ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Το ωχ του Σαββατοκύριακου!

Χιλιάδες Έλληνες με την ευκαιρία των κατάλληλων καιρικών συνθηκών αποφάσισαν να γίνουν πρωθυπουργοί. Δήλωσαν κουρασμένοι και έφυγαν για ταξιδάκι αναψυχής... Το βραδάκι θα το ρίξουν στα μπριζολάκια και στο playstation 3. Εντωμεταξύ ο καταλληλότερος - υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος ακολουθώντας το παράδειγμα των παραπάνω χιλιάδων Ελλήνων θα πάει ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Ζάκυνθο. Οι γαλάζιοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν θα μιλήσει ή από την βαρεμάρα του θα αφοσιωθεί μόνο στα μπριζολάκια.
υγ Χαρίστηκε το πρόστιμο στην vodafone ως ένδειξη ευγνωμοσύνης από τον Κωστάκη για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του. Με την παρακολούθηση οι Αμερικάνοι ήξεραν τι σκέφτεται να κάνει και δεν τον ζάλιζαν με συναντήσεις για να τους τα πει...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

όπως πάντα άψογος!!

Πολιτική σάτιρα