ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Ο Αβραμόπουλος λέει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, ο Ζαγορίτης λέει ο Αβραμό να κάνει καμιά δουλειά και να μην λέει μόνο λόγια, ο Σουφλιάς πρωθυπουργεύει, ο Καραχάλιος βλέπει συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ, η χώρα βαδίζει προς νέα επιτήρηση και ο καταλληλότερος προβάρει την επανάληψη των λόγων του... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... είμαστε!
υγ Ο Κούβελης πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει άλλον επικεφαλής για τις ευρωεκλογές. Ο Αλαβάνος στην βουλή, ο Τσίπρας στο κόμμα, άλλος για τις ευρωεκλογές, άλλος για τις εθνικές, άλλος για τις δηλώσεις... σε λίγο όχι μόνο τα στελέχη αλλά και οι ψηφοφόροι θα είναι πρόεδροι!
υγ2 Ανησυχεί και ο Σημίτης για την οικονομία... Αυτό είναι καλό ή κακό για το ΠΑΣΟΚ;

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Καλό ειναι που ανησυχεί ο Σημίτης.
Κατα τα άλλα ναι, είμαστε σε μια ωραίαααα ατ(ι)μόσφαιρα.

Swell είπε...

@Tzonakos: Προσωπικά με πιάνουν κρυάδες όταν ανησυχεί ο Σημίτης. Από την ανησυχία του, μας φόρτωσε το ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

tzonakos είπε...

Θα πρεπε να σε πιανουν κρυάδες οταν κανείς δεν ανησυχεί και όλοι μας καθησυχάζουν σαν καλά προβατάκια που θέλουν να είμαστε.

ασημωνης είπε...

Καλα αυτο με τον Συριζα εχει παραγινει.... Κριμα!

mikros fokion είπε...

@tzonako
το θέμα ειναι οτι ο σημιτης φέρνει μνημες απο ενα κακο και δεξιο πασοκ... οσο για το αν ανησυχουν καποιοι ή οχι νομιζω οτι το σημαντικο ειναι οτι ανησυχουμε ολοι μας...
@swell
για φαντασου να μας ειχε φορτωσει τον μπενι.... ωχ και παλι ωχ (κατα την γνωμη μου απο τους πιο επικινδυνους πολιτικους)
@ασημωνη
η αληθεια ειναι οτι πολλοι περιμεναν να βρουν μια ελπιδα σον συριζα αλλα τελικα εμεινα με τα καλαθια, τα κερασια ηταν λιγα... ο τσιπρας ηταν το μοναδικο ρισκο του αλαβανου που φαινεται οτι δεν του βγηκε!

Πολιτική σάτιρα