ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Όχι άλλη αλληλεγγύη

Με την ευκαιρία της επετείου της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το κόμμα αποφάσισε να μας δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Προσανατολίζεται να αυξήσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης ώστε να υπερδιπλασιαστεί η τιμή του.

Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουμε πιο ανθρώπινα. Θα μαζευόμαστε σε ένα σπίτι δυο – τρεις οικογένειες και θα περάσουμε τον χειμώνα αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Άντε γιατί είχαμε απομονωθεί τελευταία.

Οι φόροι είναι το μέσο της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μας είπε ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής. Με αυτόν τον τρόπο οι μισθωτοί δείχνουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους προς τις τράπεζες.

Κατά το ΠΑΣΟΚ σοσιαλισμός είναι να δίνουν αυτοί που δεν έχουν σε αυτούς που έχουν.

Αλλά πρόεδρε τόση πολύ αλληλεγγύη δεν θα την αντέξουμε τελικά. Μήπως να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου;

Ο Αντώναρος (που είσαι αρχηγέ;) ήθελε να ταξιδέψει δωρεάν επειδή είναι βουλευτής. Δίκιο είχε. Πρώτο από όλα μόνο και μόνο επειδή είναι Αντώναρος έπρεπε να έχει πάσο.
Μετά ο καημένος που να βρει τα 15 ευρώ του εισιτηρίου. Ένας απλός βουλευτής είναι.

Άσε που το ταξίδι γινόταν για λόγους αναψυχής. Ήθελε να ξεκουραστεί ώστε να μπορέσει με την επιστροφή του να προσφέρει περισσότερα στον ελληνικό λαό. Αλλά είμαστε αχάριστοι.

Δεν φτάνει που το κάνει για το καλό μας θέλουμε να πληρώνει κιόλας;

Ο Νομάρχης είπε ότι αποφάσισε να βγάλει τον αδερφούλη από το ψηφοδέλτιο ακούγοντας την συμβουλή της γυναίκας του.

Είναι γνωστό ότι πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια γυναίκα. Αλλά και πίσω από τον Νομάρχη;

Γιατί θέλουν να αυξήσουν τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης; Επειδή αν αυξήσουν το ΦΠΑ στα είδη με το 11% θα την πληρώσουν οι πιο αδύναμοι. Ενώ την αύξηση του πετρελαίου θα την πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια. Δηλαδή οι πιο αδύναμοι.

Το επιχείρημα θα είναι… Ναι άλλα κάποιοι πλούσιοι αγοράζουν το πετρέλαιο για να θερμαίνουν τις πισίνες του με χαμηλή τιμή. Οπότε πλήρωνε κορόιδο φτωχέ και εσύ για να μάθεις να έχεις κυβερνήσεις που δεν μπορούν να τα πάρουν από τους πλούσιους.

Και φυσικά θα ανεβάζουν και το ΦΠΑ. Γιατί υπάρχουν πλούσιοι που αγοράζουν φθηνά το ψωμί για να ταΐζουν το σκυλί τους. Να τους αφήσουμε να επωφελούνται;


Επιτέλους θα λύσουμε το ασφαλιστικό μας πρόβλημα. Η κυβέρνηση θα δίνει μπόνους σε κάθε οδηγό που θα καταφέρνει να σκοτώνει με το όχημα του ανθρώπους ηλικίας 59 ετών και άνω.

Για κάθε υποψήφιο συνταξιούχο που θα στέλνουμε στα θυμαράκια θα παίρνουμε μπόνους μια εβδομάδα πλασματικού χρόνου εργασίας και για κάθε ήδη συνταξιούχο θα παίρνουμε μπόνους το 1 τοις χιλίοις της εκάστοτε βασικής σύνταξης.

Έτσι θα κτίζουμε την σύνταξη μας αλλά και θα μειώνουμε το χρόνο που θα βγαίνουμε στην σύνταξη. Αν γλιτώσουμε βέβαια από τους υπόλοιπους που ελπίζουν ότι θα βγουν στην σύνταξη.

Από την άλλη το κράτος θα πάρει μια μεγάλη ανάσα καθώς η λύση του ασφαλιστικού προβλήματος θα έχει βρει την λύση του.

Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται: αλληλεγγύη γενεών.

Μικρή αγγελία: Ζητούνται υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες για τα δύο κόμματα που έχουν μεγάλη εμπειρία στην εξουσία. Προσφέρεται μισθός, μίζες, και δωρεάν μαύρισμα καθώς και είδη διατροφής όπως γιαούρτια και ντομάτες. Πληροφορίες: Ιπποκράτους και Συγγρού γωνία.

Μικρός Φωκίων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα φοβερο κειμενο.... :)

mikros fokion είπε...

@ανωνυμε,
ευχαριστώ

jerri είπε...

Πολύ καλός όπως πάντα...

apneagr είπε...

Όχι άλλη αλληλεγγύη