ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνω η φούντα του ΘΑΣΟΚ

Παπούτσι πέταξε ένας κύριος στον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή.
Είχε προηγηθεί ο Γιωργάκης που μας πέταξε τον Παπουτσή.

Αλλά ακόμα και αν το παπούτσι είχε πετύχει τον Γιωργάκη ο πατριώτης πολιτικός δεν θα στεναχωριόταν. Πρώτον είναι σαφώς πιο ελαφρύ από τις πέτρες που περιμένει και δεύτερον είναι της σχολής παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο.

Γι΄ αυτό και έχει βάλει ως στόχο της ζωής του να μας κάνει όλους φτωχούς ώστε να κυκλοφορούμε μόνο με μπαλωμένα παπούτσια.

Η Σλοβενία δεν μας δίνει δανεικά μέσω του πακέτου της τρόικας γιατί αυτά τα λεφτά δεν πάνε για την διάσωση της Ελλάδας αλλά για την διάσωση των τραπεζών. Μπορείς να πεις ότι έχουν άδικο; Δεν μπορείς.

Από την άλλη ο υπάλληλος της τρόικας Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι το 2012 μπορεί να έχουμε και παροχές.

Είναι το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο. Εκτός αν εννοεί ότι οι φόροι θα μετονομαστούν σε παροχές. Το ΠΑΣΟΚ εξάλλου μας έχει συνηθίσει σε ωραίες αλλαγές ονομασιών. Η αύξηση του ΦΠΑ ας πούμε θα μπορούσε να ονομάζεται παροχή αναδιανομής πλούτου με τελικό αποδέκτη το υπουργείο Φροντίδας και Εξοικονόμησης Πλούτου προς τα ευαγή πιστωτικά ιδρύματα.

Μία από τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γιωργάκης στην ΔΕΘ είναι η δυνατότητα που θα δώσει στις ανύπαντρες μητέρες να έχουν προτεραιότητα στους παιδικούς σταθμούς.

Μην του το πείτε απότομα… αυτό ισχύει εδώ και πάαααααρα πολλά χρόνια.

Αφού δεν έχει να κάνει σοβαρές ανακοινώσεις γιατί δεν θυμάται λιγάκι τα νιάτα του και να νομιμοποιήσει το χασίς;

Τα κέρδη θα είναι πολλαπλά. Θα καπνίζουμε την φούντα μας και θα βλέπουμε την τρόικα με χαρούμενη διάθεση. Δεν θα καταλαβαίνουμε με την μία τα μέτρα που θα μας παίρνει (όχι ότι τώρα τα καταλαβαίνουμε, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Θα γίνει πράξη το όραμα του για πράσινη ανάπτυξη. Θα γεμίσει η Ελλάδα πράσινο.

Θα μπορούμε να έχουμε ένα προϊόν ανταγωνιστικό χωρίς μάλιστα να μας κόψουν και τελείως τους μισθούς. Θα αυξηθεί η τουριστική κίνηση.

Ας το σκεφτεί λιγάκι. Από το να μας ρίξει στα σκληρά ας μας ρίξει στα μαλακά….

Αν και τα σκληρά δεν τα αποφεύγουμε.

Σύριζα. Κάθε μέλος και υποψήφιος κάθε χωριό και κόμμα. Η κατάρα της αριστεράς. Ένας αριστερός δυο απόψεις…
Ο Άδωνις υποψήφιος. Είδες για να έχεις μπουμπούκα διάσημη;

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: