ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Το νομικό συμβούλιο του κράτους λέει ότι στην υπόθεση ζήμενς λαδώθηκαν και τα δύο κόμματα. Αυτό είναι στο συρτάρι του ανακριτή εδώ και ένα μήνα. Από τότε θα έπρεπε να πάει η υπόθεση στην βουλή αμελλητί… αλλά η δικαιοσύνη παραπλανήθηκε από την λέξη και νόμιζε ότι ήταν αμελέτητα… έτσι η βουλή και φυσικά οι πολίτες όπως είθισται πήραν τα αμελέτητα τους και ησύχασαν.
Υγ Ο Μαγγίνας, ο γνωστός ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου , δήλωσε ότι αν και έκλεισε η βουλή μπορούν οι υποθέσεις σκανδάλων να έρθουν στα θερινά τμήματα και οι ένοχοι πολιτικοί να έχουν το πολιτικό ψόγο. Διότι όταν παρανομείς ο ψόγος είναι το ζητούμενο. Η φυλακή είναι διακοσμητικό στοιχείο ή έστω ένας χώρος αναψυχής του Παλαιόκωστα. Λοιπόν πάω να ληστέψω και αν με πιάσετε ρίχτε μου ένα κοινωνικό ψόγο και αφήστε με ήσυχο!
Υγ2 Ας μιλήσουμε για τα πολιτικά θέματα όπως θέλει και ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος. Η θωρακισμένη οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Η βενζίνη ανεβαίνει συνεχώς. Η ανεργία… άστα να πάνε στο διάολο. Κάτι μου λέει ότι για σκάνδαλα θα μιλήσουμε πάλι

4 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Κάτι μου λέει ότι τα μεγάλα εγκλήματα τα βλέπουμε πλέον ως μικρά.

Odyssey είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ)
Στην Κεφαλονιά, η ΔΕΛΤΑ πουλά το γάλα χονδρικώς 1,04 στον μπακάλη. Παράλληλα, δεν δέχεται επιστροφές, δηλ. στο κόστος του ο μπακάλης πρέπει να υπολογίσει και τα ληγμένα, εκτός κι αν είναι μάγος και δεν θα έχει ποτέ ληγμένα.
Με τέτοια μαθηματικά, πώς, στα κομμάτια, θα πουληθεί το γάλα 1 ευρώ;
Πρέπει να μας λύσει την αν-ίσωση ο κ. MIG-Βγενόπουλος, για να μη ζουν στενάχωρα οι "έλληνες που δεν είναι αθηναίοι".
Υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και αλλού και άμα το μάθει ο έναςείναιονομάρχης θα καταγγείλλει, ξανά, το κρατος των αθηνων.

john savvopoulos είπε...

Μου είχε λείψει ο σχολιασμός σου όσο καιρό ήμουν χωρίς pc

Να σαι καλα ρε Φωκίων!

mikros fokion είπε...

@Νοων... Νοειτω
σε λιγο δεν θα τα βλεπουμε καν σαν εγκληματα..
@Odyssey
ολα σχετικα ειναι...
@john
λεω και εγω που χαθηκε αυτο το παιδί... ουτε αναρτησεις δεν εβλεπα, λεω "κουραστηκε", θα την έκλεισε την βουλη, ε! το μπλογκ...
καλημερα

Πολιτική σάτιρα