ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Ενώ τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας λένε ψέματα τα παπαγαλάκια της νεοδημοκρατικής έμπνευσης λένε την αλήθεια. Τα ζώα και τα πτηνά πάντα υπερτερούσαν στην ειλικρίνεια έναντι των ανθρώπων. Κατά τα άλλα τα σποτ μας παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα… αλλά γιατί μπερδευόμαστε; Έτσι είναι οι διαφημίσεις. Έχετε δει εσείς για παράδειγμα καμιά νοικοκυρά να χορεύει από την χαρά της όταν είναι να κάνει γενική στο σπίτι ή όταν έρχεται το παιδάκι γεμάτο λάσπες;
Υγ Άνεργος λήστεψε 11000 ευρώ από τράπεζα, ξόφλησε τους δανειστές του και τα υπόλοιπα τα επέστρεψε παραδιδόμενος στον εισαγγελέα. Αυτός δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει πολιτικός.
Υγ2 σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα λέει ο Γιωργάκης. Η ΝΔ λέει ότι αποκαλεί τους ψηφοφόρους της βάρβαρους. Βάρβαροι είναι αυτοί που εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Αυτοί που τους στηρίζουν είναι απλώς συνένοχοι. Βέβαια το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με τον σοσιαλισμό, ο Γιωργάκης έβαλε ένα δίλλημα υπαρκτό μεν αλλά που δεν αφορά στο κόμμα του. Το ΚΚΕ διεκδικεί τον σοσιαλισμό λες και ο σοσιαλισμός είναι ο σταλινισμός. Οι του ΛΑΟΣ μάλλον κατανοούν μόνο την μία λέξη, οι οικολόγοι δεν ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες ενώ οι του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με τον Αλέκο και τον Αλέξη.
Υγ3 Ο χριστιανός αστυνομικός που πιστεύει σε μια θρησκεία αγάπης και κατανόησης έσκισε το κοράνι ενός μουσουλμάνου. Αλλά εκτός από χριστιανός είναι και Έλληνας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα