ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Οι κατουρημένες ποδιές του υπουργού

Κατουριόταν λέει ο Μπασιάκος μπροστά στον Εφραίμ και τον Αρσένιο. Σίγουρα θα είχε φροντίσει να φοράει και ποδιά.

Και έπειτα έτρεχαν οι ψηφοφόροι και φιλούσαν την ποδιά του για να βολευτούν κάπου.

Από εκεί βγήκε και η φράση «φίλησαν κατουρημένες ποδιές».

Τελικά επί ΝΔ δεν κυβερνούσε ο Ρουσόπουλος όπως λέγαμε τότε. Κυβερνούσε ο Εφραίμ με το συνεταιράκι του τον Αρσένιο.

Βέβαια όλη αυτή η ιστορία με τις εξεταστικές είναι για να έχουμε να λέμε. Δηλαδή τι παραπάνω θα μας πούνε από αυτό που ήδη λέμε εδώ και τόσο καιρό;

Θα μας πουν ότι έχει πολιτικές ευθύνες ο άλφα και ο βήτα και πιθανών ποινικές ο γάμα και ο δέλτα.

Ωραία. Και μετά; Έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Όπως καλά ζει και ο Μιζοφοράκος με τα μιζοφοράκια του. Για να καταλάβουμε τι φταίει για την κατάντια μας ας σκεφτούμε λίγο αυτό που είπε ο 2%.

Ότι το κράτος ήταν το κόμμα που κυβερνούσε. Καταλάβατε ψηφοφόροι μου; Εμείς τους ψηφίσουμε για να διαχειριστούν τα κοινά υπέρ του συνόλου και αυτοί θεωρούν ότι τους δώσαμε έπαθλο το κράτος και το ρημάζουν.

Αλλά η ευθύνη είναι και αυτών που ψηφίζουν με την λογική να αρπάξουν κατιτίς από το κράτος – λάφυρο αν κερδίσει η ομάδα τους.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε ότι στην βουλή υπάρχουν 30 – 40 καθάρματα που ισχυρίζονται ότι είναι συνάδελφοι του.

Ονόματα καθαρμάτων παρακαλώ. Άσε που σίγουρα αν μετρήσουμε τα καθάρματα της βουλής θα ξεπεράσουμε τον αριθμό που είπε ο Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί ως σήμερα η βουλή αποτελείται από ηλίθιους που παραπλανούνται, από (κατά δήλωση κάποιων) βλάκες, από καθάρματα, από ιδιοτελείς που χειροκροτούν για μια θεσούλα, από κατουρημένους, από αρχιερείς της διαπλοκής και πατριάρχες της διαφθοράς.

Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί (και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα) έχουν αναφερθεί μέσα στον ναό της δημοκρατίας.

Και απορούν μετά γιατί ο κόσμος φωνάζει να «καεί το μπουρδέλο η βουλή».

Προσθέστε τώρα τους γραφικούς, αυτούς που πληγώνουν τα κόμματα (για την πατρίδα σκασίλα τους), τους νόμιμους άρα ηθικούς, τους παράνομους που δεν τους έχουμε πιάσει, τις γλάστρες και τα ποτιστικά τους και αναφωνήστε όλοι μαζί: Ζήτω οι σωτήρες μας!

Πάντως ο Απόστολος Κακλαμάνης δεν είναι χθεσινός ούτε μας ήρθε ξαφνικά από την Ανδρομέδα. Ονόματα και διευθύνσεις έπρεπε να δώσει από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε ότι υπάρχουν καθάρματα. Από την πρώτη του κιόλας θητεία.

Μάλλον βρήκαμε τον επόμενο πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας. Αν υπάρχει ως τότε είτε ελληνική είτε δημοκρατία.

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Swell είπε...

Nα προσθέσω στους χαρακτηρισμούς, τον καταδικασμένο (από το δικαστήριο Κεφαλογιάννη) και τους καραγκιόζηδες (όπως χαρακτήρισε ο υιός Κεφαλογιάννης μερικούς υπουργούς). Περιμένω να ορίσει νέα κατηγορία η κόρη του Κεφαλογιάννη, που στο πλαίσιο χτυπήματος του νεποτισμού, είναι και αυτή στη Βουλή.

mikros fokion είπε...

βρε βρε... κοιτα τι ειχα ξεχασει! ευχαριστω. σιγουρα υπαρχουν και αλλα

christos milionis είπε...

Αλλα τοσα καθαρματα που δεν ειναι τωρα στη βουλη, που ηταν συναδελφοι και συναγωνιστες του(τζοχατζοπουλος,παπαντωνιου,κουλουρης)δεν μας λεει τιποτα.