ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Ένα τραγούδι ακούγεται συνεχώς στην Ραφήνα... "Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια, αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, τώρα φεύγω"!
Και η πανελλαδική χορωδία αναφωνεί... "Και πολύ άργησες"!!!
Κουράστηκε το παιδί να παριστάνει τον πρωθυπουργό. Και η αλήθεια είναι ότι από τον Σεπτέμβριο οι παραστάσεις ήταν αρκετές. Η καταλληλότερη- υπευθυνότερη επικοινωνιακή φούσκα αφού κατάφερε να πτωχεύσει την χώρα και να θάψει τις ελπίδες για το αύριο θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει.
υγ Αρχίζουν σιγά - σιγά να λένε και οι ίδιοι ότι απέτυχαν. Ο Κυριάκος (αδερφός της μελλοντικής αρχηγού της ΝΔ) είπε ότι η κυβέρνηση πήρε τα έκτακτα μέτρα επειδή δεν εκτίμησαν σωστά τους ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι η πρώτη παραδοχή. Στην συνέχεια θα μας ξετυλίξουν όλη την πετυχημένη πολιτική της θωρακισμένης οικονομίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τεθωρακισμένη εννοείς

Πολιτική σάτιρα