ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Λόγια και τιμωρία
Να μην μιλάνε οι υπουργοί και να μην σχολιάζουν… ζήτησε ο Γιωργάκης. Ή αν θέλουν σώνει και καλά να μιλήσουν να δώσουν το κείμενο για να εγκριθεί από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ας βελτιώσουν λιγάκι το σύστημα. Όταν οι υπουργοί μιλάνε να κάνουν και τα συντακτικά λάθη του Γιωργάκη.

Για να καταλάβω. Ο πρωθυπουργός θεωρεί τους υπουργούς του τόσο ηλίθιους που δεν μπορούν να αντιληφθούν τι από αυτά που λένε κάνουν κακό και ποια κάνουν καλό;

Αφού έχει τόσο καλή άποψη για τους υπουργούς του γιατί τους κρατάει; Έχει βάλει τους καλύτερους ε;

Και αν τελικά κάποιος υπουργός μιλήσει χωρίς την έγκριση τι θα γίνει; Θα αποβληθεί από την τάξη, θα καλέσουν τον κηδεμόνα ή θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές το υπουργείο του;

Αν και νομίζω ότι η καλύτερη τιμωρία είναι απλά να τους περιλάβει ο Πάγκαλος. Το πρόβλημα είναι αν μιλήσει ο Πάγκαλος ποιος θα μπορέσει να τον τιμωρήσει….

Βγήκε ο τέως διοικητής της ΕΥΠ, ο Κοραντής, και είπε ότι μέχρι το 2007 η ΕΥΠ παρακολουθούσε συνεχώς τον Μαζιώτη. Ώσπου το 2007 ο Πολύδωρας τους είπε ότι την παρακολούθηση θα την αναλάβει η αντιτρομοκρατική.

Αυτό έγινε μετά το χτύπημα στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Και τίθεται το ερώτημα. Αφού τον παρακολουθούσαν συνεχώς πως μπορεί να ήταν, όπως λένε, συμμέτοχος στις επιθέσεις του Επαναστατικού Αγώνα;

Και η παρακολούθηση συνεχίστηκε. Εδώ η απλή λογική λέει: Ή αυτοί που τον παρακολουθούσαν ήταν παντελώς ανίκανοι (και να τους μάθουμε ποιοι είναι και να τους διώξουμε από την υπηρεσία) ή ο Μαζιώτης δεν συμμετείχε στις επιθέσεις.

Και να είναι ικανοί αυτοί που παρακολουθούσαν και να συμμετείχε ο Μαζιώτης δεν γίνεται… σκοντάφτει στην λογική.

Όπως και δεν στέκει στην λογική να τους έχουν πιάσει στα πράσα να κάνουν σκοποβολή και δεν τους πήραν στο κατόπι να δουν που στο διάολο θα πάνε αυτό το όπλο.

Εκτός και αν εκείνη την ώρα τελείωνε η βάρδια τους…

Όταν ακούτε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας οι οποίες γίνονται με το στόμα δημοσιογράφων να μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό. Αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι δεν τα γνωρίζουν από δικές τους έρευνες αλλά είναι αυτά που τους ψιθύρισαν στο αυτί οι αστυνομικοί.

Οπότε καλό είναι να τα περνάμε από ένα κόσκινο γιατί άλλη η δουλειά και η σκοπιμότητα της αστυνομίας άλλη η δουλειά η δική μας…

Μικρός Φωκίων


2 σχόλια:

Swell είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Swell είπε...

Kαλημέρα, όλες οι ερωτήσεις σου θα είχαν απαντηθεί, αν δεν ξεχνούσες TO ΙQ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ...