ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημερας!

Όταν ένας τόσο φιλόδοξος άνθρωπος όπως ο Ζορό Νομάρχης προτιμάει να χαρακτηριστεί ένας ανίκανος που υπνωτίζεται και δεν ξέρει τι υπογράφει φαντάσου πόσο ένοχοι είναι!
υγ Ένα από τα κελιά του Εφραιμ είχε γίνει εργαστήριο. Από εκεί υπνώτιζε νομάρχες, έκανε βουντού στον πρωθυπουργό ώστε να μην βλέπει, καθοδηγούσε με μαεστρία τα πάνινα κουκλάκια του δημοσίου να παρακάμπτουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, παραπλανούσε υπουργούς, και ενδιαμέσως κανόνιζε τις μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό. Τα βράδια έβαζε τον Αρσένιο να αλλάζει μπαταρίες στο κασετόφωνο που όλη την ημέρα έπαιζε προσευχές... ο ίδιος δεν προλάβαινε να προσευχηθεί!
υγ2 Και στην φυλακή να τους κλείσουν δεν έχει μεγάλη διαφορά. Από κελί σε κελί θα πάνε!
υγ3 Τελικά απέδωσαν τα 41 και μισό μέτρα του κυρ Φώλια. Έπεσε η τιμή του βαρελιού κάτω από τα 50 δολάρια. Στα επόμενα 41 και μισό μέτρα θα πέσει αναλόγως και η τιμή της βενζίνης...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (χρόνια πολλά Στέλιο)

(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το παιδάκι ο Παπακωνσταντίνου)

Μία χρονική παράθεση των στοιχείων για το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
24. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ).
25. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
26. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
27. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι παρελαύνοντες μάρτυρες λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.


ΒΕΒΑΙΑ:
Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
..............
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
[όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
...............

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Βλαχοκυριλές είπε...

Φωκίων, έχουν πάθει παράκρουση ή μου φαίνεται?

Και καλά να είσαι ο Καραγκιοζορονομάρχης πάει στο διάολο. Αλλά για να είσαι υπερασπιστής και χειροκροτητής του, πρέπει να είσαι πολύ φελός...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, το να το "παίξουν" χαζοί, αναρμόδιοι και αφελείς έχει λιγότερες συνέπειες από οποιονδήποτε άλλον τρόπο αντίδρασης, αφού είναι προφανές πως απευθύνονται σε κοινό που είναι όντως ανεγκέφαλο, "ελαφρύ" & "αγαθό". Άσε που δεν κοστίζει...
Όσο για τον Φώλια, βρε μπας και είναι στην πραγματικότητα υπουργός άλλης κυβέρνησης εξωτερικού & το παρεξηγήσαμε το παλικάρι;;;...

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

26 Νοέμβριος 2008 12:36 μμ
27 Νοέμβριος 2008 11:19 πμ

ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ? ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΤΕ (ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ) ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Τ Ε Λ Ο Σ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΤΕ ΤΗΣ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΩΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΒΡΑΧΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης και η Ντορούλα.
Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει το χειρότερο.

Και μη μου πείς ότι άς τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου, λόγω των προφανών πολιτικών σου προτιμήσεων (δεν σε κατακρίνω, σε κρίνω).

Τόσο η Ντόρα όσο και ο Γιώργος είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές τους δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές.

Επειδή ξέρω ότι καταλαβαίνεις σταματώ εδώ.

mikros fokion είπε...

@ανωνυνε 12,36
το εμπεδωσαμε
@βλαχοκυριλε
και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα, η κατηφορα εχει και αλλα επεισοδια
@θωμα
σπανια συναντουμε ανθρωπους που να φωναζουν "ειμαι βλακας"... (τωρα ποιος τους πιστευει ειναι αλλη κουβεντα). Ο φωλιας (χαχαχα) - ανευ αλλων σχολιων!
@ανωνυμε 11,19
ο ιδιος με τον απο πανω εισαι;
@ανωνυμε 7,01
για ολα φταινε τα νεφελιμ
@ανωνυμε 11,52
ποτε δεν ημουν της λογικης ας δοκιμασουμε τους δοκιμασμενους... οσο για τις προφανεις πολιτικες μου πεποιθησεις ποιες ειναι; γιατι με εχουν πει νδ και πασοκ (αυτα ξερουν αυτα λενε!) υπαρχουν πολλοι τροποι για να αποτιμησεις μια πολιτικη πραγματικοτητα, ησατιρα ειναι μια απο αυτες. αντικειμενικα παντως η νδ του κωστακη ειναι η χειροτερη κυβερνηση που εχει περασει απο την μεταπολιτευση και μετα! ξεπερασε ακομα και αυτη του επιτιμου! (οταν λες μια τετοια αληθεια δεν εισαι υποχρεωτικα με το πασοκ, ελεος πια!)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
"Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
( Hazo-giorgo 16-5-2007 )

Πολιτική σάτιρα