ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημέρας!

Όταν ντρέπεσαι για το κόμμα που υποστήριξες παύεις να το στηρίζεις... Για να ντρέπεσαι πάει να πει ότι η πολιτική της και η πρακτική της είναι ενάντια στο συμφέρον του λαού! Εκτός και αν η ντροπή είναι γιατί η πρακτική και η πολιτικη της είναι ενάντια στα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα σου! Και στην μια περίπτωση και στην άλλη (για διαφορετικούς λόγους) όσο στηρίζεις μια κακή κυβέρνηση είσαι συνένοχος! Βαρέθηκα να ακούω για απογοητευμένους πασόκους και απογοητευμένους νεοδημοκράτες οι οποίοι παρά την απογοήτευση τους συνεχίζουν να στηρίζουν. Ή είναι ηλίθιοι ή είναι συνένοχοι! Και στις δυο περιπτώσεις είναι το ίδιο επικίνδυνοι...
Το παραμύθι με τον σοφό λαό δεν έχει δράκο αλλά έχει Εφραίμ!
υγ οι κτηματομεσίτες με τα μαύρα ρούχα, τα μαύρα λεφτά και την μαύρη ψυχή πήγαν στην βουλή, είδαν και απήλθαν! Έδειξαν ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Οι μαυραγορίτες!
υγ2 Ο Αρσένιος είπε ότι η σιωπή του είναι χρυσός. Ακόμα και την σιωπή τους την έχουν εκτιμήσει ακριβά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!
Τάξε στο λαό λεφτά να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.

Όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - να κονομήσουμε ΟΛΟΙ:

* [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
* [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
* [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
* [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
* [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
* [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
* [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
* [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
και πάει λέγοντας.

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

Τότε, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

mikros fokion είπε...

@ανωνυνε
κινηση ΜΑΤ απο καραμανλη... χαχαχα
με αλογοσκουφη δεν ξεχειλωνει ο προυπολογισμος... χαχαχα
νασαι καλα γελασα παλι!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να ειπωθεί, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν πρόκειται να αλλοιωθούν, κι ας αρχίσει ο πλανήτης να περιστρέφεται ανάποδα!
Όταν μια "συνταγή" έχει αποδεδειγμένα αποτύχει (ενώ συγχρόνως γνωρίζουμε τα "συστατικά" της & τον τρόπο "παρασκευής" της), δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθούμε μαζί της.
Κάτι παρόμοιο θα έπρεπε να ισχύει και για το κομματικό (προσοχή, όχι πολιτικό) σκηνικό της χώρας μας. 35 χρόνια οι ίδιες "ιδέες", τα ίδια πρόσωπα, μέχρι και παρόμοιου τύπου σκάνδαλα απλά εναλάσσονται μεταξύ "κυβέρνησης" & "αντιπολίτευσης", έχοντας πάντοτε παραλάβει "καμένη γη" από τον "αντίπαλο".
Το χειρότερο, όμως, είναι πως δε διατίθεται ο απαραίτητος "χώρος" (και μάλλον δεν υπάρχει και η απαραίτητη διάθεση) έτσι ώστε να "γεννηθούν" νέα & άφθαρτα πολιτικά στοιχεία & πρόσωπα, με μοναδικό αποτέλεσμα τον "πνιγμό" των όποιων φωνών έχουν κάτι να πουν.
Άλλωστε, ο "πολιτικός" είναι το καλύτερο "επάγγελμα", n' est-ce pas?

mikros fokion είπε...

@θωμα
αστα βραστα... (ναι το καλυτερο επαγγελμα μετα τον μοναχο του αγιου ορους ειναι αυτο του πολιτικου)

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψεις να επιμείνω στον "πολιτικό" - αυτός δεν υποχρεώνεται να φορά συνέχεια ράσα (sic)!

Πολιτική σάτιρα