ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημέρας!

Ο Κωστάκης νύχτα μέρα σκέφτεται τους φτωχούς... Το διαπίστωσα και εγώ. Έχει μείνει μισός ο άνθρωπος από την στεναχώρια. Όλα μαζεμένα του ήρθαν: έφυγε ο Ρουσό, τα μπριζολάκια συνεχώς είναι άψητα, ο Παναθηναϊκός πάει κατά διαόλου έχουμε και τους φτωχούς τώρα... τι να κάνει! Να φανταστείς ότι έκανε έκτακτο μυστικό συμβούλιο με τους 3-4 υπουργούς που θέλουν να γίνουν Ρουσόπουλοι στην θέση του γιου του ταχυδρόμου για να μάθει τι εστί φτώχια... και μόλις του εξήγησαν άφησε στην άκρη το μισοτελειωμένο σάντουιτς και το μπουκάλι με το νερό σιγοψιθυρίζοντας: "Τα παιδιά στην Κένυα διψάνε!"
Μετά σαφώς προβληματισμένος πήγε να δει στην τηλεόραση τον αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός....

4 σχόλια:

tantoguanto είπε...

Ο Μπεμπέκος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος για κρασί στην ταβέρνα,αλλά πλήττει αφόρητα στου μαξίμου.Το καθημερινό του ωράριο περιορίζετε σε ενα αναγκαστικό πέρασμα απο του Μαξίμου στο πρωθυπουργικό γραφείο,απλώς για να περάσουν οι ώρες μέχρι την επιστροφή στην ραφίνα.

Mara Lisha είπε...

Αν αυτός είναι ο άνθρωπος που μας σκέπτεται καλύτερα να πάρουμε τα βουνά :)

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα ενα πολυ καλο σχολιο στο ραδιο ενος ακροατη,ρωταγε πως αν ψηφιζαμε την χειροτερη κυβερνηση τι θα εκανε περισσοτερο απο αυτη;
Eισαι oπως παντα ευστοχος στον σχολιασμο σου :)

mikros fokion είπε...

@tantoguanto
έτσι ειναι μόνο τον τελευταιο καιρο τον ταλαιπωρουν ωστε να δείξουν ότι παριστανει και τον πρωθυπουργο
@mara
τρεχοντας!
@ανωνυμε
νομιζω οτι χειροτερα δεν μπορουσε να τα κανει κανεις

Πολιτική σάτιρα