ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Προσοχή, ήρθαν οι εξωγήινοι!Έχουν ξαμοληθεί δεξιά και αριστερά τα παπαγαλάκια για να μας πείσουν πόσο καλό θα μας κάνει το ΔΝΤ.

Πρώτον θα διώξει χιλιάδες συμβασιούχους και δημόσιους υπάλληλους ώστε να έχουμε 25% - 30% ανεργίας ώστε οι καλοί επιχειρηματίες να έχουν πληθώρα υποψήφιων για να διαλέξουν τους καλύτερους.

Δηλαδή αυτούς που αντί για μισθό θα δέχονται να δίνουν χρήματα στους εργοδότες για να δουλεύουν.

Δεύτερον θα γίνουμε επιτέλους Ευρωπαίοι. Δεν θα έχουμε, ούτε του δημοσίου ούτε του ιδιωτικού τομέα, δεκατρείς και δεκατέσσερις μισθούς.

Εντάξει μπορεί οι μισθοί μας να είναι στο 1/3 των υπόλοιπων ευρωπαίων αλλά του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν σηκώνει. Μόνο τα βάρη που δημιούργησαν οι υπηρέτες του λαού.

Στο παραπάνω θα υπάρχει βέβαια και η εξαίρεση στους υπαλλήλους της βουλής, οι οποίοι εκτός από τους 16 -17 μισθούς, λόγω έλλειψης αντικειμένου που θα τους δημιουργήσει κατάθλιψη θα παίρνουν και το επίδομα ψυχιατρικής συνδρομής.

Επίσης οι εργασιακές σχέσεις θα γίνουν επιτέλους σοσιαλιστικές. Γιατί ο επικεφαλής του ΔΝΤ και ο Γιωργάκης είναι σοσιαλιστές.
Έτσι δεν θα υπάρχουν αποζημιώσεις στις απολύσεις γιατί καλομαθαίνουν οι απολυμένοι και αναζητούν μόνιμα την απόλυση. Δεν θα υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Θα πηγαίνει ο εργαζόμενος στον εργοδότη και θα διαπραγματεύεται μόνος του τον μισθό του…

Και θα παίρνει κάτι λιγότερο από το επίδομα αφέλειας.

Εξάλλου τι σημαίνει συλλογική σύμβαση; Ανήλικοι είναι οι εργαζόμενοι να θέλουν κηδεμόνα που θα κανονίζει τους κατώτατους μισθούς;

Δεν θα υπάρχουν κατώτατοι μισθοί. Αλλά ούτε ανώτατοι. Η πρώτη κατηγορία αφορά τους απλούς μισθωτούς και η δεύτερη αφορά τους κολλητούς της εξουσίας.

Η Ελλάδα έχει τους πιο ακριβοπληρωμένους κλητήρες. Ανήκουν στην μαφιόζικη οργάνωση που ονομάζεται κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν πλέον ότι ο τέως καταλληλότερος ήξερε που πάει το πράγμα και γι΄ αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Όσοι είχαν μια στάλα πολιτική σκέψη το πίστευαν αυτό από το 2007. Μόνο που τότε ήταν μειοψηφία.

Ο μόνος τρόπος για να ανασάνει η Ελλάδα, λένε οι ειδικοί, είναι να υπάρξει ανάπτυξη. Με το ΔΝΤ όμως θα έχουμε ύφεση.

Οπότε ας ετοιμάσουμε τα κόλλυβα.

Ναι φταίνε οι πολιτικοί για την κατάντια της Ελλάδας. Όμως ας δούμε και τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές πάλι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ θα είναι στην κυβέρνηση;

Καλά, θα τιμωρήσουμε τα βαρίδια των κομμάτων. Λες και είναι θέμα κάποιων προσώπων.

Ένα λαμόγιο δεν ψηφίσουμε δέκα βγαίνουν.

Και κάποτε ας σκεφτούμε τι σημαίνει η πολιτική και οικονομική φιλοσοφία τους…

Θα μας την πέσουν οι εξωγήινοι, είπε ο φυσικός Χόκινγκ. Μπορεί να είναι κορυφαίος φυσικός αλλά έχει πιαστεί αδιάβαστος. Μας την έχουν πέσει χρόνια τώρα.

Δείγματα μπορεί να δει στην ελληνική βουλή.

Αυτό που δεν μας είπε ο Χόκινγκ είναι αν οι επικίνδυνοι εξωγήινοι είναι νεοφιλελεύθεροι ή σοσιαλιστές. Για να ξέρουμε τον βαθμό επικινδυνότητας.

Ο Γιωργάκης ήθελε να μοιάσει στον πατέρα του. Μόνο που τον πρόδωσε λίγο η δυσκολία του στην γλώσσα. Έτσι ενώ ο Αντρέας είχε πει «Βυθίσατε το Χόρα» ο Γιωργάκης έχασε λίγο το σωστό άρθρο και λέει «Βυθίσατε τη χώρα».

Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: