ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Οι νέοι κανόνες του τζόγου

Η κυβέρνηση, όπως είναι γνωστό, θα επαναφέρει τα φρουτάκια τα οποία τα είχε εκσυγχρονίσει, ουπς κηρύξει παράνομα ήθελα να πω, ο Κινέζος. Ο φανερός στόχος της κυβέρνησης είναι να βγάλει από αυτήν την ιστορία γύρω στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως και ένας κρυφός στόχος. Να βγάλει πολύ περισσότερα… Γι΄ αυτό το σκοπό στο παιχνίδι υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω σε ακαδημαϊκό επίπεδο ξέρουν ότι αν σου κάτσουν τρία όμοια «φρουτάκια» κερδίζεις….

Στην νεοπασοκική έκδοση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Έχω την μεγάλη χαρά αλλά και υποχρέωση να σας πληροφορήσω πρώτος για τις αλλαγές – παγίδες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τρεις Παπακωνσταντίνου: Έκτακτη άμεση φορολογία στο παίχτη, μείωση του μισθού του κατά 15% και σε περίπτωση που δουλεύει στο δημόσιο αφαίρεση κάθε υπόλοιπου επιδόματος.

Δυο Παπακωνσταντίνου και ένας Λοβέρδος: Ο παίχτης χάνει τον δωδέκατο μισθό και βγαίνει στην σύνταξη μετά από 67 χρόνια εργασίας και αφού έχει συμπληρώσει το 89ο έτος της ηλικίας του

Τρεις Λοβέρδοι: Ο παίχτης θα εργάζεται πλέον 17 ώρες το 24ωρο με μισθό που θα το καθορίζει ο εργοδότης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνει το μισό του επιδόματος του ΟΑΕΔ, θα πάρει μειωμένη σύνταξη υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ξεπεράσει το 100 έτος και θα έχει ταυτόχρονα καταφέρει να τετραγωνίσει τον κύκλο ενώ θα πρέπει να δουλεύει επιπλέον 3 ώρες άνευ αμοιβής ώστε με τα χρήματα αυτά να κλειστεί καμιά τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Τρεις Γιωργάκηδες: Ο τυχερός παίχτης θα κερδίσει πρώτον, δωρεάν μαθήματα κανό και δεύτερον την χαρά να προσφέρει τον μισθό του στο κράτος.

Αν κάτσουν τα γράμματα ΔΝΤ ο παίχτης την έβαψε. Θα τον χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωο. Θα τον βάλουν σε μια κλούβα και θα παρατηρούν πως γίνεται να ζει χωρίς να τρώει και δεύτερον πως μπορεί η πλύση εγκεφάλου να τον κάνει να μην αντιδρά σε ότι και αν του κάνουν…

Και τώρα η απόλυτη καταστροφή για τον παίχτη. Έτσι και σου κάτσει αυτή η τριάδα…. ξέρετε όλοι τι μπορεί να συμβεί.ΥΓ Όπως καταλάβατε στην τελευταία περίπτωση ούτε όνομα δεν έγραψα. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Τα κατάφερα κι έγινα όπως βλέπεις αναγνώστης σου,δεν μπορώ σήμερα όμως να σε στείλω e-mail,δεν ξέρω γιατί...Αν δεν σε κάνει κόπο και θες, κάνε το ίδιο κι εσύ,στο site μου
http://www.thema-xronou.gr/
Ευχαριστώ για την τιμή αδερφέ μου μικρέ Φωκίωνα...

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ ΕΓΡΑΨΕΣ. Έσκασε λίγο το χειλάκι μου. χαχαχααααααα

mikros fokion είπε...

@ ανωνυμε
ευχαριστώ