ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Ο Σούρλας, αντιπρόεδρος της βουλής- για να μην ξεχνιόμαστε-, δήλωσε ότι οι αρχηγοί καλύπτουν τους πολιτικούς που εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις. Θα συμφωνήσω μαζί του, εξάλλου ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι… όμως σε αυτήν την ρημάδα την βουλή (στην οποία επαναλαμβάνω είναι αντιπρόεδρος) ποιοι ψηφίζουν, ποιοι αποχωρούν, ποιοι κάνουν πότε τις κότες και πότε τις πάπιες;
Υγ Συνηθισμένο γεγονός να κλείνει η βουλή… και πιο συνηθισμένο γεγονός να κλείνουν τα θέματα σκανδάλων
Υγ2 Ο ηθικός και υπευθυνότερος καταλληλότερος επειδή δεν ήθελε να μείνει καμιά σκιά δεν έκλεισε την ολομέλεια της βουλής, απλά έκανε μια διακοπή για τις ευρωεκλογές. Μετά τις ευρωεκλογές θα γίνει η μεγάλη κάθαρση. Και μετά ζήσανε αυτοί καλύτερα και εμείς χειρότερα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_426.html
www.press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_426.html


Κανένα σκάνδαλο και παρανομία δεν παραγράφεται...
"Η Βουλή έκλεισε αιφνιδιαστικά αλλά η δημοκρατία παραμένει!"
.
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
.
Ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!!
Διακόπηκαν αιφνιδιαστικά οι εργασίες της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη παραγράφονται όλες οι υποθέσεις τις οποίες η αντιπολίτευση ζητούσε να έρθουν στη Βουλή και αφορούσαν στην πρώτη τετραετία της κυβέρνησης.
Από την κυβέρνηση προβλήθηκε επισήμως το επιχείρημα των ευρωεκλογών. Στα κόμματα όμως επικρατεί αναστάτωση, καθώς δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση.
Χαρακτηριστικό του αιφνιδιαστικού χαρακτήρα της κίνησης είναι ότι...
είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, ενώ τίποτα δεν ειπώθηκε το πρωί, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Επειδή κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!!
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την αρμοδιότητά της για άσκηση δίωξης κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους «μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του όταν ο διωκόμενος «υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία» έστω και μετά από δέκα χρόνια!!
Δεν παραγράφεται τίποτα!!!
Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!
Σας λένε ψέματα οι δήθεν νομικοί ότι όλα παραγράφονται!!
Ακόμα και αν παραγράφονται τα αδικήματα του Υπουργού κ.Χ δεν παραγράφονται τα ίδια αδικήματα του ίδιου κ. Χ που τα έκανε με την ιδιότητα του Υπουργού, αλλά δεν απώλεσε την ιδιότητα του πολίτη!! Κανένας νόμος δεν προστατεύει τα αδικήματα, απλά προστατεύει τους κοινοβουλευτικούς προσωρινά και όσο έχουν την κοινοβουλευτική ασυλία να μην σύρονται χωρίς την έγκριση της βουλής σε διαρκείς δίκες.
Ως υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την διάκριση μεταξύ των αδικημάτων του ίδιου ατόμου που είναι υπουργός, αλλά είναι και πολίτης ταυτόχρονα!!!...
Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
http://www.koutsoukos-anastasios.gr

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ!!!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!


http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_426.html


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
--------------------
MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας
TMHMA Δ΄ - Kυβέρνηση
KEΦAΛAIO ΔEYTEPO - Σχέσεις Bουλής και Kυβέρνησης

