ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Ζητάν από τον κουρασμένο καταλληλότερο - υπευθυνότερο να κάνει μια κίνηση που να δείχνει ότι δεν βαριέται. Έτσι το Σάββατο θα κάνει άλλο ένα διάγγελμα και αφού μας υπενθυμίσει ότι είναι ο υπευθυνότερος θα μιλήσει για την μεγάλη αλλαγή που θα γίνει από το ίδιο κιόλας βράδυ. Θα αλλάξει η ώρα, πηγαίνοντας μπροστά κατά 60 λεπτά. Μετά από αυτό το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό θα αναπαυθεί για λίγες μέρες στην οικία του εξασκούμενος στα νέα παιχνίδια.

1 σχόλιο:

ΡF είπε...

Είναι περισσότερο προβληματισμένος ο καταλληλότερος, γιατί νωρίτερα το ίδιο βράδυ υπάρχει και αυτή η τρομερή πρωτοβουλία για το κλείσιμο των φώτων στις 8:30. Πρέπει να κάνει και ένα διάγγελμα για αυτήν ντε, να μας πει για την επιτυχία της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.
Άσε, δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του, τέτοια κούραση που τον περιμένει το Σαββάτο αυτό...
Ελεγχόμενες πληροφορίες τον θέλουν να σκέφτεται να ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, τέλος πια τα κουραστικά Σαββάτα!

Πολιτική σάτιρα