ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημέρας!

Συγκλονιστικές συνεντεύξεις του Ρουσό τάραξαν τα νερά της πολιτικής. Μας αποκάλυψε ότι εκτός από γιος του ταχυδρόμου είναι και ορθόδοξος... Ο ορθόδοξος γιος του ταχυδρόμου εκτός των άλλων έκτισε και ένα μικρό εξοχικό για τον φτωχό πατέρα του και εμείς οι άθλιοι τον κατηγορούμε. Έχει ένα σπιτάκι στην Φιλοθέη για να είναι κοντά στο κέντρο ώστε να πηγαίνει γρήγορα στην βουλή να υπερασπίζεται το συμφέρον του λαού, ένα μικρό σπιτάκι στο Καπανδρίτι με μια πισινούλα για να μπορεί σεμνά και ταπεινά να ξεκουράζεται ώστε να έχει καθαρό μυαλό για να μπορεί να υπερασπίζεται το συμφέρον του λαού και στην Πάρο για τον πατερούλη του. Πολλά είναι; Τα αναγκαία για έναν καλό δημοσιογράφο που έχει πατέρα φτωχό και ορθόδοξο ταχυδρόμο.

3 σχόλια:

john savvopoulos είπε...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την δώ την συνέντευξη! Φαντάζομαι θα ζωγράφισε ο γιός του ταχυδρόμου.

Τη καλησπέρα μου

tzonakos είπε...

Ελεος με το καραγκιοζιλίκι του Ρουσό ! Επιμένει να μιλάει !

mikros fokion είπε...

@john
να σου οτι εχασες κατι σημαντικο θα ειναι ψεμα, και εγω αποσπασματικα ειδα... πως ηταν σαν κυβερνηστικος εκπροσωπος που επαναλαμβανοταν με το "απαντησα"... καπως ετσι!
καλημερα
@tzonako
αφου δεν καταλαβαινει οτι οσο μιλαει τοσο εκτιθεται αστονα! σε λιγο θα μας ζητησει και δανεικα για να τα βγαλει περα, ειχε συνηθισει βλεπεις στους μεγαλους μισθους ως δημοσιογραφος και δεν τα βγαζει περα με εναν βουλευτικο μισθο...

Πολιτική σάτιρα