ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Τώρα σωθήκαμε!

Θα αγωνιστεί για την αθωότητα του, είπε ο Μαντέλης.
Ώστε το είχαμε παρεξηγήσει το παλικάρι… και νομίζαμε ότι όλο και κάποια ενοχή θα τον βάραινε για τα λεφτουδάκια που του έκαναν χορηγία άγνωστοι φιλάνθρωποι.

Αλλά ποιος έχασε την ενοχή για να την βρει ο Μαντέλης. Και ο κάθε Μαντέλης.

Γαλαζάκια μ΄ πρασινάκια μ΄ εσείς τρώτε και πίνετε και μένα με τρώει η αρκούδα.

Πέντε κόμματα πέντε πορίσματα για το σκάνδαλο στο Βατοπέδι. Ετοιμαστείτε για το επόμενο σκάνδαλο που εξετάζει η εξεταστική. Θα υπάρχουν τουλάχιστον εφτάμισι πορίσματα.

Τα πέντε που όλοι γνωρίζουμε, ένα των τεσσάρων που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα της Ντόρας και μισό του Κυριάκου της οικογένειας.

Αναρωτιόμαστε γιατί η αριστερά πάει κατά διαόλου… όταν ακόμα και δεξιοί περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να αγωνιστεί ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα μετράει τις συνιστώσες του.

Θα μου πεις οι δεξιοί γιατί δεν αγωνίζονται και περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Μα αν αγωνιζόντουσαν για το γενικό καλό δεν θα ήταν δεξιοί…

Διαψεύδει η κυβέρνηση ότι η χώρα θα πτωχεύσει και θα γυρίσει στην δραχμή. Όσο καλοπροαίρετος όμως και αν είσαι θυμάσαι τις διαψεύσεις για την εμπλοκή του ΔΝΤ, ή τα τρία ΔΕΝ του ασφαλιστικού και ψάχνεις εισιτήριο για να την κάνεις από την χώρα.

Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση λέει την αλήθεια. Δεν ΘΑ πτωχεύσει η χώρα. Έχει ήδη πτωχεύσει.

Αλήθεια τι τους κάνει να πιστεύουν οι πολιτικοί ότι αν βγάλουν στην σέντρα καμένα πολιτικά πρόσωπα (που όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει τις λαμογιές τους) θα γλιτώσουν την επαλήθευση της πρωθυπουργικής προφητείας; Λέω για την γνωστή ατάκα «Θα μας πάρουν με τις πέτρες»

Γιούχαραν λέει τον Γιωργάκη στο Ηρώδειο. Λίγος σεβασμός παιδιά. Τι να σου κάνει και ο Γιωργάκης; Ένας απλός υπάλληλος είναι.

Ανεβαίνουν οι τιμές (ρεκόρ ο πληθωρισμός) μειώνονται οι μισθοί, αυξάνεται η ανεργία… δεν έβγαλε και νέο dvd η Τζούλια... χάλια σου λέω!

Πέρασαν τόσες ώρες και δεν μας έχουν ανακοινώσει νέα μέτρα. Τι έγινε; Ξεμείναμε από χαρτί και δεν μπορούν να δημοσιευτούν στην εφημερίδα της κυβερνήσεως;

Από τον Καντάφι περιμένει βοήθεια ο Γιωργάκης. Φαντάζομαι ότι όλο και καμιά τέντα θα περισσεύει στον Λίβυο ηγέτη…

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: