ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Η μανία του Γιωργάκη

Τελικά δεν τον χωράει ο τόπος τον Γιωργάκη. Από διακοπές σε διακοπές βρίσκεται. Οσονούπω θα αρχίσει πάλι τα ταξίδια ανά τον πλανήτη.


Κάτι μου λέει ότι το έχει το αξίωμα του πρωθυπουργού. Ο άλλος, ο κουρασμένος ντε, δεν ξεκόλλαγε με τίποτα από την Ραφήνα και τούτος δεν ξεκολλάει με τίποτα από το φευγιό.

Προσπαθώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση του Γιωργάκη. Όπως θα παρατήρησες και εσύ αναγνώστη μου έχει μια μανία. Δημιουργεί συνεχώς θέσεις πρωθυπουργών.
Δεκατρείς μικρούς πρωθυπουργούς στις περιφέρειες, τώρα άλλους 5-6 μικρούς πρωθυπουργούς στην κυβέρνηση.

Προφανώς τους κάνει μικρούς πρωθυπουργούς για να φαίνεται ο ίδιος μεγάλος πρωθυπουργός.
Βρε μπας και είναι λιγάκι ανασφαλής και με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι αποκτά κάποια αξία;

Μικρό είναι το αξίωμα του πρωθυπουργού; Μια χαρά το βρίσκω.

Λένε ότι ο στόχος του είναι να γίνει κάποτε Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Χαμός θα γίνει έτσι και το πετύχει. Θα γεμίσει ο πλανήτης μικρούς γενικούς γραμματείς ΟΗΕ. Ή μάλλον Ωιμέ!

Ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης βάζει υποψηφιότητα στο Καρπενήσι. Τελικά από την ευρύτερη οικογένεια του επίτιμου δεν θα γλιτώσουμε με τίποτα.
Και ο αθεόφοβος επίτιμος έχει αφήσει και τον Κυριάκο της οικογένειας μέσα στην ΝΔ για να έχει και εκεί πάτημα.

Οι σοφοί της κυβέρνησης και της τρόικας συζητούν την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 23%.
Λογικό είναι μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στα υπόλοιπα είδη από το 19% στο 23%.

Γιατί επιτυχία είναι να καταφέρνεις να έχεις πληθωρισμό 6% παρόλο που έχει μειωθεί η αγοραστική δύναμη των πολιτών. Θα μου πεις ότι τα έσοδα από αυτήν την αύξηση ήταν τελείως εκτός των αναμενόμενων. Αναμενόμενων για αυτούς, γιατί κάθε λογικός άνθρωπος το περίμενε.

Μεγαλύτερη ακρίβεια λιγότερη κατανάλωση….

Η ΝΔ περιμένει ότι ο κόσμος θα αγανακτήσει από το μνημόνιο και θα στραφεί στο μνημόσυνο, δηλαδή σε αυτούς. Αν και δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση την λαϊκή σοφία πιστεύω ότι ο Σαμαράς θα αργήσει να γίνει καταλληλότερος.

Στις εκλογές που έρχονται θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία να τους δείξουμε ότι βαρεθήκαμε να μας δουλεύουν και να μας κλέβουν. Ας μην ψηφίσουμε ούτε έναν υποψήφιο από τα δύο κόμματα εξουσίας.

Θα μου πεις είναι τοπικές εκλογές… Δεν πειράζει ας χάσουμε για μια φορά το κελεπούρι δήμαρχο ή περιφερειάρχη. Θα τον αποζημιώσουμε στις επόμενες εκλογές.
Αν υπάρχει χώρα μέχρι τότε.

Νερό με το όνομα του μοιράζει ο Νομάρχης. Να διψάς να θες να πιεις και να βλέπεις την φωτογραφία του Ζορό. Θα πνιγείς, που να γλιτώσεις.
Δηλαδή ή από πνιγμό θα πας ή από δίψα. Καλά ο Νομάρχης δεν σκέφτεται ότι έτσι θα εξοντώσει όλους τους ψηφοφόρους του;

Όλο και πλησιάζουν τα νέα μέτρα που θα μας πάρει η κυβέρνηση. Όπου ακούς πολλές διαψεύσεις περίμενε και μεγάλο αγγούρι.

Είκοσι χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα λείπουν από τις σχολικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη. Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της χώρας. Αλλά αυτό το μέλλον το έχουμε χαρίσει στους τραπεζίτες που στηρίζει η τρόικα.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: