ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Το ωχ της ημερας!

Έτσι όπως πάμε δεν θα χρωστάμε μόνο της Μιχαλούς αλλά και του Μίχαλου... Νομίζω ότι ο κύριος Μίχαλος ήταν πολύ επιεικής με τα μέτρα που πρότεινε. Οι εργαζόμενοι πρέπει να δουλεύουν δωρεάν όσες ώρες γουστάρουν οι εργοδότες, να κάνουν έρανο στην γειτονιά τους για να συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία θα τα καταθέτουν στον λογαριασμό των εργοδοτών και επιπλέον να τους βοηθάν και στις οικιακές δουλειές γιατί δεν είναι εποχές για οικιακή βοηθό. Εξάλλου όπως είναι γνωστό τα 700 ευρώ δεν φτάνουν για να μπορέσει να επιβιώσει ένας εργαζόμενος οπότε αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να επιβιώσει τι 700, τι 400 ευρώ!!!
υγ οι εργαζόμενοι μπορούν να δώσουν τα 400 ευρώ τους στον επενδυτή της μονής Βατοπεδίου, σε λίγους μήνες θα παραμιλάν όλοι μαζί σε εξωτικό νησί... έλληνας εργαζόμενος εκατομμυριούχος με 7 γράμματα... το πρωτο γράμμα "Μ"
υγ2 μπράβο στην κυβέρνηση... επιτέλους με την μείωση των μισθών κλείσαμε την ψαλίδα με τον μέσο όρο των ευρωπαίκών μισθών!

2 σχόλια:

Swell είπε...

Aν γίνουν οι εργαζόμενοι (και) Φιλιππινέζες, θα αυξηθεί η ετεροαπασχόληση, που είναι μια μορφή ανεργίας.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά το "κλείσιμο" της ψαλίδας. Κι επειδή όταν "κλείνει" ένα ψαλίδι σημαίνει πως κάτι έχει "κοπεί", νομίζω πως δεν τίθεται καν ερώτημα για το τι ακριβώς είναι αυτό. Αρκεί να κοιτάξουμε ανάμεσα στα...σκέλια μας (η αναφορά για εμάς τους..."αρσενικούς"). Ούτε τα παντελόνια μας δεν τιμούμε, πλέον...

Πολιτική σάτιρα