'Αρθρο 86 - (Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο)
1. Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.
2. Δίωξη, ανάκριση, προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση κατά των προσώπων και για τα αδικήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής κατά την παράγραφο 3.
Αν στο πλαίσιο άλλης ανάκρισης, προανάκρισης, προκαταρκτικής εξέτασης ή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα και τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου, αυτά διαβιβάζονται αμελλητί στη Βουλή από αυτόν που ενεργεί την ανάκριση, προανάκριση ή εξέταση.
3. Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Oλομέλεια της Βουλής η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.
Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.
4. Αρμόδιο για την εκδίκαση των σχετικών υποθέσεων σε πρώτο και τελευταίο βαθμό είναι, ως ανώτατο δικαστήριο, Ειδικό Δικαστήριο που συγκροτείται για κάθε υπόθεση από έξι μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας και επτά μέλη του Αρείου Πάγου. Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου κληρώνονται, μετά την άσκηση δίωξης, από τον Πρόεδρο της Βουλής σε δημόσια συνεδρίαση της Βουλής, μεταξύ των μελών των δύο ανώτατων αυτών δικαστηρίων, που έχουν διορισθεί ή προαχθεί στο βαθμό που κατέχουν πριν από την υποβολή πρότασης για άσκηση δίωξης. Του Ειδικού Δικαστηρίου προεδρεύει ο ανώτερος σε βαθμό από τα μέλη του Αρείου Πάγου που κληρώθηκαν και μεταξύ ομοιόβαθμων ο αρχαιότερος.
Στο πλαίσιο του Ειδικού Δικαστηρίου της παραγράφου αυτής λειτουργεί Δικαστικό Συμβούλιο που συγκροτείται για κάθε υπόθεση από δύο μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας και τρία μέλη του Αρείου Πάγου. Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου δεν μπορεί να είναι και μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου. Με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου ορίζεται ένα από τα μέλη του που ανήκει στον ʼρειο Πάγο ως ανακριτής. Η προδικασία λήγει με την έκδοση βουλεύματος.
Καθήκοντα εισαγγελέα στο Ειδικό Δικαστήριο και στο Δικαστικό Συμβούλιο της παραγράφου αυτής ασκεί μέλος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που κληρώνεται μαζί με τον αναπληρωτή του. Το δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παραγράφου αυτής εφαρμόζονται και για τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου ενώ το δεύτερο εδάφιο και για τον εισαγγελέα.
Σε περίπτωση παραπομπής προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου συμπαραπέμπονται και οι τυχόν συμμέτοχοι, όπως νόμος ορίζει.
5. Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο, στον οποίο περιλαμβάνεται και η παραγραφή, δεν περατωθεί η διαδικασία που αφορά δίωξη κατά προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, η Βουλή μπορεί, ύστερα από αίτηση του ίδιου ή των κληρονόμων του, να συστήσει ειδική επιτροπή στην οποία μπορούν να μετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί για τον έλεγχο της κατηγορίας.
--------------

Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!
1. Η Βουλή ασκεί την δίωξη κατά προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός,μέσα στα χρονικά πλαίσια για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει.

1. Α. προσέχτε την φράση "όπως νόμος ορίζει".
1.Β. προσέχτε την φράση "μέσα στα χρονικά πλαίσια"

2."Αν στο πλαίσιο άλλης ανάκρισης, προανάκρισης, προκαταρκτικής εξέτασης ή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα και τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου, αυτά διαβιβάζονται αμελλητί στη Βουλή από αυτόν που ενεργεί την ανάκριση, προανάκριση ή εξέταση".
2.Α. Γιατί στην υπόθεση Βατοπεδίου ΔΕΝ απεστάλησαν τα στοιχεία ΑΜΕΛΗΤΙ στηνβουλή?? - ΄Αρα εκτός του Συντάγματος κάποιοι λαμβάνουν υπόψιν και νόμους και εγκυκλίους διευκρινιστικές!!
2.Β. Επομένως μορούμε να λάβουμε υπόψιν και άλλους νόμους ή εγκυκλίους που συμπληρώνουν τις νομοθετικές ασάφειες !!

3."Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος."
3.Α. Μπορεί η διαδικασία να υπάρχει και εκτός βουλής (όταν τελειώσουν τα χρονικά όρια αυτής της διαδικασίας) γιατί τα αδικήματα των Υπουργών είναι και αδικήματα κοινών πολιτών

4. "Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος"
4.A. Άρα η διαδικασία μέσω της βουλής για δίωξη ενός Υπουργού ή πρώην Υφυπουργού τελειώνει... "μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος"

4.Β. Τότε όμως τελειώνει και η ΕΔΙΚΗ μεταχείριση που επιφυλλάσει το Σύνταγμα σε έναν Υπουργό ή πρώην Υπουργό να μην δικάζεται όπως οι λοιποί πολίτες αλλά να χρειάζεται ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΗΣ!!. ΄Αρα από εκεί και πέρα το άτομο αυτό ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΗΣ!!. Και επομένως εμπίπτει στις διατάξεις τοι κοινού πολίτη (εκτός και αν συνεχίζει να είναι βουλευτής και να έχει βουλευτική ασυλία)!!

4.Γ. Άρα αν ο πολίτης δεν εμπίπτει πλέον στη ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ που (τελειώνει... "μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος"

Άρα μετά παρέλευση και της δεύτερης τακτικής Συνόδου ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΗΣ τότε εμπίπτει στις διατάξεις του κοινού ποινικού δικαίου που ισχύουν για όλους τους πολίτες και χρειάζεται 20ετία για τα ποινικά αδικήματα τουλάχιστον για να παραγραφούν και άλλα δεν παραγράφονται ποτέ!!

