ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Το ωχ της ημερας

Πρωτοπορεί ο δήμαρχος Αθηνών. Αντί για δέντρα αποφάσισε να φυτεύει ΜΑΤ. Μεγάλο πρόβλημα θα έχει ο Σκάι... είναι λίγο δύσκολο να βρει 40000 Ματατζήδες για να τους φυτέψει στην Πεντέλη.
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο φταίει και η αριστερά... αν δεν αντιδρούσε όταν ψήφιζαν τα δέντρα τώρα δεν θα τα ενοχλούσε κανείς!!! Και αυτό γιατί τα δέντρα, αν και πράσινα, είναι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Δεξιάς...
υγ Πρέπει να παραδεχθώ ότι το ένα και μοναδικό σωστό μέτρο ήταν αυτό που πήρε η ΝΔ για την δημοσίευση των ονομάτων των παιδόφιλων. Για να ξέρουμε σε ποιον αρχιμανδρίτη θα απαγορεύσουμε να επαναλαμβάνει την ρήση του Χριστού που έλεγε αφήστε να παιδιά να έρθουν προς εμέ
υγ2 Κάθε φορά που βγαίνει μια τέτοια υπόθεση βλέπουμε ότι από πίσω κρύβονται κύριοι με γραβάτες (ενίοτε και με ράσα)... Βάζω στοίχημα ότι όλοι αυτοί θα είναι από αυτούς που μιλούν για ηθική και για τα ιερά και όσια!
υγ3 Ο Κακλαμάνης γιατί σκίζεται να φτιαχτεί το μέγαρο του Βωβού; Από δήμαρχος Αθηναίων κλητήρας του Βωβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα