ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Προσοχή! Από το βράδυ και για το επόμενο εικοσιτετράωρο κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα μηνύματα. Ο κυρίαρχος λαός παρακαλείται όπως μπει ξανά στο καβούκι του.
Υγ Ψήφισα. Με κούρασε αυτή η διαδικασία, λέω να ξεκουραστώ για τα επόμενα 5 χρόνια
Υγ2 Για άλλη μια φορά κέρδισαν όλοι. Μόνο εγώ έχασα το τζακ ποτ στο τζόκερ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη χώρα στην οποία όλοι έχουν νικήσει :(…εξαιρείται ο Αλέκος και ο Αλέξης)

-Ο ΓΑΠ είναι ΝΙΚΗΤΗΣ, πρώτος.
Μην του πείτε ότι έχοντας απέναντί του το ΠΑΣΟΚ ένα άτομο, τον ΚΚ τον Β, γιατί η κυβέρνησή του ασχολιόταν με την επόμενη ημέρα έχοντας ξεχάσει τις εξαγγελίες της προηγούμενης με τις οποίες πήραν την εξουσία, κατάφερε να πάρει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους λιγότερες.
-Ο ΚΚ ο Β είναι ΝΙΚΗΤΗΣ, δεύτερος.
Μην του πείτε ότι έχασε πάνω από ένα εκατομμύριο ψήφους, με το μοντέλο διακυβέρνησης και τους συνεργάτες που είχε επιλέξει.
-Η μετεμψύχωση της αλήθειας του Στάλιν χωρίς μουστάκι ΝΙΚΗΤΗΣ, τρίτη.
Πέρασα το ΣΥΡΙΖΑ πέρασα το ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον του Ευρωπαικού μονόδρομου της ΕΟΚ των μονοπωλίων, είμαι τρίτη στις εκλογές της ΕΟΚ των μονοπωλίων.
-Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, τέταρτος.
Τι να πω για την περίπτωσή του? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η ανασφάλεια, ο θυμός δεξιών, η απογοήτευση άλλων έκαναν την αγγαρεία κόμμα.
-ΟΠ ΝΙΚΗΤΗΣ, πέμπτος.
Εδώ η επιστήμη σχίζει τα διπλώματά της. Είναι η απόλυτη δικαίωση της θεωρίας πως δημοσκοπικά κατασκευάζω και εμφανίζω ως εναλλακτική λύση ένα κόμμα με θέσεις για την Παιδεία, Οικονομία, Εξ Πολιτική επιπέδου …LEGO. Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο κ Τρεμόπουλος έκανε μια δύο εμφανίσεις ακόμα ή οι εκλογές γινόταν σε 7 ημέρες δεν θα έπιαναν τη βάση.Τους έσωσε ο …Ακάλυπτος.

Αληθινοί νικητές? το 7% των υπολοίπων κομμάτων και το σχεδόν 50% της αποχής. Ελπίζω να κατάλαβαν ότι αν δεν αλλάξουν θα βουλιάξουν τα κοινοβουλευτικά μας κόμματα.

Χαμένοι?
-Ο Αλέκος και ο Αλέξης
-Οι επιστήμονες δημοσκόποι (…αλήθεια τους πληρώνουν?)

Πολιτική σάτιρα