5. "Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο, στον οποίο περιλαμβάνεται και η παραγραφή, δεν περατωθεί η διαδικασία που αφορά δίωξη κατά προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, η Βουλή μπορεί, ύστερα από αίτηση του ίδιου ή των κληρονόμων του, να συστήσει ειδική επιτροπή στην οποία μπορούν να μετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί για τον έλεγχο της κατηγορίας".
5.Α Εδώ βλέπουμε ότι ο νομοθέτης δίνει την δυνατότητα "αναψηλάφισης της υπόθεσης ακόμα και μετά την δήθεν παραγραφή της (μετά από αίτηση του ιδίου που κατηγορήθηκε ή των συγγενών του)!!
5.Β. Επομένως κύριοι αφού είναι ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ και δεν έχου τίποτα να φοβηθούν γιατί δεν ζητούν οι "ύποπτοι" την αναψηλάφιση της δίκης για να "ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"??
Αλλά για να το κάνουν αυτό πρέπει να υπάρχει το λεγόμενον "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ"


6. Ο κ. Δρ Κουτσούκος μιλάει και για τον Νόμο περί παράνομου και ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού (που είναι μια συνολική νομική άμυνα του κράτους εναντίον της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος), ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε εισαγγελική αρχή να διώξει τον παρανομούντα πολίτη και άρα και έναν πρώην Υπουργό ως απλό πλέον πολίτη (αφού δεν μπορεί να ζητήσει πλέον την διαδικασία μέσω βουλής- εφόσον πέρασε η δεύτερη θητεία της βουλής- και εμπίπτει πλέον στις διατάξεις περί κοινών πολιτών!!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!


ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ!!

10 Μαϊ 2009 1:04:00 πμ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιθαγενής


Ολη η αλήθεια για το κλείσιμο της Βουλής, ήταν απλά λόγω οσμής:

Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ,
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΡΟΜΕΡΗ ΒΟΥΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή
-το μαχαίρι ...έσπασε στο κόκαλο, ...διαχρονικά
-κάηκε...η λάμπα, εξ έλειψε το άπλετο φως
-ουδέποτε έργο υπερτιμολογήθηκε

Μήπως να κάνουμε καμία μήνυση σε όλους αυτούς τους άθλιους που συκοφαντούν τον άσπιλο και αμόλυντο Ελληνικό πολιτικό κόσμο?
Αφού κανένας σε αυτή τη χώρα δεν χρηματοδοτεί τα πολιτικά κόμματα ενισχύοντας τα ταμεία τους ή δεν συνεισφέρει στην οικοδομική δραστηριότητα πολιτικών ογκολίθων, μήπως πρέπει η ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη μας να κινηθεί εναντίον των αλλοδαπών συκοφαντών?
Μηνύστε τα Μηνύστε τα, όλα αυτά τα σκοτεινά κέντρα που εξαπολύουν κύματα λάσπης εναντίον των πολιτικών μας, καθώς οι μιαρές πράξεις τους θρυμματίστηκαν στα τείχη της ηθικής και της νομιμότητας που είχαν ανυψώσει τα στήθη των πολιτικών ανδρών της χώρας και των τίμιων στελεχών που επάνδρωναν προεδρικούς και διευθυντικούς θώκους.

Ας μηνύσουμε όλες αυτές τις εταιρίες που οδηγήθηκαν στα πρόθυρα χρεωκοπίας από τη διαπραγματευτική ισχύ των Ελλήνων και που για να μας εκδικηθούν μας διαβάλουν

Δεν υπάρχει πρόβλημα με SIEMENS MAN C4i, Αγορά του αιώνα, διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, Κτηματολόγιο, Υποκλοπές, ΤΟΡ, Φρεγάτες, Χρηματιστήριο κλπ κύριοι δικαστές.
Μην ακούτε για καταθέσεις σε κομματικά ταμεία του 8% + 2% ή 1,000,000 DM, μην εμπιστεύεστε τα πρακτικά της Γερμανικής Βουλής κλπ, απλά παραπλανηθέντες, αδαείς, κλπ δημόσιοι λειτουργοί υπήρξαν.
Εξάλλου σε αυτή τη χώρα:

η μόνη σχέση με το ΛΑΔΙ είναι οι ΠΑΠΑΡΕΣ βεβαίως βεβαίως....

Odyssey είπε...

το αχ και βαχ της νύχτας.
είπα κι εγώ να πω την .ακακία μου κι έπεσα σε προεκλογική εκδήλωση.
...άλλη φορά.

ασημωνης είπε...

Για μια ακομη φορα τα κειμενα σου εμπνεουν τις εικονες μου.

mikros fokion είπε...

@ιθαγενη
δεν νομιζω οτι εχει τοσο ευαισθητη μυτη...
@Odyssey
εδω ειμαστε σε ολες τις περιοδους...
@ασημωνη
τις καλημερες μου...