ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημέρας!

«Κύριε πρόεδρε, σας γνωρίζω ότι ο βουλευτής κ. Πέτρος Τατούλης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας και παρακαλώ για τις κατά τον κανονισμό της Βουλής από μέρους σας ενέργειες».
Αυτήν την επιστολή που στέλνει ο Κωστάκης στον πρόεδρο της βουλής για να θέσει εκτός κόμματος βουλευτές πρέπει πια να την έχει μάθει απέξω... εξάλλου δεν έχει και πολλές λέξεις!
υγ1: τελικά όλοι συνωμοτούν εναντίον του πρωθυπουργού. Οι αμερικάνοι, οι αντικαθεστωτικοί Ρώσοι, η "ασύμετρη απειλή του Βύρωνα", οι Αρειανοί, ο Ολυμπιακός, οι νεφελίμ, οι τραπεζίτες, οι (χαχα) νταβαντζήδες, η Μαρα, η Σάρα και το κακό συναπάντημα!
υγ2: έφυγε ο Βουλγαράκης δεν υπάρχει σκάνδαλο με εταιρείες και συμβολαιογραφικές πράξεις ούτε με απαγωγές Πακιστανών, έφυγε ο Ρουσόπουλος δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, έφυγε ο Τσιτουρίδης δεν υπάρχει σκάνδαλο ομολόγων, έφυγε ο Μαγγίνας δεν κατέστρεψαν το ασφαλιστικό, έφυγε ο Τατούλης η ΝΔ όλα καλά τα έχει καμωμένα.... άντε να φύγει ο Φώλιας για να μην υπάρχει ακρίβεια, ο Αλογοσκούφης για να είναι όλα καλά στην οικονομία, ο Σουφλιάς για να είναι προστατευμένο το περιβάλλον...

9 σχόλια:

George Karahalios είπε...

Αγαπητέ μικρέ Φωκίωνα

Διάβασα 2 φορές το υπέροχο άρθρο σου (στο press.gr και εδώ) και μιας και το χειροκρότημα του blogger είναι το σχόλιο θεώρησα υποχρέωσή μου να καταθέσω λίγο (έτσι κι αλλοιώς τζάμπα είναι!)

Απίθανος κοφτός λόγος μέσα στην ψυχή του θέματος και με καθαρά αριστοφανική ομορφιά

να είσαι πολύ καλά

Γιώργος Καραχάλιος
http://georgekarahalios.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Apollionas
Σπάνια να αφήσω -διότι βαριέμαι τελευταίως να γράφω-σχόλια, αλλά νομίζω ότι αξίζετε ένα μεγάλο μπράβο για τη Σκέψη σας..Διότι , στο κάτω κάτω..είμαστε κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόμαστε και γράφουμε ?(οι έχοντες την ευχέρεια). Συνεχίστε :)

Ανώνυμος είπε...

Την καλημέρα μου!
Μικρέ Φωκιωνα, είσαι λίγο απαισιόδοξος, πιστεύω! Λίγη πίστη στον "larger than life" πρωθυπουργό μας, δε βλάπτει! Τώρα, μάλιστα, που έφερε ο Παναθηναϊκός διπλό μέσα στη Γερμανία, ποιός τον "πιάνει".
Η αλήθεια είναι πως, καλό θα ήταν να αρχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην ολοένα και αναπτυσσόμενη τάση των "ολίγων" να "διώξουν" τους "πολλούς" υπόλοιπους (από τη χώρα - βλ.νεολαία, από τη ζωή - βλ.συνταξιούχοι, από το "σβέρκο" τους - βλ.όλον τον κόσμο, διαλέγετε & "παίρνετε"). Οψόμεθα...
Έχω "τσεπώσει" κάτι ξηροκάρπια για το κρασί...Βατοπεδινά!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανωνυμο:
Ναι φιλε μου ετσι ακριβως ειναι.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ
Μονο που εσυ δεν ανηκεις μαλλον σε αυτον. Εσυ ανηκεις στην ...στρατοσφαιρα και ισως ακομη πιο μακρια αν δεν μπορεις να αντιληφθεις την κατασταση που επικρατει γυρω μας!

Φωκιωνα δεν τολμω να σχολιασω το κειμενο σου. Απλα υποκλινομαι...
Καλησπερες

mikros fokion είπε...

@george
ευχαριστω, να εισαι και εσυ καλα... θαυμαζω την υπομονη σου να το διαβασεις 2 φορες -)
@ανωνυμε 5.41
σε ευχαριστω και σενα για τα καλα σου λογια
@θωμα
αισιοδοξος ειμαι... ο καταλληλοτερος νομιζω πρεπει να τα εχει βαψει μαυρα... μια νικη εστω και στην γερμανια δεν λυνει κανενα προβλημα, ουτε τον κακιστο ολυμπιακο δεν μπορει να νικησει -)
υγ: βατοπεδινο κρασι ε; με αρωμα ρουσο;
@ανωνυμε 1,07
καλα ολα αυτα που λες, δεν μου λες ομως απο που να περασω να παρω τον μισθο σου τωρα που εχω ξεμεινει απο λεφτα;
@ασημωνη
αν συμφωνουσαν ολοι μαζι μας θα ειχαμε καποιο προβλημα... εξαλλου δεν ειμαι της αποψης οτι ο λαος ειναι σοφος, μαλλον το αντιθετο συμβαινει (ακουγεται εγωιστικο ισως αλλα να μην πω αυτο που πιστευω;)
καλο βραδυ

Ανώνυμος είπε...

Κρασί "Βατοπεδινό" & μεζέ..."Πελεκωτό".
Καλή μας απόλαυση! :-)

wert01gf είπε...

Διεγραμμένα ..σκάνδαλα!

mikros fokion είπε...

@θωμα
με γλυκοπικρη γευση...
@wert
φωτισμενα απο το απλετο φως!

Πολιτική σάτιρα