ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Το ωχ της ημερας!

Εκτός από τους δικηγόρους και άλλους άσχετους τα ΜΑΤ προσπάθησαν να συλλάβουν και μια γριούλα... δεν καταλάβαίνω γιατί το θεωρούμε παράξενο. Η γριούλα ήθελε να καταλύσει την νεοδημοκρατία μας, είχε στο σπίτι της 3 μαχαίρια εκ των οποίων το ένα έκοβε καλά, έμενε στο άντρο της παρανομίας στα Εξάρχεια, αντί να βλέπει Τατιάνα κατέβηκε να δει τι γίνεται στην πολυκατοίκια της, παίρνει σύνταξη επιβαρύνοντας έτσι την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, κοίταξε τον έναν από τους ΜΑΤατζήδες με βλέμμα που σκοτώνει άρα ήταν μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, και όπως είπε και ο Πάκης δεν θα επιτραπεί η βία... Να συλληφθεί αμέσως η γριούλα και να καταδικαστεί σε ισόβια με τον αντιτρομοκρατικό νόμο!
υγ όταν ο Πάκης λέει ότι δεν θα ανεχθεί την βία, τι εννοεί, την αστυνομική;
υγ2 Ο Μαρκογιαννάκης είναι κρητικός και δεν ανέχεται τις κουκούλες, γι΄ αυτό έβγαλε την κουκουλα της αστυνομιας και είδαμε ακόμα καλύτερα το αληθινό της πρόσωπο

4 σχόλια:

Antinemecis είπε...

Οι αρμόδιοι υπουργοί δήλωσαν γοητευμένοι και έκπληκτοι από την υπακοή των οργάνων "της τάξεως" και την επιτυχία της χθεσινής μέρας."Η τήρησις των νόμων είναι η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης" δήλωσαν περιχαρείς!
Εγώ δεν έχω παρά να τους συγχαρώ για την ειλικρίνια τους που επιτέλους παραδέχτηκαν ότι οι χθεσινές ωμότητες της αστυνομίας έγιναν βάση οργανωμένου σχεδίου.
Όταν λέτε κε Παυλόπουλε ότι η βία είναι καταδικαστέα εννοείτε και αυτή της αστυνομίας;

Antinemecis είπε...

Και κάτι ακόμα, πιστεύω ότι πρέπει να χτυπήσουμε το μηχανισμό τηλεδιαστρέβλωσης και αποβλάκωσης.
Ας διαδόσουμε παντού το μήνυμα:
"Έχουμε χούντα, σπάμε την TV"

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες έπεσαν (εδώ και καιρό).
Η υποκρισία παραμένει (και γιατί να "φύγει", αφού "πουλάει"...).
Η ανοησία & η αποχαύνωση βασιλεύουν, τη στιγμή που στο μυαλό μου σχηματίζεται μόνο ένα ερώτημα:
Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσος πολύς απαίδευτος & ανεκτικός κόσμος στη χώρα και (κατ'επέκταση) στον πλανήτη μας;;;
Το μόνο "κλειδί" είναι η γνώση - όποιος τη διαθέτει, έχει & το "πάνω χέρι"...

Φίλε Φωκίωνα, είμαι ασυγχώρητος, αλλά επέτρεψέ μου να σου ευχηθώ (πολύ αργοπορημένα) Υγεία & αγάπη για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!

mikros fokion είπε...

@antinemecis
η κρατικη βια ειναι παντα αποτελεσμα πολιτικης βούλησης. εαν ηθελαν να υπαρχουν αστυνομοι και οχι μπατσοι θα εδιωχναν ολους αυτους που χτυπουν και εξευτελιζουν... το οτι τους κρατανε και οταν δεν μπορουν να κανουν αλλιως (λογω δημοσιοτητας)τους χαιδευουν παρα τους τιμωρουν. αυτο ειναι πολιτικη επιλογη. ας αφησουμε τις βλακειες περι μεμονομενων γεγονοτων ειναι η νοοτροπια που εχει επιβληθει απο την πολιτεια (τις κυβερνησεις) και ο πολιτικος σχεδιασμος τους.
@θωμα
δυστυχως οι βλακες υπερτερουν στον πλανητη μας.
νασαι και εσυ καλα και οι ανθρωποι που αγαπας

Πολιτική σάτιρα