ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Το ωχ της ημέρας

Τα παπαγάλακια της παραπληροφόρησης μεταδίδουν σήμερα την εξής είδηση: "Από τα ευρήματα που βρήκε η αστυνομία βγάζουν το συμπέρασμα ότι η απόδραση του Παλαιοκώστα ήταν μια οργανωμένη επιχείρηση"
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά χρειάζεται να έχεις κάποιο εύρημα για να καταλάβεις ότι ήταν οργανωμένη η απόδραση; Δηλαδή αν δεν έβρισκαν τίποτα θα λέγαμε ότι τυχαία περνούσε ένα ελικόπτερο πάνω από τον Κορυδαλλό και ο Παλαιοκώστας επειδή δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει είπε να πάει μια βόλτα; Είπαμε να μεταδίδεται αυτά που σας πασάρουν οι αστυνομικοί και οι κυβερνητικοί αλλά δουλέψτε λίγο το κείμενο... μην καρφώνεστε!
υγ Ο Στεφανάκος σε δηλώσεις του σήμερα είπε ότι θα δει τι ποινές θα του ρίξουν και αν δεν είναι αυτές που θέλει θα φύγει από την φυλακή... Α! όλα και όλα... ο πελάτης έχει δίκιο. Δεν φτάνει που τους κάνει την τιμή να μένει στον χώρο τους θα του ρίξουν και ποινές που δεν τις εγκρίνει;
υγ2 Τα κοράκια στεναχωρήθηκαν που οι σφαίρες δεν πέτυχαν το ελικόπτερο... Τους λείπει το αίμα για να γεμίσουν τις οθόνες τους!

4 σχόλια:

john savvopoulos είπε...

Προσωπικά πιστευω οτι η απόδραση θα ανεβάσει και τον τουρισμό. Τετοια διαφήμιση στα διεθνή μεσα ενημέρωσης ουτε στα πιο τρελλά μς όνειρα...

Να σαι καλά Φωκίων

Antinemecis είπε...

Καλά δεν το'ξερες Φωκίων; Είναι σαν τα λεωφορεία... περνάει και αν σου κάνει το δρομολόγιο μπαίνεις!
Όσο το να μην καρφώνονται... νομίζω ότι έχεις πολλές απαιτήσεις. Χρειάζεται και μυαλό και πού να το βρουν;
Καλά λέει και ο Στεφανάκος! Κι όταν μπορεί να την κάνει με τέτοιο κυριλέ τρόπο... Άσε που πρέπει να ζήλεψε και λίγο τη δόξα του Παλαιοκώστα!!!

mikros fokion είπε...

@john
η κυβερνηση σχεδιασε την αποδραση; και μετα λεει ο αβραμο οτι δεν εχουν σχεδιο
καλημερα
@Antinemecis
δεν εχω βλεπεις τις εμπιστευτικες πληροφοριες (χαχαχα)
παρακαρφωνονται αλλα αναρωτιεμαι ποσοι ειναι αυτοι που δεχονται αμασητα ολα αυτα τα τερατα;
καλημερα

wert01gf είπε...

Εδώ ο Δένδιας μίλησε για πρωτοφανές περιστατικό στο σωφρονιστικό σώμα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Τους διορίσαμε για να μας κάνουνε να γελάμε.

Πολιτική σάτιρα