ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Κάτω τα χέρια από τον Άκη

Ο Άκης είναι σαν τον Σαράφη. Σπίτια στην Θεσσαλονίκη, σπίτια στην Αθήνα, σπίτια στη Λάρισα, σπίτια στο Παρίσι….

Τώρα σπίτι και στην δική σου συνοικία. Ακόμα και στην Κυψέλη.

Αλλά γιατί τα βάζουμε με τον Άκη. Τι έκανε; Τόσα χρόνια στην πολιτική μας δούλευε κανονικά.

Και με τον ιδρώτα της δουλειάς μας έκανε μια μικρή περιουσία.

Τώρα το ότι την περιουσία την έκανε με τον ιδρώτα της δουλειάς ΜΑΣ και όχι με τον ιδρώτα της δουλειάς ΤΟΥ είναι μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια.

Σιγά μην κάνουμε θέμα το ΤΟΥ που έγινε ΜΑΣ!

Πάντως ο στόχος είναι σαφέστατος. Προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ώστε να θεωρήσουμε ότι το πρόβλημα όλης της Ελλάδας οφείλεται σε έναν Άκη και σε έναν Μαντελάκι.

Στα μανταλάκια θα τους κρεμάσουμε όλους.

Θα μου πεις δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι. Για την οικονομία της συζήτησης να συμφωνήσω. Όμως υπάρχει και το έγκλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Και οι χειροκροτητές – πρόβατα βουλευτές και πολιτικοί που ήξεραν αλλά δεν έκαναν τίποτα είναι εξίσου ένοχοι και επικίνδυνοι.

Αμάν πια! Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν είναι όλοι ίδιοι. Ας είχαν φροντίσει τόσα χρόνια λαμογιάς να το αποδείξουν.

Καταγγελία με ονοματεπώνυμο και παραίτηση. Αλλά η γλύκα της εξουσίας είναι εθιστική. Όπως και τα λεφτά, Άρη… είναι πολλά!

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος εχθές και δημιουργήθηκε μια νέα ΜΚΟ. Ο στόχος η προστασία του περιβάλλοντος του Κωστάκη που τώρα τελευταία κινδυνεύει με καταστροφή.

Όπως και το περιβάλλον του Κινέζου.

Αν και αποτελείτε από ανακυκλώσιμα υλικά. Παίρνεις έναν Μαντέλη και τρείς μεζούρες Άκη και φτιάχνεις ένα νέο πολιτικό προϊόν.

Νέα μέτρα έρχονται για να μας αποτελειώσουν. Δεν θα ήταν πιο οικονομικό και λιγότερο επώδυνο αντί για μισθό και συντάξεις να μας έδιναν ένα όπλο με μια σφαίρα μέσα;

Τα έσοδα του κράτους πάνε κατά διαόλου, λένε.
Μα γιατί;

Λες και χρειάζεται να έχει κανείς γνώσεις μεγαλύτερες της δευτέρας δημοτικού για να καταλάβει το αυτονόητο.

Αυξάνεις το ΦΠΑ, ακριβαίνουν τα αγαθά, μειώνεται ο μισθός άρα φωστήρες μου αγοράζουμε λιγότερο. Άρα ο ΦΠΑ που θα εισπράξετε θα είναι μικρότερος.

Και εσείς θα μας μειώσετε κι άλλο τα έσοδα μας και θα αυξήσετε την ακρίβεια μέσω ΦΠΑ.

Για να έχετε ακόμα λιγότερα έσοδα.

Αλλά τέτοια κάνετε και ακόμα και το καλοκαίρι αρνείται να έρθει….

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι ο Άκης ήταν ωραίος αλλά τώρα είναι καμμένο χαρτί και τον δίνουν. Να δούμε αν θα δώσουν και όσους παίζουν ακόμα στην πολιτική σκηνή. Εκεί θα φανεί ποιος θέλει την κάθαρση και πιστεύω δυστυχώς ότι θα μείνουν στους καμμένους.