ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Για όλα φταίνε οι γκόμενες

Από το 1993 χρωστάει ο Τόλης στην εφορία. Αλλά δεν μπορούσαν να τον βρουν γιατί δούλευε νύχτα και την νύχτα οι εφοριακοί κοιμούνται.

Πρέπει πάντως να είναι πολύ κρυψίνους. Η Άντζελα ούτε που είχε καταλάβει το χρέος του συζύγου της. Εξάλλου κάτι ψιλά είναι, μπορεί και να σου ξεφύγει το ποσό.

Εκτός και αν η Άντζελα έγινε υπουργός για να έχει υψηλό μισθό και να καταφέρει να εξοφλήσει το χρέος.

Και εμείς οι άκαρδοι φαγωθήκαμε για να παραιτηθεί. Και τώρα που είναι εκτός κυβέρνησης πως θα μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος;

Ανθέλληνες είμαστε…

Ο Αντώναρος του ΠΑΣΟΚ, ο Πεταλωτής, είπε ότι το θέμα αφορά έναν ιδιώτη. Σωστός. Να πάει να κάνει παρέα με τον Βουλγαράκη. Αυτός θα τον καταλάβει.

Ιδιώτες μάλλον είμαστε όλοι εμείς που ακόμα τους ανεχόμαστε.

Είτε νόμιμοι και άρα ηθικοί, είτε παράνομοι και ιδιώτες οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες έχουν πολλά κοινά σημεία.

Μέχρι και τον ίδιο θυρωρό στην πολυκατοικία έχουν. Τον Καρατζαφέρη.

Βέβαια ο Τόλης για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ισχυρίστηκε ότι για «όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες».

Και ο φτωχούλης έχει ένα αυτοκίνητο του 1977 το οποίο δεν κυκλοφορεί. Ευτυχώς που είχε η Άντζελα το υπουργικό και μπορούσαν να πάνε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια. Τώρα με τα πόδια θα πηγαίνουν.

Ο Τόλης και η Άντζελα ως κοινοί θνητοί. Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο…

Ο Σαμαράς αφού δεν τα βρίσκει το ΠΑΣΟΚ με την αριστερά είπε να προσπαθήσει και αυτός. Πάντως είναι πιο πιθανό να τα βρει ο Σαμαράς με την αριστερά παρά με τον Καρατζαφέρη. Εξίσου απίθανο είναι να τα βρει το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ.

Ο Στρος Καν έχει φαγωθεί να μας φάει και τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Θα τον έπεισε φαίνεται ο Γιωργάκης ότι έτσι θα βοηθηθεί η ανταγωνιστικότητα.

Όταν είναι να μας καταστρέψει βρίσκει τα κατάλληλα επιχειρήματα.

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά:

Ελλάδα η χώρα που η ηθική εξαρτάται από που εναποθέτεται η προσωπικότητά σου:

Ως Υφυπουργός το να φοροδιαφεύγει ο σύζυγός σου είναι ζήτημα.
Ως βουλευτής όμως δεν τρέχει τίποτα αρκεί να λες ΝΑΙ
Ως μισθωτός ή συνταξιούχος… είσαι ΤΟ πρόβλημα της χώρας

Ανώνυμος είπε...

Βάλλετε φόρους , βάλλετε εις την πτωχή μας ράχη,
ποτίστε με το αίμα μας την άρρωστη πατρίδα,
σεις το κρασί και τον καπνόν να πίνετε μονάχοι,
κι εμείς νας σας κοιτάζουμε με μάτι σαν γαρίδα.

Γεώργιος Σουρής

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία ακούμε ότι θα πάρει ο λαός τους πολιτικούς με τα… γιαούρτια. Αυτό που, όμως, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι πώς τα γιαούρτια μπορούν να «φάνε» μία υφυπουργό.
Η ιστορία της αποπομπής της Άντζελας Γκερέκου έχει πολύ ψωμί, βούτυρο και γάλα και σ’ αυτήν εμπλέκονται τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος όσο και η οικογένεια της υφυπουργού.
Πριν από μια δεκαετία περίπου ιδρύθηκε στην Κέρκυρα, στο δήμο και στην περιοχή η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΚΈΡΚΥΡΑΣ ΑΕ η οποία εξελίχθηκε σε μια δυναμική τοπική βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος, γιαουρτιών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.
Επικεφαλής της βιομηχανίας αυτής ήταν ο αδελφός της πρώην υφυπουργού Τουρισμού, κ. Γιώργος Γκερέκος και κάποιος Οδυσσέας Τσάγκας.
Από πού βρέθηκαν τα χρήματα για να στηθεί η επιχείρηση είναι άγνωστο αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έβαλε ο Τόλης.
Τα πρώτα χρόνια η εταιρεία πήγαινε πολύ καλά, τα προϊόντα της με μικρή διάρκεια ζωής διακινούνταν σε όλο το νησί και μάλιστα είχαν θορυβήσει ΦΑΓΕ και ΔΕΛΤΑ. Σε λίγα χρόνια τα κερκυραϊκά προϊόντα, με κυριότερο το βούτυρο Κέρκυρας, κατάφερε να μπει στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ της Αθήνας και να δημιουργηθεί κι ένα υποκατάστημα στην Αττική. Το γάλα ΦΑΡΜΑ έγινε γνωστό και είχε πολύ καλή πορεία στην αγορά.
Ύστερα από λίγα χρόνια, όμως, ο σκληρός ανταγωνισμός άρχισε να προκαλεί τριγμούς στην εταιρεία με αποτέλεσμα από το 2007 να αρχίσει να εμφανίζει ζημιές και να συρρικνώνεται. Πριν από 1,5 χρόνο η εταιρεία έβαλε λουκέτο, οι επικεφαλής της έψαξαν να βρουν στρατηγικό επενδυτή αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα τα… γάλατα να μείνουν στα ράφια.
Η βιομηχανία μπήκε για τα καλά μέσα και σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο μέρος των ανεξόφλητων χρεών που είχε ο κ. Βοσκόπουλος στην εφορία αφορούσε μη καταβολή ΦΠΑ για την συγκεκριμένη επιχείρηση.
Ο κ. Βοσκόπουλος με λίγα λόγια, προσπάθησε έστω και πίσω από άλλους να… δικαιολογήσει το όνομά του, να γίνει δηλαδή… Βοσκο-πουλο στην Κέρκυρα. Δεν τα κατάφερε αφού η οικογένεια της συζύγου του, κ. Γκερέκου, έριξε το πλοίο στα βράχια.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Βοσκόπουλος δεν έμαθε από το πάθημά του με την πρώην γυναίκα του.
“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” Τόλη
Ερώτηση προς το υπουργείο Οικονομικών: Όλα καλά με την εν λόγω εταιρεία;

Πολιτική σάτιρα