ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Νιώστε υπερήφανοι, είναι εθνική ανάγκηΉταν μεγάλη επιτυχία του Γιωργάκη η απόφαση της Ε.Ε. ή ήταν μικρομεσαία επιτυχία του Σαρκοζί;

Σωθήκαμε ή εξασφαλίσαμε μια αξιοπρεπή κηδεία όταν πεθάνουμε και επίσημα;

Μας σώσανε ή ικανοποίησαν την τελευταία επιθυμία του μελλοθάνατου για μια καλή κουβέντα;

Ο Σαμαράς βοήθησε την χώρα μας λέγοντας στους Ευρωπαίους ότι αν δεν βοηθήσουν θα πέσει ο Γιωργάκης και θα αναλάβει την διακυβέρνηση η ΝΔ;

Ή προχώρησε ακόμα πιο πέρα τον εκβιασμό λέγοντας ότι θα επανέλθει ο κουρασμένος;

Ισχυρή Ευρώπη στηριζόμενη στο ΔΝΤ. Από το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο φτάσαμε στο Ε.Ε και ΔΝΤ το ίδιο συνδικάτο (δεν κάνει ρίμα αλλά δεν πειράζει).

Αν είχαμε ακόμη πρωθυπουργό τον κουρασμένο θα φτάναμε ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα. Απλά επειδή οι ρυθμοί του είναι διαφορετικοί από του Γιωργάκη θα περνούσαν περίπου τρεις αιώνες.

Και σε άλλο σκάνδαλο εμπλέκονται έλληνες αξιωματούχοι (πολιτικοί για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους) και γερμανική εταιρεία.

Έχω την περιέργεια να μάθω αν υπήρχαν και δωράκια σε είδος. Ένα ζευγάρι ζαντολάστιχα, δερμάτινα καθίσματα, επίχρυσα τασάκια….

Όλο και κάποιος θα τα έχει πάρει και θα έχει ξεχάσει ο γραμματέας του να τα πληρώσει.

Ακόμα και για αγορά λουκάνικων Φραγκφούρτης έπεφτε μίζα.

Βρε λες να ζητήσαμε μίζα για να πάρουμε δάνειο από την Γερμανία και γι΄ αυτό είχε μουλαρώσει η Μέρκελ;

Δεν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Απλά αν κάποιος θελήσει να βγει νωρίτερα δεν θα παίρνει σύνταξη. Για να υπάρχει ένα κίνητρο να παραμένει στην εργασία του.

Συνέχεια εδω

Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: