ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Βραβεία

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα ? την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ? αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ’ ένας τους κ.ο.κ.»
Ειχα την τιμή να με βραβεύσει ο Ασημώνης και παράλληλα να με καλέσει για να συμμετέχω και εγώ... Γενικώς δεν συμμετέχω σε "μπλογκοπαιχνιδα" όμως αυτή τη φορά θα το κάνω... Βέβαια υπάρχουν πολλά αξιόλογα μπλογκ εκ των οποίων αρκετά δεν τα έχω ανακαλύψει ακόμα. Έτσι αφού αναγκάζομαι να περιοριστώ σε 8 ρίχνω τον κλήρο και έχουμε και λέμε:
Και ΝΔ και LIGHT Γιατί ο βλαχοκυριλές τα λέει και κυριλέ και βλάχικα, αλλά ποτέ light... Ένα μπλογκ με άποψη!
Επίκαιρο Με ειδήσεις, σχόλια αλλά και χιούμορ... όλα τα έχει ο μπαξές και συμφέρει.
apropos Γελοιογραφίες, ωραία κείμενα και εύστοχος σχολιασμός σε ατάκες (κυρίως πολιτικών). Άψογος.
antinemecis Είχε χαθεί για ένα διάστημα αλλά επανήλθε... άλλο ένα μπλογκ με άποψη. Είναι και λιγάκι θυμωμένος, αλλά ποιος δεν είναι στην εποχή μας!
dr seeng πρωτον γιατί είναι "απρεπής" και δεύτερον γιατί πρέπει να είναι ο μοναδικός (ή έστω από τους ελάχιστους) που ενώ δήλωσε ότι ήταν δεξιός έχει και μυαλό! Είναι ένας δεξιός με αριστερές απόψεις!!!! Μόνο ένας τρελογιατρός θα μπορούσε να το κάνει!
Περί ανέμων και υδάτων Ξεκινήσαμε ταυτόχρονα τα μπλογκ μας, με διαφορά ωρών υπέρ της και κατά ένα μέρος ευθύνεται για αυτά που ανέχεστε απο τα ΜΜΕ (μικρά μεγαλα εγκληματα)
Κωλότριχες Κάποια κείμενα του δεν μπορείς να τα διαβάσεις από τα γέλια
Παλούκι λουκ Για να μην έχουμε μονόπλευρη ενημέρωση και άποψη... μαζί με το αδερφάκι του: έχουμε πόλεμο
Όσοι δεν πήραν βραβείο τώρα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άξια λόγου μπλογκ... αλλά 8 έπρεπε να βάλω!

3 σχόλια:

στέφανος είπε...

:)

PALOUKI LOUK είπε...

ευχαριστω πολυ!δεν περιμενα να με προτιμησουν τοσοι απο αγανακτηση καθαρα για μενα ωστε να εχω ενα αρχειο τα εβγαλα αλλα εφτασε εδω που εφτασε!
αντε βρε και μετα τον κλασταμανη θα κατεβω εγω!χαχαχαχαχα
ευχαριστω και παλι ...

Antinemecis είπε...

Eυχαριστώ και εγώ!
Τώρα το είδα. Λέω να συμμετάσχω και εγώ στο παιχνίδι...

Υγ.Νομίζω έχεις δίκιο για το θυμό... οργή θα τό' λεγα...