ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Τι Τομάζο, τι τρομάζω


Οι φήμες για ανασχηματισμό έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όμως οι υποψήφιοι υπουργοί μάλλον δεν θα νιώθουν και τόσο άνετα τελευταία, ιδίως μετά την μεταγραφή του Ιταλού Σιόπα.

Μετά τους συμβούλους σειρά έχουν οι μεταγραφές υπουργών. Βέβαια επειδή η πολιτική στην Ελλάδα είναι εξίσου ανυπόληπτη με το ποδόσφαιρο θα μας έρθουν τίποτα ξοφλημένοι υπουργοί, υπέργηροι, για να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα.

Φαντάζεστε να πάμε στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τον Σιόπα με σημαίες της ΕΕ;

Αλλά μάλλον δεν έχουμε τόσο χιούμορ ως λαός.

Πάντως απορώ γιατί κάνουμε τον κόπο και ψηφίζουμε. Αφού μας κυβερνάει η τρόικα και μας συμβουλεύουν Ιταλοί, Ισπανοί και δεν ξέρω εγώ και ποιοι άλλοι τι στο καλό πληρώνουμε και τόσους ανθρώπους να το παίζουν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί;

Τον Σιόπα τον επέλεξε ο πρωθυπουργός γιατί μπορεί να μας βοηθήσει με τις διασυνδέσεις του να ξαναβγούμε στις αγορές. Τελικά όλοι οι Έλληνες, μη του πρωθυπουργού εξαιρούμενου, θεωρούμε ότι για να πετύχεις κάτι χρειάζεσαι το σωστό «κονέ».

Ποια θα είναι η συμβουλή του Τομάζο Πάντοα Σιόπα προς τους Έλληνες πολίτες; «σκάστε και κολυμπήστε»!


Αλλά για να μην ανησυχούμε για την διαφάνεια οι υπουργοί και οι γυναίκες τους θα πρέπει να αναρτούν στο διαδίκτυο τα δωράκια μέχρι 250 ευρώ. Τα 200ευρα θεωρούνται δώρα ή χορηγία;

Για τα δώρα αξίας μεγαλύτερης των 250 ευρώ προβλέπεται η επιστροφή τους. Να δω μαύρες σακούλες γεμάτες ευρουλάκια να επιστρέφονται και τι στον κόσμο.

Προβλέπω να δημιουργηθεί νέο κίνημα ψηφοφόρων με βασικό σύνθημα το εξής: «Κοστολογώ την ψήφο μου 300 ευρώ και σας την έκανα δώρο. Παρακαλώ να μου την επιστρέψετε και να τσακιστείτε να φύγετε».

Συγχωνεύεται ο ΟΕΚ, ο ΟΕΕ και ο ΟΑΕΔ. Κακώς, Έπρεπε να καταργηθούν λόγω έλλειψης αντικειμένου. Εργατικές Κατοικίες γιοκ, πάγωσαν όλα τα προγράμματα. Εργατική Εστία, τι να την κάνεις… Και η Απασχόληση Εργατικού Δυναμικού είναι ανύπαρκτη.

Από την μια καταργούμε οργανισμούς και από την άλλη συστήνουμε Ανώνυμες Εταιρείες. Όπως αυτή που θα αναλάβει τις υποδομές στην Κρήτη.

Αλήθεια δεν υπάρχει αρμόδιο υπουργείο για να ασχοληθεί με αυτές τις υποδομές; Το περάσαμε για οργανισμό και το καταργήσαμε;

Πορτοκαλάδα πέταξαν στον Ανδρέα Λοβέρδο στην Κρήτη. Προφανώς νόμιζαν ότι από την πολύ δουλειά του χρειάζονται βιταμίνες.

Έρευνα λέει ότι οι σκνίπες προτιμούν τους ψηλούς άντρες και τις παχουλές γυναίκες. Και εμένα γιατί με τσιμπάν;

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα είναι ψήφος στο Μνημόνιο, λέει ο Σαμαράς. Ενώ η ψήφος στην ΝΔ θα είναι ψήφος στο μνημόσυνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν ανησυχώ με βάση την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που θα γίνει και το open.gov που τα θαυμαστά αποτελέσματά του τα έχουμε δει (…τώρα που βρήκαμε διοικητή ΙΚΑ να στείλω βιογραφικό για ΓΓ;) όλα ΘΑ γίνουν.
Απορώ μόνο με τον κύριο Ραγκούση: οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού προσλαμβάνονται με όρους ή διαδικασίες ΑΣΕΠ; Το πλήθος δε των συμβουλών καταδεικνύει την επάρκεια του Οικονομικού επιτελείου γιατί δόξα τον Θεό και συμβούλους έχουν οι οικονομικοί υπουργοί και υφυπουργοί και ανάδοχες εταιρείες και ορκωτούς λογιστές.
Φαντάζομαι πχ ένα Αμερικάνο, με ένα Ιταλό, ένα Γάλλο και ένα Βρετανό να συνδιασκέπτονται με τον Πρωθυπουργό μας “για την χάραξη της στοχευμένης οικονομικής πολιτικής ” στα δεδομένα στη λειτουργία και στη δομή του παραγωγικού ιστού της χώρας….όνειρο θα μεταδίδονται και διαδικτυακά οι συνδιασκέψεις γιατί η …ύφεση θέλει το χαμογελάκι της.
Μην ακούτε κανένα κύριε Πρωθυπουργέ αν και θα πρέπει να ορίσετε ένα νέο συντονιστικό όργανο που θα συντονίζει τους συμβούλους και θα επεξεργάζεται συγχρόνως τις συμβουλές τους και θα παρακολουθεί την υλοποίηση αυτών, από τους συμβούλους των οικονομικών υπουργείων, τα δε οικονομικά υπουργεία θα εκδίδουν εγκυκλίους με τις παραινέσεις τους, για την υλοποίηση των αποφάσεων εάν και εφόσον συμφωνούν με το μνημόνιο και τις εκθέσεις της Τρόικας.
Απλά πράγματα …και μόλις κατανόησα το λόγο που είσαστε σε διακοπές και ως άτυπη συμβουλή πάρτε ένα ακόμα σύμβουλο το χταπόδι τον Πωλ για να βρει την καλύτερη συμβουλή εκ των συμβούλων.
ΥΓ
…πέρα από την πλάκα έχουμε πήξει στους συμβούλους που κανένας δεν γνωρίζει πόσο στοιχίζουν, για να μας συμβουλεύουν τι θα κάνουμε την στιγμή που και για …κατούρημα ως χώρα απαιτείται η μονογραφή της Τρόικας.
Με ένα αυστηρό προκαθορισμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε προσλαμβάνουμε εταιρείες και συμβούλους γιατί; για να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε; ας διαβάσουν το μνημόνιο δεν προσφέρεται για καλοκαιρινό ανάγνωσμα, αλλά έτσι είναι η ζωή …το κουστουμάκι που αγοράζεις ή το φοράς ή γυρνάς ξεβράκωτος, τα υπόλοιπα είναι … συμβουλάτορες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 4
ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΨΗΦΟΘΡΙΚΟ ΚΛΠ...
ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