ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Ανθέλληνας Αντιπρόεδρος

Αναδημοσίευση από το www.mediasoup.gr. Πρόκειται για τα δύο τελευταία κείμενα μου... το Ανθέλληνας Αντιπρόεδρος και το Τέλος η Eurovision.
Καλή ανάγνωση...

Τέλος στην φαυλότητα αιώνων, είπε ο Πάγκαλος. Ποιος είσαι εσύ που πας να διαλύσεις τις παραδόσεις αυτής της χώρας; Τα ήθη και τα έθιμα μας; Ανθέλληνα εωσφόρε!

Άκου να θέλει να καταργήσει το ρουσφέτι! Κάναμε τόσο κόπο να ανακαλύψουμε έναν μπάρμπα στην Κορώνη και μας την κάνεις σε στυλ απόσυρση αυτοκινήτου…

Ευτυχώς η Ντόρα πρόλαβε το ρουσφέτι. Μπορεί να μην έχει μπάρμπα στην Κορώνη αλλά έχει μπαμπά στους μηχανισμούς. Ακόμα καλύτερο κονέ!

Βέβαια μην τα βάψουμε και μαύρα. Τα ρουσφέτια στην Ελλάδα καταργούνται από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν. Αιώνες τώρα.

Συμπολίτες μου, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Διώξαμε την ΝΔ από την κυβέρνηση. Την μόνη κυβέρνηση που μπορούσε να κάνει θαύματα.

Όπως είπε η Φάνη Πάλι με καιρούς πάλι δικά τους θάναι, η ΝΔ παρέλαβε μια Ελλάδα γεμάτη μπετόν και κατάφερε να κάνει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ότι δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ σε οχτώ χρόνια το έκανε η ΝΔ σε τέσσερις μήνες! Πείτε μου εσείς μια κυβέρνηση που να μπορεί να δημιουργεί τις υποδομές και να προετοιμάζει μια Ολυμπιάδα μόνο σε τέσσερις μήνες…. Μόνο η Νουδου!

Και η οικονομική καταστροφή ήταν μέρος ενός σχεδίου. Αν τους ξαναψηφίζαμε μέσα σε τέσσερις μήνες η Ελλάδα θα γινόταν παράδεισος. Τύφλα να έχει η Δανία του Γιωργάκη!

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μαγαζάτορες των νυχτερινών κέντρων δηλώνουν στην εφορία το ένα τρίτο από ότι η καθαρίστρια του καταστήματος, δηλαδή 7-8 χιλιάδες ευρώ το χρόνο…

Είναι, λένε, δυνατόν, να βγάζουν μόνο τόσα;

Ναι βρε κακόπιστοι. Τόσα βγάζουν. Απλά κρατάνε το μαγαζί γιατί θέλουν να προσφέρουν στον πολιτισμό. Αφιλοκερδώς δουλεύουν.

Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα είπε ο Σούρλας. Που τα είχαν βάλει και το έχασαν; Αν το βρει κανείς ας τους το παραδώσει. Είναι άνευ αξίας αλλά οι νεοδημοκράτες είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος. Και τώρα ποιος θα διοργανώσει την Eurovision;
Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα στον ελληνικό πολιτισμό.

Ο Αβραμόπουλος κάποιες φορές προσπαθεί να φερθεί σαν κοινός θνητός. Αλλά μάλλον δεν τα πολυκαταφέρνει.
Πήγε λέει σε σούπερ μάρκετ για ψώνια. Πήρε στα χέρια του κάποια προϊόντα και τα έβαλε στο καρότσι. Μιας κυρίας.


Προφανώς θα νόμιζε ότι όλα τα καρότσια που υπήρχαν εντός του καταστήματος ήταν τοποθετημένα για εκείνον.

Και για να μην τον κουράσουν είχαν τοποθετήσει μέσα και κάποια ψώνια. Του ήταν αδύνατον να πιστέψει ότι τα καρότσια αυτά τα είχαν άλλοι πελάτες.

Ίσως και τους πελάτες να τους θεωρούσε ντεκόρ του καταστήματος….

Εκτός και αν έπαθε αλλεργικό σοκ από την επαφή του με τον λαό και μπερδεύτηκε!

Ο Γκέλερ είπε ότι την μάχη της διαδοχής θα την κερδίσει ο Αντώνης. Ο επίτιμος δεν μίλησε ακόμα.

Ο Σαμαράς υποσχέθηκε ότι θα έχει μηδενική ανοχή για θέματα διαφθοράς. Άξιος συνεχιστής του κουρασμένου.

Ο Πανίκας μας πληροφόρησε ότι είναι μεγάλος ηγέτης. Συνήθως αυτά τα λένε οι άλλοι για εμάς Νομάρχη μου. Αλλά τόση μετριοφροσύνη που να την κρύψεις.

Ακόμα, για όσους έχουν αμφιβολίες, ο Νομάρχης ΔΕΝ είναι γραφικός. Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Μα, εδώ και τριάντα χρόνια πρωτεύει.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί στηρίζω Πανίκα. Να χάσουμε τέτοιον ηγέτη;

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Εισαι απίθανος Φωκίωνα, χάνω που δεν σε διαβάζω τόσο συχνά όσο παλιότερα.
Βλέπεις, περιορισμένος ο χρόνος μου τώρα.
Και μάλιστα ετούτη η ανάρτηση εχει κατι απο το πνεύμα της πιο πρόσφατης δικής μου.
Και φυσικά Πανίκας, για πολλά γέλια :)

mikros fokion είπε...

@tzonako
σε ευχαριστω... και εγω τελευταια στα γρηγορα κανω μια επισκεψουλα στα φιλικα μπλογκ -)
εδω στο δικο μου και δεν μπαινω...

tzonakos είπε...

Κάπως ετσι κι εγω ... παρομοίως.