φύγουν να περνά ένα ασφαλιστικό που τα 3 ΔΕΝ (για τα οποία διαδήλωνε) έγιναν ΔΕΝ θα πάρεις σύνταξη ποτέ, να καταργεί συλλογικές συμβάσεις και να μειώνει μισθούς και συντάξεις κλπ κλπ.
Και για όλα αυτά; Φταίει ο προηγούμενος, ότι έλεγε και ο …προηγούμενος δηλαδή.
Ναι κάνω κριτική στην κυβέρνηση γιατί εγώ βγάζω κυβέρνηση ο μετακινούμενος ψηφοφόρος και όχι ο κομματικός ψηφοφόρος.
Δεν είμαι …Λαζόπουλος να μιλώ για κουρασμένους, ένα χρόνο. 12 μήνες κυβέρνηση και έχει ως επιτυχίες τον περιορισμό του ΠΔΕ, την μείωση των μισθών και συντάξεων και το ΦΠΑ στο 23%.Χωρίς τη μείωση ΠΔΕ, μισθών και συντάξεων θα είμαστε σε χειρότερους δείκτες. Απότυχε παντού.
Και τις μας λέει; ότι επειδή είμαστε καλά παιδιά, δεν θα πάει όλα στο 23 αλλά μερικά στο 13% ΦΠΑ αγαθά και θα εξομοιώσει το φόρο στο πετρέλαιο το 2011 και θα ξαναρίξει έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις και θα ξανά μειώσει μισθούς.
Ετσι μάτια μου με τα νούμερα κάνω και εγώ πολιτική αλλά γίνομαι ….νούμερο.
Μαύρο λοιπόν όπως μαύρισα και τον προηγούμενο και το μόνο άσπρο που μπορεί να δει από εμένα θα είναι το ιπτάμενο γιαουρτάκι…

Πολιτική σάτιρα